Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Produkt bohužiaľ nie je k dispozícii.

Pre viac informácií nás kontaktujte na tel. 032 658 34 65 alebo emailom na info@my-concept.sk.

CW1010 Okenný vysávač 3 v 1 PERFECT CLEAN

CW1010 Okenný vysávač 3 v 1 PERFECT CLEAN

Vysávač na okná 3 v 1 Concept; CW1010 Perfect Clean; 3 v 1; Rýchle upratovanie; Pohodlná manipulácia; 3 v 1; Urobte si z čistenia okien zábavu! S okenným vysávačom zvládnete túto neobľúbenú činnosť za pár minút. Zastane hneď tri funkcie - povrch namočí...

Výrobca
Vysávače
Kód

cw1010

 

    Podrobnosti o produkte

    Vysávač na okná 3 v 1 Concept CW1010 Perfect Clean

    3 v 1

    Rýchle upratovanie

    Pohodlná manipulácia

    3 v 1

    Urobte si z čistenia okien zábavu! S okenným vysávačom zvládnete túto neobľúbenú činnosť za pár minút. Zastane hneď tri funkcie - povrch namočí, umyje a povysáva prebytočnú vodu. Vysávač je ľahký, a preto sa s ním ľahko pracuje. Je vybavený Li-Ion batériou, takže vás počas práce nebude obťažovať žiaden kábel. Na jedno nabitie vydrží až 40 minút. Vaše okna budú vždy dokonale čisté a bez škvŕn. Využiť ho môžete aj na upratovanie sprchových stien a kútov, obkladov, zrkadiel, sklenených častí nábytku alebo okien áut.

    Žiarivý lesk za okamih

    Nádobku na čistú vodu naplňte a pridajte malé množstvo prostriedku na umývanie okien. Stlačte páčku rozprašovača a nastriekajte roztok na miesto, ktoré chcete vyčistiť. Pomocou špeciálnej textílie z mikrovlákna, ktorá má vynikajúce čistiace vlastnosti a je mimoriadne jemná a mäkká, okná umyte. Posledným krokom vysávač odsaje znečistenú vodu z povrchu do nádržky. Výsledok? Dokonale čisté okná. Gumová stierka okná naviac vyleští. Vďaka elektrickému odsávaniu zostanú okná čisté a bez jedinej kvapky špinavej vody.

    Ľahká údržba

    Čistiaca textília je k vysávaču pripevnená pomocou suchého zipsu. Po ukončení práce ju ľahko zložíte, vyperiete a čistú znovu nasadíte. Aké jednoduché.

    Rodina Perfect Clean

    Nie nadarmo sa hovorí: čistota pol zdravia. Preto sme v Concepte pripravili celú radu pomocníkov na upratovanie v rovnakom designe. Stačí si len vybrať, ktorý vám bude vyhovovať a padne vám do ruky. Pozrite sa na našu špeciálnu stránku venovanú rade Perfect Clean a zistite, koľko času trávite upratovaním. Stačí kliknúť na obrázok vedľa.

    Technické parametre:

    • Napätie: 3,7 V
    • Efektívny pomocník pri umývaní okien: namočí, umyje, vyleští
    • Batéria: Li-Ion 2000 mAh
    • Doba nabíjania: 3 - 4 hod.
    • Doba prevádzky: 35 - 40 min.
    • Kapacita komôr: 100 ml/100 ml
    • Príkon: 10 W
    • Príslušenstvo: nabíjací adaptér, textília z mikrovlákna, odmerka

    Dokúpiteľné príslušenstvo:

    • 42391802 - čistiaca textília CW1010


    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Na stiahnutie

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: