Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Produkt bohužiaľ nie je k dispozícii.

Pre viac informácií nás kontaktujte na tel. 032 658 34 65 alebo emailom na info@my-concept.sk.

OV5200 Ochladzovač vzduchu

Ochladzovač vzduchu; ov5200; 4v1; Ionizačné účinky; Rad funkcií; 4 funkcie v 1 stroji; V rozpálených letných dňoch ho budete milovať. Použijete ho jako ochladzovač vzduchu alebo ventilátor, ktorý premení horúci vzduch na svieži vánok. Okrem týchto dvoc...

Výrobca
Ventilátory
Kód

ov5200

 

    Podrobnosti o produkte

    Ochladzovač vzduchu ov5200

    4v1

    Ionizačné účinky

    Rad funkcií

    4 funkcie v 1 stroji

    V rozpálených letných dňoch ho budete milovať. Použijete ho jako ochladzovač vzduchu alebo ventilátor, ktorý premení horúci vzduch na svieži vánok. Okrem týchto dvoch funkcií tiež ionizuje a zvlhčuje. Ochladený vzduch je tak zároveň i zvlhčený, čo je pre naše telo omnoho zdravšie než suchý vzduch z bežnej klimatizácie.

    Ionizačné účinky

    Ionizácia je ďalšou dôležitou funkciou pre naše zdravie – zvyšuje množstvo iónov v ovzduší, ktoré majú pozitívny vplyv na kvalitu dýchania, ľudskú psychiku, lepšiu sústredenosť, zvýšenú výkonnosť a hlavne pomáhajú v boji proti bolestiam hlavy.

    Úsporné osvieženie

    Na rozdiel od klimatizácie je ochladzovač omnoho šetrnejší a úspornejší. Prístroj prefukuje vzduch cez vodné filtre a tým dochádza k jeho ochladeniu. K prevádzke tak stačí naplniť nádržku vodou, a ak chcete vzduch ešte viac ochladiť, pridáte k vode chladiace náplne, ktoré sú súčásťou balenia.

    Režimy na mieru

    Ochladzovač má 3 rýchlosti prúdenia vzduchu a 4 prevádzkové režimy. Normálny režim chladí konštante na nastavenú intenzitu. Prirodzený režim simuluje jemný vánok. Režim spánku beží v prirodzenom režime a úroveň prúdenia sa každých 30 minút znižuje, aby ste počas spánku neproehladli. A posledný inteligentný režim automaticky prispôsobí chladenie okolitej teplote. Pokiaľ teplota klesne pod 25°C, prepne sa na nízku rýchlosť. Ak je okolitá teplota v rozmedzí 25°C – 29°C, prístroj prepne na strednú rýchlosť a pokiaľ je teplota vyššia než 29°C, prepne na vysokú rýchlosť prúdenia vzduchu.

    Funkcie, ktoré potešia

    Nastavenie nemôže byť jednoduchšie, keďže každá funkcia má svoje vlastné tlačidlo a všetko môžete nastaviť aj na diaľkovom ovládači. Nastavíte si prúdenie vzduchu, otáčanie pro rovnomerné prúdenie vzduchu, časovač až na 8 hodín po polhodinových krokoch, vlhký/chladný vzduch alebo prevádzkový režim. Všetky nastavenia vrátane aktuálnej teploty si môžete skontrolovať na prehľadnom LED displeji.

    Ľahké presúvanie

    Vďaka jeho výkonu je vhodný i do veľkých priestorov. A pokiaľ budete potrebovať, jednoducho ho môžete presťahovať z miestnosti do miestnosti. Manipulácia s ním je ľahká, pomocou 4 koliesok a madla ho presuniete kamkoľvek.

    Extra veľký objem

    Nemusíte mať obavy, že budete musieť neustále dopĺňať vodu. Zásobník s ukazovateľom vodnej hladiny má extra veľký objem 7,5 l. Ak zásobník vyberiete alebo bude prázdny, prístroj sa automaticky vypne. Pre vašu bezpečnosť sa prístroj z dôvodu ochrany vypína každých 15 hodín.

    Technické parametre:

    • Maximálna rýchlosť prúdenia vzduchu: 11 m/s
    • Objem nádržky na vodu: 7,5 l
    • Hlučnosť: 64 dB(A)
    • Príkon: 110 W
    • Dĺžka prívodného kábla: 180 cm
    • Rozmery: 390 x 320 x 900 mm
    • Hmotnosť: 8 kg
    • Počet rýchlostí: 3
    • Počet režimov: 4
    • Funkcia Ionizácie
    • LED displej
    • Filter: umývateľný prachový, vodní
    • Praktické madlo a 4 pojazdové kolieska

    Príslušenstvo:

    • Diaľkový ovládač
    • 2 ks chladiacich náplní

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Na stiahnutie

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: