Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Produkt bohužiaľ nie je k dispozícii.

Pre viac informácií nás kontaktujte na tel. 032 658 34 65 alebo emailom na info@my-concept.sk.

CK5000 CONCEPT multifunkčný hrniec SOUS VIDE

CK5000 CONCEPT multifunkčný hrniec SOUS VIDE

Výrobca
Elektrické hrnce
Kód

ck5000

 

    Podrobnosti o produkte

    Multifunkčný hrniec Concept CK 5000 Traditional and Modern way

    Dôvody, prečo sa rozhodnúťpráve pre multifunkčný hrniec CK5000:

    Multifunkčný hrniec, ktorý spája dva hlavné trendy vo varení: moderný, zastúpený funkciami Sous Vide a Slow Cook a tradičný, ako pečenie chleba alebo paštéty vo fome.

    Ušetríte pri nákupe ďalších spotrebičov a vybavení: CK5000 zastúpi i fritovací hrniec, parný hrniec, hrniec na varenie ryže, gril a panvicu.

    Môžete ho používať doma i na chate alebo na chalupe.

    Súčasťou príslušenstva je forma, v ktorej môžete upiecť chlieb, dezert alebo uvariť paštétu a mriežka na varenie v pare.

    K vákuovaniu potravín na prípravu Sous Vide odporúčame vákuovačky Concept.

    Naučte sa niečo nové a spestrite si svoj jedálniček vďaka multifunkčnému hrncu CK5000.

    Technické parametre:

    • Objem: 6 l
    • Plne rozoberateľný – nádobu je možné umývať v umývačke
    • Sklenená pokrievka
    • Vyberateľná nádoba s nepriľnavým teflónovým povrchom
    • Úchyty na jednoduché prenášanie
    • Modro podsvietený LCD displej
    • 11 prednastavených programov
    • Protišmykové nožičky
    • Príslušenstvo: stojanček na prípravu fondue, mriežka na varenie v pare, fritovací kôš, forma na pečenie
    • Vonkajšie rozmery nádoby: 38 x 29 x 12 cm (vxšxh)
    • Vonkajšie rozmery hrnca s pokrievkou: 41 x 30 x 25 cm (vxšxh)
    • Príkon: 1500 W

    Čo všetko si môžete uvariť v multifunkčnom hrnci CK5000 pomocou 11tich prednastavených programov:

    1. SAUTE
      Soté: Použitie tohoto režimu umožňuje nastavenie teploty medzi 190°C a 220°C a času od 5 do 120 min. Pripravíte si vynikajúce dusené mäso vo vlastnej šťave. Kuracie, teľacie, bravčové, so zeleninou, hubami... stačí len uvariť cestoviny alebo ryžu jako prílohu.
    2. STEAM
      Varenie v pare: Tento program umožňuje varenie v pare s možnosťou nastavenia času od 20 do 90 min. Zelenina plná vitamínov ako príloha alebo hlavné jedlo poteší nielen milovníkov zdravej výživy.
    3. STEW
      Dusenie: Tento program umožňuje varenie a dusenie v časoch od 2 do 4 hod. Klasický guláš, roštenky na hubách... vašej fantázii medze nekladieme.
    4. SLOW COOK HI/LOW
      Pomalé varenie: Podľa druhu pripravovaného pokrmu zvoľte ze dvooch prednastavených teplôt HI (Vysoká) alebo LOW (Nízka) a nastavte časovač v rozmedzí od 4 do 12 hod.
    5. FRY
      Fritovanie: Použitie tohto režimu umožňuje nastavenie teploty medzi 150°C a 190°C a času od 1 do 30 min. Slovenská klasika: vyprážaný syr, hranolky alebo krokety, karfiol, huby, filé...
    6. BAKE
      Pečenie: Vyberte režim BAKE a nastavte teplotu medzi 150°C a 190°C a čas v programe pečenia od 30 min do 4 hod. Upečte si dezert k popoludňajšiemu čaju alebo káve alebo chutný domáci chlieb k raňajkám. Vo forme si môžete pripraviť i domácu paštétu - z doma mletého mäsa, bez konzervantov, stabilizátorov... uvidíte, že chutí úplne inak.
    7. ROAST
      Vysmážanie: Vyberte režim ROAST a nastavte teplotu medzi 150°C a 180°C a čas vysmážania od 30 min do 3 hod. Chrumkavý šťavnatý rezník - čo dodať?
    8. RICE
      Varenie ryže: Rovnako ako u všetkých štandardných hrncov na varenie ryže je tento režim plne automatický. Varenie ryže nevyžaduje nastavovanie teploty ani časovača.
    9. SOUS VIDE
      Použitie tohoto režimu umožňuje nastavenie teploty medzi 45°C a 95°C a času od 30 min do 72 hod. Neskutočne jemné a krehké mäso plné šťavy plne vynahradí trochu náročnějšiu prípravu s vákuovaním. Plátky vybraného mäsa nakoreníte, môžete nechať odležať, potom zavákuujete a vložíte na určitú dobu (podľa receptu) do vodného kúpeľa. Potom vyberiete a krátko opečiete na panvici. Neskutočná chuť...
    10. KEEP WARM
      Udržovanie teploty: Udržovanie teploty v tomto hrnci je možné nastaviť v rozmedzí od 1 do 4 hod. Keď sa niekto z rodiny zdrží a príde neskôr na obed, nemusíte jedlo znova ohrievať.

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: