Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Produkt bohužiaľ nie je k dispozícii.

Pre viac informácií nás kontaktujte na tel. 032 658 34 65 alebo emailom na info@my-concept.sk.

VR3510 Robotický vysávač s mopom 2 v 1 PERFECT CLEAN Complete Clean Care

Robotický vysávač s mopom 2 v 1 Laser Concept VR3510 PERFECT CLEAN; Automatické vysypávanie nečistôt; Vysáva a vytiera; Rozlíšenie poschodí; Inštalácia robota VR3510 zdarma; Nákupom robotického vysávača Concept VR3510 do konca júna 2022 získate profesi...

Výrobca
Vysávače
Kód

vr3510

 

    Podrobnosti o produkte

    Robotický vysávač s mopom 2 v 1 Laser Concept VR3510 PERFECT CLEAN

    Automatické vysypávanie nečistôt

    Vysáva a vytiera

    Rozlíšenie poschodí

    Šikovne vymyslený robot pre komfortné upratovanie

    Robotický vysávač s mopom 2 v 1 Laser Concept VR3510 z rady Perfect Clean je šikovne vymyslený pre váš maximálny komfort a pohodlie počas upratovania. Je vybavený pokročilým spôsobom mapovania, ktorý vašu domácnosť naskenuje a zároveň rozdelí na jednotlivé miestnosti. Dokáže vysávať i vytierať. Vďaka funkcii automatického vysypávania obstará až 2 mesiace bežného upratovania bez nutnosti vysypávania nečistôt. Ľahko si poradí aj s viacposchodovou domácnosťou. V základnej výbave nájdete príslušenstvo, ktoré vám zaistí rok upratovania bez starostí.

    Dokonalá orientácia zaistí rýchlejšie upratovanie

    Vyspelá laserová navigácia LaserTec 2.0 podrobne naskenuje vašu domácnosť a vytvorí presnú mapu pre plánovanie upratovania. Robot sa s maximálnou presnosťou orientuje v priestore, neprechádza opakovane už upratané miesta, a tím skracuje dobu upratovania. Vďaka veľkým kolesám a silnému motoru prekoná dverné prahy a iné prekážky do výšky až 1,8 cm. Po dokončení upratovania sa vráti do stanice, kde sa dobije a zároveň vysype zberný kôš. Vyhnete sa tak kontaktu s prachom a po dobu až 2 mesiacov nemusíte riešiť vysypávanie zásobníka. Robot je vybavený trojstupňovou filtračnou technológiou s HEPA filtrom 13, vďaka ktorej zachytí až 99,9 % častíc prachu, peľu, baktérií a vírusov, takže je ideálny aj pre domácnosti s alergikmi.

    Automatické rozdelenie miestnosti pre lepšiu prehľadnosť

    Šikovná funkcia ROOMPLAN 3.0 vám ušetrí množstvo času a zároveň uľahčí orientáciu vo vašej aplikácii. Automaticky rozdelí zmapované priestory na jednotlivé miestnosti, ktoré stačí pomenovať a uložiť. Nemusíte teda pre každú miestnosť vytvárať samostatnú zónu. V aplikácii tak stačí označiť vybranú izbu a robot bude vedieť, kde je potrebné upratať. Pomocou aplikácie môžete tiež pre každú miestnosť nastaviť časový plán upratovania, úroveň sacieho výkonu a intenzitu dávkovania vody. Robot sa v nastavený čas spustí, zaháji upratovanie a po ukončení sa vráti do nabíjacej stanice. Ak máte zapnutý tichý režim, plánované upratovanie bude deaktivované.

    Automatické vysypávanie prachu a príslušenstvo na rok upratovania bez starostí

    V konštrukcii nabíjacej stanice je umiestené vrecko, do ktorého robot automaticky odvedie nečistoty z prachového zásobníka vždy, kedy sa vráti do stanice alebo v intervaloch, ktoré si zvolíte v aplikácii. Kapacita vrecka vám vydrží až na 2 mesiace bežného upratovania. V základnej výbave nájdete hneď 6 vreciek na nečistoty, 6 bočných kefiek a 3 sady filtrov, takže si môžete užívať až rok upratovania bez starostí.

    Dokáže uložiť až 5 máp, takže si poradí aj s viacposchodovou domácnosťou

    Robotický vysávač VR3510 je vhodný aj pre viacposchodovú domácnosť. Každé poschodie nechajte zmapovať zvlášť a v aplikácii si ich pomenujte. Týmto spôsobom môžete uložiť mapy až pre 5 poschodí. Pokiaľ chcete upratovať v inom poschodí, ako v ktorom sa robot nachádza, jednoducho ho preneste, v aplikácii zvoľte správnu mapu a spusťte. Výhodou teda je, že robot si s upratovaním poradí, bez toho aby ste museli kupovať ďalšiu dobíjaciu stanicu.

    Vysáva a vytiera

    Robot si poradí so suchým aj mokrým upratovaním. Prachový zásobník s kapacitou 300 ml slúži pre bežné vysávanie. Ak pripevníte na neho mopovací nástavec, môžete vysávať i vytierať naraz. Prietok vody môžete pomocou aplikácie nastaviť na nízku, strednú alebo vysokú úroveň podľa miery znečistenia. Mopovací nástavec je osadený textíliou z mikrovlákna, ktorá na seba viaže nečistoty a počas upratovania podlahu tiež vyleští. Textíliu je možné ľahko zložiť a vyprať v práčke.

    Dlhá výdrž a vysoká sacia sila

    Vysávač je vybavený digitálnym bezkefovým BLDC motorom, ktorý sa podieľa na vysokej sacej sile dosahujúcej 3300 Pa. Ponúka 3 úrovne výkonu, ktoré sa menia v závislosti na spustenom režime upratovania. Vďaka vysokokapacitnej 5200 mAh Li-Ion batérii vydrží na jedno nabitie až 250 minút. V okamihu, kedy kapacita batérie klesne pod 15 %, robot sa automaticky vráti do nabíjacej stanice.

    Na všetky druhy povrchov, ktoré v domácnosti máte

    Robotický vysávač VR3510 je vybavený 2 hlavnými kefami. Carpet kefa je vhodná na všetky druhy podláh vr. kobercov. PET kefu uvítajú domácnosti so zvieracími miláčikmi. Zachytí aj ten najjemnejší prach, srsť alebo popadané vlasy, bez toho aby dochádzalo k ich namotávaniu. Dva bočné kefky rozširujú záber vysávania a dokonale upracú okolo stien, nábytku, v rohoch miestnosti a v ďalších ťažko prístupných miestach.

    Efektívne upratovanie kobercov s maximálnym výkonom

    Táto funkcia sa aktivuje v okamihu, kedy vysávač nabehne na koberec. Automaticky zvýši sací výkon na maximum, takže povysáva aj hlboko usadené nečistoty. Po návrate na tvrdé podlahy sa vráti k pôvodnému výkonu. Funkciu Carpet turbo je možné využiť, pokiaľ máte v robote nainštalovanú carpet kefu a saciu silu nastavenú na úroveň "auto".

    Jednoduché ovládanie pomocou aplikácie alebo hlasom

    Robot je možné ovládať cez aplikáciu Concept Home, ktorá je v slovenčine a zdarma dostupná pre iOS a Android. Pomocou aplikácie môžete naplánovať upratovanie a v reálnom čase sledovať, koľko toho upratal a kde sa práve nachádza. Aj keď nebudete práve doma, upratovanie domácnosti budete mať neustále pod kontrolou. V aplikácii môžete nastaviť tiež jazyk, v ktorom na vás bude robot rozprávať, vrátane češtiny. Cez domáceho asistenta Alexu alebo Google Home môžete vysávač ovládať aj hlasom. A pokiaľ nie ste fanúšikmi moderných technológií alebo nemáte šikovný telefón, môžete ho plne ovládať tiež pomocou diaľkového ovládača.

    Automatické pokračovanie v upratovaní po dobití batérie

    Vďaka funkcii automatického pokračovania v upratovaní Total Surface nemusíte mať strach, že si vysávač neporadí s uprataním väčších plôch. Pokiaľ sa počas upratovania vybije, automaticky vyhľadá nabíjaciu stanicu, kde vyčká do plného nabitia. Potom sa vráti k upratovaniu a pokračuje tam, kde prestal.

    Senzory proti nárazu a pádu zo schodov

    Robot je vybavený špeciálnym čidlom, ktoré zaisťuje perfektnú orientáciu pozdĺž steny a zabraňuje pádu zo schodov. Súčasne chráni vysávač aj nábytok pred poškodením. Čidlo rozpozná všetky prekážky, pred ktorými robot včas spomalí. Zároveň slúži k detekcii skla a čiernych stien, a preto si robot poradí s uprataním aj pozdĺž týchto plôch.

    Kompletný režim zaistí efektívne upratanie celej domácnosti

    Tento režim slúži pre upratanie celej domácnosti. Robot postráži a vygeneruje mapu, ktorú si následne rozdelí na menšie zóny. Jednotlivé oblasti následne jednu po druhej dôkladne povysáva pozdĺž stien a potom v líniách uprace zvyšné priestory. Po dokončení upratovania sa automaticky vráti do nabíjacej stanice.

    Zónový režim umožní naplánovať upratovanie v jednotlivých miestnostiach

    Pomocou mobilnej aplikácie môžete nastaviť až 15 oblastí, v ktorých bude robot upratovať. Zároveň môžete definovať zakázané zóny, kde robot upratovať nebude, alebo oblasti bez vytierania, v ktorých robot uprace len v prípade, že nemá nasadený vytierací modul.

    Lokálny režim pre rýchle upratovanie menších plôch

    Lokálny režim slúži pre upratovanie menších plôch. Spustiť ho môžete priamo na tele vysávača, kedy robot prevedie dvojité upratovanie v oblasti 1,8 x 1,8 m so stredom v svojej štartovacej polohe. Pre dosiahnutie starostlivejšieho upratovania môžete pomocou aplikácie určiť bod na mape a aktivovať upratovanie v TURBO režime. Robot automaticky prejde na určené miesto, ktoré určí ako stred, a prevedie dvojité upratovanie s maximálnym výkonom v oblasti 1,5 x 1,5 m.

    Ako vybrať robotický vysávač?

    Robotický vysávač predstavuje skvelého pomocníka, ktorý vám dokáže ušetriť množstvo času. Každá domácnosť je však iná a tiež nároky ich majiteľov sú rozdielne. Ako teda vybrať ten správny model, ktorý bude svojimi parametrami vyhovovať práve vám? To sa dozviete v našom videu.

    Technické parametre:

    • Navigačná technológia LaserTec 2.0
    • Prachová základňa s automatickým vysypaním prachu
    • 2 v 1: VYSÁVA a VYTIERA
    • ROOMPLAN 3.0 - automatické rozdelenie miestnosti, plánovanie upratovania
    • BLDC motor
    • Sacia sila 3300 Pa (3 úrovne)
    • Li-Ion batéria 5200 mAh - až 250 minút
    • Aplikácia Concept Robot v ČEŠTINE (+ SK, EN, DE, PL, RO, HU)
    • ROBOT HOVORÍ ČESKY (+ SK, EN, DE, PL, RO, HU)
    • Ovládanie cez domáceho asistenta Amazon Alexa/Google Home
    • TOF senzor
    • CARPET turbo
    • Upratovanie viacposchodových domácností
    • Total Surface
    • 3 režimy upratovania (kompletné, zónové, lokálne)
    • Tichý režim
    • Elektronicky riadené VYTIERANIE
    • Prachový zásobník 2 v 1 (kapacita nádoby na prach 300 ml/kapacita mopovacieho nástavca 200 ml)
    • Trojstupňová filtrácia s HEPA filtrom 13 (vhodný aj pre alergikov - zachytí až 99,9 % častíc prachu, peľu, baktérií a vírusov)
    • Doba nabíjania 4 - 5 hodiny
    • Hlučnosť: 60 - 70 dB

    Dokúpiteľné príslušenstvo:

    • Sada bočných vreciek VRP0010 4 ks
    • HEPA + molitanový filter (42394113)
    • Čistiaca textília (42394095)

    Príslušenstvo:

    • Nabíjacia stanica
    • CARPET hlavná kefa
    • PET hlavná kefa
    • Mopovací nástavec
    • 2x mopovacia textília
    • 6x vrecko na nečistoty
    • 6x bočné kefky
    • 3x HEPA filter 13 + 3x penový filter
    • Diaľkové ovládanie
    • Čistiaca kefka

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: