Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Produkt bohužiaľ nie je k dispozícii.

Pre viac informácií nás kontaktujte na tel. 032 658 34 65 alebo emailom na info@my-concept.sk.

CK9090 CONCEPT 9+1 multifunkčný hrniec

Multifunkčný hrniec 9+1 s formou na bábovku CK 9090; Forma na bábovku; 10 prednastavených funkcií; Časovač; Ľahká manipulácia kdekoľvek; Objem 4 l; Viac ako si dokážete predstaviť; Vyprážanie, varenie, grilovanie, dusenie, varenie v pare, opekanie, fri...

Výrobca
Elektrické hrnce
Kód

ck9090

 

    Podrobnosti o produkte

    Multifunkčný hrniec 9+1 s formou na bábovku CK 9090

    Viac ako si dokážete predstaviť

    Vyprážanie, varenie, grilovanie, dusenie, varenie v pare, opekanie, fritovanie, príprava fondue, pečenie bábovky. Dokážete si predstaviť, koľko spotrebičov a riadov budete potrebovať na akúkoľvek z týchto príprav Vášho jedla? Od dnes iba JEDEN multifunkčný hrniec od Conceptu. Jednoducho všetky panvice, hrnce, grily, fritovacie a parné hrnce s ryžovarmi schovajte na povalu!

    Prekvapte rodinu

    Koľkokrát sa stalo, že ste zabudli na výročie či sviatok manželky? S novým multifunkčným hrncom môžete do 50 minút "zachrániť" situáciu. Prekvapte ju vlastnoručne upečenou bábovkou. Jednoducho nalejete bábovkové cesto do formy, vložíte do prístroja a za necelú hodinu môžete oslňovať. Na viac formu na bábovku môžete využiť aj na prípravu nepečených dezertov, Vašej fantázii sa medze nekladú…

    Ľahká údržba a manipulácia

    Multifunkčný hrniec Vás prekvapí svojou skladnosťou. Vďaka svojím rozmerom sa vojde do akejkoľvek kuchyne alebo ho môžete pohodlne previesť na chatu či chalupu. Vyberateľná, štvorlitrová nádoba má nepriľnavý keramický povrch, takže aj po náročnejšom kulinárskom výtvore Vás radosť z dobre odvedenej práce neprejde, nádobu môžete bez problémov umývať aj v umývačke riadov. Na ľahké prenášanie a manipuláciu je multifunkčný hrniec vybavený úchytmi na ľahké prenášanie, preto sa nemusíte báť problematickej manipulácie.

    Všestranný pomocník

    Prvou z funkcií, ktorú môžete využiť, je program vyprážanie. Kto by odolal chrumkavo vyprážanému klasickému českému rezňu?

    Varenie

    Česká klasika - knedle. Kysnuté, zemiakové, žemľové, tvarohové alebo polievky, omáčky, všetko čo si zaumienite. Vaša rodina bude z tohto programu nadšená a Vy tiež. Všetko takmer bez práce.

    Grilovanie

    Dostali ste chuť na bravčovú panenku, krkovičku, kurací steak a k tomu grilovanú cuketu, baklažán, cibuľu a šampiňóny. Pre multifunkčný hrniec CK9090 nie je ani jedno z toho problém. Dokonca si môžete vychutnať grilovanú rybu s minimom tuku a dokonalou chuťou.

    Najzdravšia príprava potravín

    S multifunkčným hrncom CK9090 si dokonca môžete užiť aj varenie v pare. Hrniec je vybavený mriežkou, kde si nad vodou pripravíte krehkú prílohu alebo hlavný chod plný vitamínov. Stačí dochutiť dresingom alebo jemnou omáčkou.

    Zapekanie

    Pripravte si klasické zapekané cestoviny, francúzske zemiaky alebo potešte rodinu talianskymi lasagnami. Všetky tieto dobroty multifunkčný hrniec CK9090 hravo zvládne za pár minút.

    Fondue

    Oživte si romantický večer sladkosťou. Pripravte si čokoládu na rozpustenie a čerstvé ovocie, ktoré máte radi: napríklad jahody, ananás, banány…… pripravte si dezert, ktorý poteší.

    Fritovanie

    Chuťovka na večeru. Pripravte si nejakú aj menej zdravú pochúťku. Fritované hranolky alebo krokety chutia aj tak najlepšie. Alebo ste dostali chuť na klasické slovenské šišky? CK9090 ich zvládne tiež bez problémov.

    Ohrievanie

    Prišiel niekto neskoro na večeru alebo obed? Nevadí. Môžete napríklad výborný guláš nechať pokojne ohrievať na programe slow cook, bude stále teplý a pripravený aj pre tých najväčších oneskorencov.

    Myslí za Vás

    Multifunkčný hrniec CK9090 je vybavený praktickým časovačom. Pohodlne si môžete jednoduchým stlačením tlačidla +/- na ovládacom paneli nastaviť čas, počas ktorého bude hrniec pracovať za Vás. Každým stlačením sa doba nastavenia posunie o 1 minútu. Pridržaním tlačidla sa čas posunie o celých 10 minút.

    Technické parametre:

    • Objem: 4 l
    • Plne rozoberateľný - nádobu možno umývať v umývačke riadov
    • Variabilné nastavenie teploty od 80°C do 240°C
    • Sklenené pokrievky
    • Vyberateľná nádoba s nepriľnavým keramickým povrchom
    • Úchyty na ľahké prenášanie
    • Objem olejovej náplne: 1,5 -2l
    • Kontrolka termostatu
    • Protišmykové nožičky
    • Príslušenstvo: forma na bábovku, mriežka pod bábovkovou formu, fondue set 6 vidličiek, kôš na fritovanie, dierovaná naberačka, mriežka na varenie v pare
    • Rozmery nádoby: 275 x 275 x 95 mm (vxšxh)
    • Vonkajšie rozmery: 350 x 335 x 235 mm (vxšxh)
    • Príkon: 1500 W

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Na stiahnutie

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: