Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Produkt bohužiaľ nie je k dispozícii.

Pre viac informácií nás kontaktujte na tel. 032 658 34 65 alebo emailom na info@my-concept.sk.

OV2116 Odvlhčovač vzduchu UV Perfect Air Smart čierny

OV2116 Odvlhčovač vzduchu UV Perfect Air Smart čierny

Odvlhčovač vzduchu UV Smart Concept OV2116 Perfect Air; Čistenie vzduchu; 16 l/deň; Mobilná aplikácia; Zatočte s plesňou raz a navždy; Nadmerná vzdušná vlhkosť v našich domovoch spôsobuje nielen škody na majetku, ale môže ohroziť aj naše zdravie. Vyšši...

Výrobca
Úprava vzduchu
Kód

ov2116

 

    Podrobnosti o produkte

    Odvlhčovač vzduchu UV Smart Concept OV2116 Perfect Air

    Čistenie vzduchu

    16 l/deň

    Mobilná aplikácia

    Zatočte s plesňou raz a navždy

    Nadmerná vzdušná vlhkosť v našich domovoch spôsobuje nielen škody na majetku, ale môže ohroziť aj naše zdravie. Vyššia vlhkosť je ideálnym prostredím pre rozvoj plesní, ktoré nám môžu spôsobiť zdravotné komplikácie ako zápaly dutín, zápal priedušiek či ďalšie ochorenia dýchacieho ústrojenstva. Pokiaľ váš byt či pivnicu trápi pleseň, s najväčšou pravdepodobnosťou je tam vysoká vlhkosť. Odvlhčovač OV2116 je ideálnym pomocníkom pre ochranu nielen vášho zdravia, ale aj majetku.

    Kapacita

    Odvlhčovač OV2116 ponúka 2 stupne rýchlosti výkonu a počas jedného dňa dokáže skondenzovať až 16 l vody. Je vhodný do priestorov s veľkosťou až 100 m2. So zásobníkom na vodu s kapacitou 4 l nebude vyžadovať vašu častú pozornosť, a naviac sa po naplnení prístroj automaticky vypne a rozsvieti sa signalizácia. Pokiaľ potrebujete po dlhší čas vysúšať vlhké priestory, využite funkciu nepretržitého odtoku vody pomocou odvodňovacej hadičky. Nádrž sa neplní, voda je odvedená do pevného odtoku a prístroj pracuje nepretržite.

    Pomôže so sušením bielizne

    Veľkou výhodou modelu OV2116 sú polohovateľné otáčacie klapky, ktorými môžete nastaviť uhol, kam bude prístroj smerovať ovlhčený vzduch do miestnosti. Vďaka tomu rýchlejšie usušíte mokrú bielizeň alebo vlhké miesto na stene. Odvlhčovač je vybavený dotykovým panelom, pomocou ktorého veľmi jednoducho navolíte požadovaný režim.

    3-násobná filtrácia pre čistý vzduch

    Odvlhčovač vzduchu OV2116 je kombináciou odvlhčovača a čističky. Je vybavený trojnásobným filtračným systémom, vďaka ktorému dokáže zachytiť škodlivé látky obsiahnuté vo vzduchu a zamedziť ich ďalšiemu šíreniu. Prachový filter zachytí hrubé nečistoty z ovzdušia (prachové častice, vlasy, srsť, peľ a ďalšie nečistoty). Ultrafialové žiarenie likviduje škodlivé baktérie, vírusy, plesne a pohlcuje zápach. Ionizátor osviežuje a prečisťuje vzduch, zvyšuje množstvo záporne nabitých iónov, ktoré neutralizujú zápachy vo vzduchu a pohlcuje kladne nabité častice prachu, vírusov a baktérií.

    LED ukazovateľ vlhkosti

    Vďaka indikácii vlhkosti v podobe kruhového LED ukazovateľa na prednej strane prístroja môžete v reálnom čase sledovať, aká je v miestnosti aktuálna vlhkosť. Podľa stupňa vlhkosti mení LED ukazovateľ farbu: červená = vysoká vlhkosť vzduchu (RH > 70 %), zelená = vyhovujúca vlhkosť vzduchu (70 % ? RH ? 60 %), modrá = nízka vlhkosť vzduchu (RH < 60 %).

    Mobilná aplikácia Concept Home

    Odvlhčovač môžete ovládať odkiaľkoľvek pomocou mobilnej aplikácie Concept Home, ktorá je zdarma dostupná pre iOS aj Android. Na diaľku ho spustíte alebo vypnete, zvolíte požadovaný režim alebo napríklad skontrolujete aktuálny stav ovzdušia v miestnosti, kde sa práve nachádza. A pokiaľ nie ste fanúšikmi aplikácii, môžete ho ovládať priamo na ovládacom panely.

    Automatický režim

    Vďaka automatickému režimu odvlhčovač udržuje úroveň vlhkosti, ktorá vám vyhovuje. Stačí zvoliť požadovanú hodnotu a o viac sa starať nemusíte. Odvlhčovač pravidelne kontroluje a udržuje nastavenú vlhkosť vzduchu, kým nedôjde k naplneniu nádoby alebo pokiaľ ho nevypnete.

    Časovač

    S funkciou časovača môžete až na 24 h nastaviť presný čas vypnutia alebo zapnutia prístroja, takže budete mať presnú kontrolu nad prevádzkou.

    Moderný design a tichá prevádzka

    Odvlhčovač OV2116 vyniká atraktívnym designom, takže perfektne zapadne do každej modernej domácnosti. Nenaruší vzhľad miestnosti a dokonale splynie s prostredím. Veľkou prednosťou tohto modelu je veľmi tichá prevádzka. Môžete ho teda používať aj v spálni, bez toho aby svojou prevádzkou rušil váš spánok.

    Rodina Perfect Air

    Zvlhčovače, odvlhčovače, čističky… Čistý a svieži vzduch pre váš domov aj vašu myseľ. Pozrite sa na našu špeciálnu stránku venovanú rade Perfect Air a zistite, čo všetko spôsobuje zlý vzduch v domácnosti. Stačí kliknúť na obrázok vedľa.

    Technické parametre:

    • Atraktívny design vhodný do moderných priestorov
    • Zachytí častice, alergény, peľ, pachy, plyny (formaldehyd), spóry plesní
    • Trojstupňová filtrácia vzduchu
    • Dotykové ovládanie
    • Vhodné do miestnosti veľkosti až 100 m2
    • 2 rýchlosti výkonu
    • Max. odvlhčovací výkon: 16 l/deň (30 °C 80 % RH)
    • Objem nádoby na vodu: 4 l
    • Automatické vypnutie pri plnosti nádoby vrátane signalizácie
    • Režim sušenia bielizne
    • Hlučnosť 39-42 dB
    • Farba: čierna
    • Príkon: 200 W
    • Dĺžka kábla: 1,5 m
    • Rozmery: 380 x 195 x 580 mm

    Príslušenstvo:

    • Hadica pre trvalý odvod vody

    Dokúpiteľné príslušenstvo:

    • Uhlíkový filter 42392981

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: