Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€
Produkt bohužiaľ nie je k dispozícii.
Pre viac informácií nás kontaktujte na tel. 032 658 34 65 alebo emailom na info@my-concept.sk.
CK5000 CONCEPT multifunkčný hrniec SOUS VIDE
CK5000 CONCEPT multifunkčný hrniec SOUS VIDE
Výrobca
Elektrické hrnce
Kód
ck5000
Ďalšie Hrnce multifunkčné
Poslať info
Dotaz k tomuto produktu
Našli ste chybu?
Na stiahnutie
Príslušenstvo
Doplňkové služby
V košíku si můžete k produktu objednat:
Podrobnosti o produkte
Multifunkčný hrniec Concept CK 5000 Traditional and Modern way
Dôvody, prečo sa rozhodnúťpráve pre multifunkčný hrniec CK5000:
Multifunkčný hrniec, ktorý spája dva hlavné trendy vo varení: moderný, zastúpený funkciami Sous Vide a Slow Cook a tradičný, ako pečenie chleba alebo paštéty vo fome.
Ušetríte pri nákupe ďalších spotrebičov a vybavení: CK5000 zastúpi i fritovací hrniec, parný hrniec, hrniec na varenie ryže, gril a panvicu.
Môžete ho používať doma i na chate alebo na chalupe.
Súčasťou príslušenstva je forma, v ktorej môžete upiecť chlieb, dezert alebo uvariť paštétu a mriežka na varenie v pare.
K vákuovaniu potravín na prípravu Sous Vide odporúčame vákuovačky Concept.
Naučte sa niečo nové a spestrite si svoj jedálniček vďaka multifunkčnému hrncu CK5000.
Technické parametre:
Čo všetko si môžete uvariť v multifunkčnom hrnci CK5000 pomocou 11tich prednastavených programov:
Soté: Použitie tohoto režimu umožňuje nastavenie teploty medzi 190°C a 220°C a času od 5 do 120 min. Pripravíte si vynikajúce dusené mäso vo vlastnej šťave. Kuracie, teľacie, bravčové, so zeleninou, hubami... stačí len uvariť cestoviny alebo ryžu jako prílohu.
Varenie v pare: Tento program umožňuje varenie v pare s možnosťou nastavenia času od 20 do 90 min. Zelenina plná vitamínov ako príloha alebo hlavné jedlo poteší nielen milovníkov zdravej výživy.
Dusenie: Tento program umožňuje varenie a dusenie v časoch od 2 do 4 hod. Klasický guláš, roštenky na hubách... vašej fantázii medze nekladieme.
Pomalé varenie: Podľa druhu pripravovaného pokrmu zvoľte ze dvooch prednastavených teplôt HI (Vysoká) alebo LOW (Nízka) a nastavte časovač v rozmedzí od 4 do 12 hod.
Fritovanie: Použitie tohto režimu umožňuje nastavenie teploty medzi 150°C a 190°C a času od 1 do 30 min. Slovenská klasika: vyprážaný syr, hranolky alebo krokety, karfiol, huby, filé...
Pečenie: Vyberte režim BAKE a nastavte teplotu medzi 150°C a 190°C a čas v programe pečenia od 30 min do 4 hod. Upečte si dezert k popoludňajšiemu čaju alebo káve alebo chutný domáci chlieb k raňajkám. Vo forme si môžete pripraviť i domácu paštétu - z doma mletého mäsa, bez konzervantov, stabilizátorov... uvidíte, že chutí úplne inak.
Vysmážanie: Vyberte režim ROAST a nastavte teplotu medzi 150°C a 180°C a čas vysmážania od 30 min do 3 hod. Chrumkavý šťavnatý rezník - čo dodať?
Varenie ryže: Rovnako ako u všetkých štandardných hrncov na varenie ryže je tento režim plne automatický. Varenie ryže nevyžaduje nastavovanie teploty ani časovača.
Použitie tohoto režimu umožňuje nastavenie teploty medzi 45°C a 95°C a času od 30 min do 72 hod. Neskutočne jemné a krehké mäso plné šťavy plne vynahradí trochu náročnějšiu prípravu s vákuovaním. Plátky vybraného mäsa nakoreníte, môžete nechať odležať, potom zavákuujete a vložíte na určitú dobu (podľa receptu) do vodného kúpeľa. Potom vyberiete a krátko opečiete na panvici. Neskutočná chuť...
Udržovanie teploty: Udržovanie teploty v tomto hrnci je možné nastaviť v rozmedzí od 1 do 4 hod. Keď sa niekto z rodiny zdrží a príde neskôr na obed, nemusíte jedlo znova ohrievať.