Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Produkt bohužiaľ nie je k dispozícii.

Pre viac informácií nás kontaktujte na tel. 032 658 34 65 alebo emailom na info@my-concept.sk.

CP3000 Vysávač a parný čistič Perfect Clean 3 v 1

Vysávač a parný čistič 3 v 1 Perfect Clean; CP3000; Vysáva a vytiera; 3 v 1; Para & cyklón; Viac času pre Vás - 3 v 1; Dokážete si predstaviť, že zvládnete upratať dom či byt za polovicu času? To nie je hudba budúcnosti, ale realita s revolučným vysáva...

Výrobca
Parné čističe
Kód

cp3000

  Video

    Podrobnosti o produkte

    Vysávač a parný čistič 3 v 1 Perfect Clean CP3000

    Vysáva a vytiera

    3 v 1

    Para & cyklón

    Viac času pre Vás - 3 v 1

    Dokážete si predstaviť, že zvládnete upratať dom či byt za polovicu času? To nie je hudba budúcnosti, ale realita s revolučným vysávačom a parným mopom v jednom od Conceptu. Klasický vysávač a vedro s handrou môžete nechať v komore. S CP3000 pohodlne povysávate a zároveň v jednom ťahu aj vytriete všetky tvrdé podlahy a koberce, ktoré v dome či byte nájdete. A to všetko bez zbytočného vírenia prachu. Alergici budú radosťou bez seba. Alebo naopak môžete len vysávať alebo len stierať.

    Sila kúzelnej pary

    Dokonale čisté podlahy bez vedra so špinavou vodou už nebudú len snom. Jednoducho stačí naplniť 400ml nádržku vodou, pripevniť textilný poťah a do 20 sekúnd si môžete paru ľahko dávkovať pomocou rozprašovača. Nielen tvrdé podlahy, ale aj koberec dokonale vyčistíte. Stačí nasadiť na podlahovú hubicu špeciálny klzák a môžete začať. Pre pohodlné uskladnenie kábla je mop vybavený špeciálnym držiakom.

    Parný mop

    Dokonale čisté podlahy bez vedra so špinavou vodou už nebudú len snom. Jednoducho stačí naplniť 730ml nádržku vodou, pripevniť textilný poťah a do 30 sekúnd si môžete paru ľahko dávkovať pomocou rozprašovača. Pre pohodlné uskladnenie kábla je mop vybavený špeciálnym držiakom.

    Poradí si aj s kobercami

    Vďaka špeciálnemu nástavcu môžete vysávač a parný čistič CP3000 využiť aj na upratanie kobercov. Stačí na saciu hubicu nasadiť špeciálny klzák a začať vysávať. Lepší vzhľad koberca dosiahnete, ak použijete počas vysávania aj silu pary - nadvihne zašliapané vlákna, oživí farby a zabije baktérie.

    Ľahké a intuitívne ovládanie

    Parný čistič CP3000 každého poteší úplne jednoduchým a intuitívnym ovládaním. Môžete sa rozhodnúť, či budete chcieť len vysávať, vytierať alebo šetriť čas a urobíte oboje zároveň. Podľa typu podlahy môžete regulovať aj množstvo dávkovanej pary. Upratovanie bude jedna radosť.

    Princíp cyklónového vysávania s kvalitným filtrom

    Pre perfektne uprataný byt Vám bohato bude stačiť cyklónová nádoba s objemom 1000 ml. Samotné vyprázdňovanie nádoby je úplne hygienické. Stačí stlačiť tlačidlo, všetko vysypať, pričom sa nečistôt a prachu nemusíte vôbec dotknúť. Vaša domácnosť tak bude ako zo škatuľky.

    Kazeta vodného filtra

    Vodný filter pomáha filtrovať minerály obsiahnuté vo vode, ktoré znižujú účinnosť parného čističa. Do parného mopu môžete používať obyčajnú vodu z vodovodu. Pre predlženie životnosti spotrebiča odporúčame každých 80 - 100 hodín filter vymeniť.

    Rodina Perfect Clean

    Nie nadarmo sa hovorí: čistota pol zdravia. Preto sme v Concepte pripravili celú radu pomocníkov na upratovanie v rovnakom designe. Stačí si len vybrať, ktorý Vám bude vyhovovať a padne Vám do ruky. Pozrite sa na našu špeciálnu stránku venovanú rade Perfect Clean a zistíte, koľko času preupratujete. Stačí kliknúť na obrázok vedľa.

    Technické parametre:

    • 3 v 1 - vysáva, stiera, vysáva a stiera zároveň
    • Príkon: 1600 W
    • Sací výkon: 60 aW
    • Hlučnosť: 80 dB
    • Kapacita nádoby na vodu: 730 ml
    • Kapacita nádoby na prach: 1000 ml
    • Doba nahriatia: 30 s
    • Doba prevádzky s parou: 30 min.
    • Kontrolka nahriatia
    • Praktický držiak na kábel
    • Farba: biela + tyrkysová
    • Dĺžka prívodného kábla: 6 m
    • Vhodný na všetky typy podláh (pred použitím sa vždy informujte u svojho výrobcu podláh)
    • Súčasťou základnej výbavy je kobercový klzák, čistiace textílie a filter na vodu

    Dokúpiteľné príslušenstvo:

    • 42391176 Kobercový klzák CP3000
    • 42391177 Čistiace textílie CP3000
    • 42391179 Filter na vodu CP3000

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Video

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: