Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Výbava pre bábätko

Výbava pre bábätko

Výbava pre babätko

Zdravie a bezpečie dieťaťa je pre každého rodiča to najdôležitejšie. Produkty radu KIDO zamerané na starostlivosť o dieťa predstavujú skvelých pomocníkov, ktorí dodajú vám aj vášmu dieťaťu pocit bezpečia, pokoja a blízkosti. A čo by vaša výbava pre bábätko mala obsahovať?

Detská pestúnka

Detská pestúnka s kamerou alebo video opatrovateľka či opatrovateľka s monitorom dohliadne na bezpečie vášho dieťaťa, pokiaľ s ním práve nie ste v jednej miestnosti. Zaisťuje prenos zvuku a obrazu, takže budete so svojim dieťaťom v neustálom kontakte. Vďaka zabezpečenému systému pripojenia poskytujú maximálne súkromie bez možnosti cudzieho odpočúvania.

Hlavné výhody detskej pestúnky

  1. Máte neustálu kontrolu nad svojim dieťaťom
  2. Nemusíte dieťa chodiť často kontrolovať
  3. Dieťa môžete upokojiť aj na diaľku (obojsmerná komunikácia)
  4. Získate viac času a menej starostí
  5. Môžete ju využiť doma aj na cestách
  6. Špeciálna funkcia pre pokojný spánok

Ako vybrať detskú pestúnku?

Okrem prenosu zvuku a obrazu detská pestúnka ponúka plno ďalších šikovných funkcií. Vyberajte podľa parametrov, ktorá opatrovateľka bude pre vás tá pravá:

  • Dosah pestúnky - dosah pestúnky sa všeobecne uvádza vo voľnom priestranstve, v uzavretých priestoroch je reálny dosah nižší. Detské pestúnky Concept ponúkajú v kombinácii s rodičovskou jednotkou dosah až 300 m, čo je plne dostačujúce aj do veľkých domácností. Pokiaľ dôjde k strate signálu, opatrovateľka vás na to upozorní pomocou signalizácie.
  • SMART pestúnka - umožňuje prepojenie s vašim smartfónom prostredníctvom mobilnej aplikácie Concept Home, vďaka ktorej získate neobmedzený dosah. Cez Wi-Fi tak môžete sledovať alebo komunikovať so svojim potomkom doslova odkiaľkoľvek.
  • Napájanie a batéria - detská jednotka sa napája pomocou USB kábla. Pokiaľ teda nie ste v dosahu siete, môžete na dobíjanie použiť napr. powerbanku a opatrovateľku plne využívať aj na cestách. Rodičovská jednotka je vybavená Li-Ion batériou s niekoľkodennou výdržou na jedno nabitie (v závislosti od počtu aktivovaní) a dobíja sa aj pomocou USB kábla.
  • Regulácia hlasitosti - vďaka možnosti nastavenia hlasitosti vaše dieťa budete počuť aj v hlučnejšom prostredí.
  • Obojstranná komunikácia - svoje dieťa môžete nielen počúvať, ale zároveň ho kedykoľvek na diaľku upokojiť svojim hlasom.
  • Otočná kamera s nočným videním - ponúka široký uhol záberu a nočné videnie s dosahom 10 m.
  • Zoom - digitálne priblíženie obrazu.
  • Uspávací režim - umožňuje spustiť upokojujúce melódie, ktoré uľahčia uspávanie.
  • Nočné svetlo - umožňuje nastavenie tlmeného svetla, aby sa deti v tme nebáli.
  • Monitoring teploty a vlhkosti - vás informuje o aktuálnej teplote a vlhkosti v miestnosti, kde sa dieťa nachádza.
  • Pripomienka kŕmenia - táto funkcia vám umožní nastaviť časy kŕmenia, takže už nikdy nepredĺžite intervaly medzi jednotlivými jedlami.
  • Úsporný režim - pestúnka sa aktivuje, ak zaznamená zvuk alebo pohyb, inak zostáva v úspornom režime spánku, v ktorom šetrí batériu.
  • Pripevnenie na stenu - umožňuje pripevniť detskú jednotku na stenu, aby na ňu dieťa nedosiahlo.

Detská pestúnka s veľkým dosahom

Pokiaľ nechcete byť obmedzení dosahom detskej pestúnky, vyberajte tzv. smart pestúnky. Jedná sa o modely, ktoré môžete pomocou mobilnej aplikácie prepojiť so smartfónom a v okamihu získať neobmedzený dosah.

Odsávačka mlieka

Elektrická odsávačka mlieka je veľmi praktickou pomôckou pre každú mamičku, ktorá má problém s dojčením alebo nástupom laktácie. Pomôže aj s odsatím prebytočného mlieka, ktoré môžete zamraziť na neskôr. Vďaka odsávačke mlieka môže bábätko nakŕmiť akýkoľvek člen rodiny alebo kamarátka, pokiaľ sa mamička musí vzdialiť.

Hlavné výhody odsávačky mlieka

  1. Pomôže naštartovať laktáciu
  2. Pomôže pri problémoch s dojčením
  3. Umožní odsatie prebytočného mlieka do zásoby
  4. Pomôže uvoľniť prsia
  5. Napájanie na batériu, takže ju využijete aj na cestách

Ako vybrať najlepšiu odsávačku mlieka?

Odsávačka materského mlieka môže byť buď manuálna alebo elektrická.

  • Manuálna (ručná) odsávačka mlieka je vhodná na príležitostné používanie pre mamičky, ktoré nemajú problém s dojčením a tvorbou mlieka.
  • Elektrická odsávačka mlieka ponúka komfortnejšie použitie. Odsávanie je rýchle, pohodlné a účinné. Je vhodná pre mamičky, ktoré majú problém s dojčením alebo potrebujú pravidelne odsať prebytočné mlieko pri vyššej laktácii. Elektrická odsávačka mlieka Concept je vybavená Li-Ion batériou, vďaka ktorej ju môžete používať aj bez kábla v miestach bez dosahu elektrickej siete. Dobíja sa pomocou USB kábla.
  • Aké vlastnosti a funkcie elektrická odsávačka mlieka ponúka?

    1. Dvojfázová odsávačka materského mlieka - vhodná pre mamičky, ktoré majú problém s dojčením alebo nástupom laktácie. Dvojfázový systém odsávania najlepšie napodobňuje sací reflex bábätka.
    2. BPA free spracovanie - kvalitný, odolný a zdravotne nezávadný plast, ktorý neobsahuje nebezpečné látky BPA
    3. Nastavenie intenzity odsávania - elektrické odsávačky mlieka umožňujú možnosť nastavenia viacerých úrovní odsávania, aby odsávanie vyhovovalo každej mamičke
    4. Prsný nadstavec s mäkkou vložkou - dokonale sa prispôsobí a priľne k prsníku
    5. Zamedzenie spätného toku - odsávačka je vybavená ochranou proti pretekaniu mlieka do hadice a motora
    6. LED svetlo - uľahčuje odsávanie mlieka v noci
    7. Nadstavec na nosné odsávanie - špeciálny nadstavec, ktorý nahradí odsávačku hlienov
    8. Displej - umožní sledovať aktuálne nastavený režim, dĺžku prevádzky a stav batérie

    Ohrievač fliaš

    Ohrievač fliaš alebo tiež ohrievač mlieka uľahčí život s vašim bábätkom. Rýchlo a bezpečne ohreje tekutú aj kašovitú dojčenskú stravu na ideálnu teplotu. Je vhodný aj na ohrev odsatého materského mlieka, takže ho využijú aj dojčiace mamičky. Ohrievač fliaš pojme väčšinu bežných dojčenských fliaš.

    Hlavné výhody ohrievača fliaš

    1. Multifunkčné využitie - ohrev, rozmrazovanie, sterilizácia
    2. Rovnomerný ohrev na ideálnu teplotu (bez horúcich miest)
    3. Zachovanie dôležitých vitamínov a živín
    4. Udrží teplotu do okamihu kŕmenia
    5. Dlhodobé využitie - ohrev mlieka aj príkrmov
    6. Vhodný pre dojčiace aj nedojčiace mamičky

    Ako funguje ohrievač fliaš?

    Ohrievač fliaš pracuje na princípe vodného kúpeľa, vďaka ktorému dochádza k rovnomernému ohrevu. Na rozdiel od mikrovlnnej rúry zohrieva ohrievač fliaš bezpečne a šetrne s ohľadom na zachovanie dôležitých vitamínov a živín. Ohrievač fliaš je vhodný aj na ohrev odsatého materského mlieka, takže ho môžu používať aj dojčiace mamičky. Ponúka dlhodobé využitie, od ohrevu dojčenského mlieka až po príkrmy.

      Ohrievač fliaš 3v1

      Ohrievač fliaš 3v1 ponúka multifunkčné využitie. Jedná sa o ohrievač a sterilizátor fliaš v jednom, ktorý je obohatený o funkciu rozmrazovania.

        Sterilizátor

        Ohrievač fliaš vám ušetrí veľa času so zdĺhavým vyváraním. Vďaka funkcii sterilizácie máte istotu, že vaše pomôcky na kŕmenie a cumlíky budú behom chvíľky hygienicky čisté.

Podrobné vyhľadávanie

Cena

EUR
EUR

Zoradiť podľa

vzestupně sestupně

Filter skladu

Parametrický filter

8 produktov
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

KD4010 Detská pestúnka s kamerou SMART KIDO

Detská pestúnka s kamerou SMART Concept KD4010 KIDO; Neobmedzený dosah; Obojsmerná komunikácia; Nočné videnie; Bezpečná kontrola vášho bábätka doma i na cestách; Detská pestúnka s kamerou SMART Concept KD4010 KIDO prináša nepretržitý dohľad nad vaším b...

179.00 EUR 

s DPH

-15% s kódom NARODENINY

+ DARČEK

OM4000 Odsávačka mlieka elektrická KIDO set

Odsávačka mlieka elektrická Concept OM4000 KIDO set; Napodobňuje prirodzený sací reflex; Ochrana proti pretekaniu mlieka; Komfortný nástavec s mäkkým lemom; Ideálna pre naštartovanie laktácie aj pre maminky, ktoré majú problém s kojením; Elektrická ods...

99.00 EUR 

s DPH

-15% s kódom NARODENINY

+ DARČEK

Prídavná kamera k detskej pestúnke KD4010 Concept KD0010

Prídavná kamera k detskej pestúnke KD4010 Concept KD0010 KIDO; Dokúpiteľné príslušenstvo; Kompatibilná s KD4010; Neobmedzený dosah; Prečo si zaobstarať prídavnú kameru k detskej pestúnke?; Jazdíte pravidelne na chatu alebo k prarodičom a stáva sa vám, ...

89.00 EUR 

s DPH

KD4000 Detská pestúnka s kamerou SMART KIDO

Detská pestúnka s kamerou SMART Concept KD4000 KIDO; Neobmedzený dosah; Obojsmerná komunikácia; Nočné videnie; Bezpečná kontrola vášho bábätka doma i na cestách; Detská pestúnka s kamerou SMART Concept KD4000 KIDO prináša nepretržitý dohľad nad vaším b...

69.00 EUR 

s DPH

-15% s kódom NARODENINY

+ DARČEK

VD4000 Detská váha s aplikáciou KIDO

Detská váha s aplikáciou Concept VD4000 KIDO; Funkcia HOLD; Funkcia TARE; Mobilná aplikácia; Prepojenie s mobilnou aplikáciou uľahčí sledovanie vývoja vášho dieťaťa; Detskú váhu Concept VD4000 KIDO môžete prepojiť cez Bluetooth s mobilnou aplikáciou Ai...

59.90 EUR 

s DPH

-15% s kódom NARODENINY

+ DARČEK

OL4010 Ohrievač fliaš 3v1 double KIDO

Ohrievač fliaš 3v1 double Concept OL4010 KIDO; Ohrev, rozmrazovanie, sterilizátor; Na 2 fľaše; Regulácia ohrevu + udržanie teploty; Rýchle a rovnomerné ohrievanie dojčenskej stravy; Ohrievač fliaš OL4010 KIDO uľahčí život s vaším bábätkom. Rýchle a bez...

55.00 EUR 

s DPH

-15% s kódom NARODENINY

+ DARČEK

OL4000 Ohrievač fliaš 3v1 single KIDO

Ohrievač fliaš 3v1 single Concept OL4000 KIDO; Ohrev, rozmrazovanie, sterilizátor; Viac stupňov ohrevu; Udržovanie teploty; Rýchle a rovnomerné ohrievanie dojčenskej stravy na bezpečnú teplotu; Ohrievač fliaš OL4000 KIDO uľahčí život s vaším bábätkom. ...

35.00 EUR 

s DPH

-15% s kódom NARODENINY

+ DARČEK

ZM4000 Poháriky na uskladnenie materského mlieka s vekom KIDO, set 7 ks

Poháriky na uskladnenie materského mlieka s vekom Concept ZM4000 KIDO; 7x pohárik + veko; Nadstavec na kŕmenie/odsávanie; Kompatibilný s odsávačkou Concept; Hygienické uskladnenie materského mlieka; Poháriky Concept ZM4000 KIDO vám pomôžu s uskladnením

17.00 EUR 

s DPH