Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Produkt bohužiaľ nie je k dispozícii.

Pre viac informácií nás kontaktujte na tel. 032 658 34 65 alebo emailom na info@my-concept.sk.

CK7001 Multifunkčný tlakový hrniec

CK7001 Multifunkčný tlakový hrniec

Novinka

Multifunkčný tlakový hrniec Concept CK7001; 16 prednastavených programov; Rýchle a úsporné varenie; 6 l nádoba; Multifunkčné využitie; Multifunkčný hrniec Concept CK7001 ponúka naozaj široké využitie. Nahradí prácu tlakového, parného, pomalého a zavára...

Výrobca
Elektrické hrnce
Kód

ck7001

 

    Podrobnosti o produkte

    Multifunkčný tlakový hrniec Concept CK7001

    16 prednastavených programov

    Rýchle a úsporné varenie

    6 l nádoba

    Multifunkčné využitie

    Multifunkčný hrniec Concept CK7001 ponúka naozaj široké využitie. Nahradí prácu tlakového, parného, pomalého a zaváracieho hrnca, ryžovaru aj jogurtovača. S týmto hrncom pripravíte ľahko a rýchlo takmer čokoľvek - polievku, hlavný chod aj sladký dezert.

    Rýchlo a úsporne

    Hlavnou prednosťou multifunkčného tlakového hrnca je úspora času a energie, pretože varenie pod tlakom je veľmi rýchle. Hovädzí guláš alebo poctivý vývar zvládnete uvariť za 35 minút. Potraviny si navyše zachovávajú svoju prirodzenú chuť a arómu a vďaka kratšej dobe varenia aj dôležité živiny. Mäso varené v tlakovom hrnci je krehkejšie a šťavnatejšie, a zelenina si viac zachová svoju prirodzenú farbu.

    Prehľadný displej s 16 programami

    Multifunkčný hrniec Concept CK7001 je vybavený prehľadným LED displejom s dotykovým ovládaním a 16 prednastavenými programami vrátane funkcie pomalého varenia a sous vide. Je vybavený časovačom s možnosťou regulácie teploty v rozmedzí 80-200 °C. Nechýba ani funkcia odloženého začiatku varenia a režim na udržiavanie teploty Keep Warm, do ktorého sa hrniec automaticky prepne po ukončení zvoleného programu.

    Bezpečná prevádzka

    Hrniec je vybavený poistkou proti prehriatiu a protišmykovými nožičkami, takže vám nebude kĺzať po kuchynskej linke. Tlaková pokrievka je opatrená zámkom, ktorý sa automaticky aktivuje počas varenia. Vďaka tomu je zamedzené nechcenému otvoreniu natlakovaného hrnca, ktoré by spôsobilo rýchly únik pary a mohlo viesť k obareniu.

    Ľahká údržba

    Vonkajší povrch hrnca stačí po vychladnutí utrieť vlhkou handričkou. Vyberateľná vnútorná nádoba je opatrená nepriľnavým povrchom, takže sa na ňu varené jedlo neprichytáva. Môžete ju umyť v jarovej vode alebo vložiť do umývačky riadu.

    Technické parametre:

    • Multifunkčný kuchynský pomocník
    • Nepriľnavá vnútorná nádoba: objem 6 l
    • Priehľadný LED displej s dotykovým ovládaním
    • 16 prednastavených programov (kurča, para, strukoviny, polievka, pomalé varenie, jogurt, zaváranie, ryža, obilniny, kaša, mäsová zmes, sous vide, ohrev, udržiavanie teploty, manuál)
    • Nastaviteľná regulácia teploty: 80-200 °C
    • Časovač
    • Bezpečnostná poistka proti prehriatiu
    • Protišmykové nožičky
    • Napätie: 220-240 V ~ 50/60 Hz
    • Príkon: 1000 W
    • Tlak: 0-70 kPa

    Príslušenstvo:

    • Lyžica na ryžu
    • Odmerka

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Na stiahnutie

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: