Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Grily

Grily

Elektrické grily

Grilovanie mäsa, zeleniny a iných pochutín už nie je sezónnou záležitosťou. Vďaka elektrickým kontaktným grilom si môže urobiť grilovačku v akomkoľvek ročnom období alebo si v nich jednoducho sám pre seba pripravíte raňajky, obed aj večeru.

Prečo si gril zaobstarať domov?

  • Neprodukujú takmer žiadny dym
  • Nemusíte dokupovať drevené uhlie alebo brikety.
  • Nie je potrebné strážiť oheň
  • Môžete grilovať v uzavretej miestnosti
  • Sú menšie a dobre sa skladujú
  • Rýchlo sa nahrievajú a ľahko sa udržujú

Obojstranné použitie

Elektrické grily sú najlepšie v tom, že je možné z nich urobiť dve samostatné plochy. Jednoducho gril roztvorte do 180 ° C a môžete na jednej strane grilovať mäso a na druhej zeleninu. To ale nie je všetko. Zároveň na každej doske môžete navoliť inú teplotu, takže na jednej grilujete na 200 °C a na druhej napríklad na 230 °C.

Ak chcete mať mäso rýchlejšie hotové, vložíte ho na gril a zakryjete, vďaka tomu sa vám čas skráti o polovicu, pretože sa vám robia obe strany naraz.

Nemusíte s nimi pracovať iba vonku, ale aj v uzatvorenej miestnosti

Výhodou elektrických kontaktných grilov je to, že grilovačky už nie sú iba viazané na pekné letné počasie, ale tiež, že môžete grilovať doma pokojne aj v zime. Gril je možné používať aj v kuchyni. Najlepšie je, keď máte gril položený pri odsávači, pretože z neho idú výpary, pri ktorých je potrebné, aby odchádzali z bytu von.

Materiál grilovacích platní

  • Hliníkové platne s nepriľnavým povrchom rozvádza teplo rovnomerne po celej ploche
  • Liatinové dosky s nepriľnavým povrchom vám zaistia dlhú životnosť grilu a rýchlo sa nahrievajú.
  • Keramické platne s nepriľnavým povrchom sa hodí na grilovanie akýchkoľvek potravín

Tvar grilovacích plôch, alebo čo na nich všetko urobíte

Niektoré grily sú vybavené viacerými druhmi platní s rôznymi tvarmi.

  • Rovná plocha umožňuje pripraviť všetku škálu pokrmov, ktoré napríklad normálne robíte na panvici. Môžu to byť panini, vajcia, ryby či zelenina.
  • Vrúbkovaná plocha je typická pre grilovanie steakov.
  • Platne na vafle sú vytvorené tak, aby sa tam dalo jednoducho vliať cesto a gril vám vytvoril lahodné vafle bez toho, aby ste ich museli kupovať.

Jednoduchá údržba grilu

Po grilovaní sa väčšinou nikomu nechce do náročného upratovania grilu. Pri elektrickom je to ale jednoduché, stačí sňať grilovacie plochy a buď ich pod prúdom vody umyť klasicky ako všetok riad alebo ho rovno môžete vložiť do umývačky. Ak si denne zapekáte rožok, stačí platne jednoducho utrieť vlhkým obrúskom, aby ste odstránili minimálne omrvinky, ktoré po zapekaní zostanú.

Užitočné vlastnosti elektrického grilu

  • Nepriľnavý povrch umožňuje grilovať bez pridaného oleja. Potraviny sa k povrchu nepripaľujú a nezanechávajú za sebou nepríjemnú mapu.
  • Nádoba na nadbytočný tuk je umiestnená na spodku grilu, kam odteká šťava alebo tuk z potravín. Nádoba sa potom jednoducho vyberie, vyleje sa jej obsah a umyje sa buď v dreze alebo v umývačke riadu.
  • Stupne prepečenia mäsa si môžete vybrať pri príprave steakov. Vyberiete si 3 zo stupňov Rare, Well-done alebo Medium.
  • Teplotná sonda zlepší vaše kulinárske schopnosti na maximum. Vďaka nej dokážete mäso ugrilovať presne na tú teplotu, ktorú potrebujete.
  • Manuálny režim vám umožňuje si nastaviť všetko sám, aby to bolo dokonalé podľa vašich predstáv.
  • 11 programov vr. DIY vám priamo ponúkne model grilu ge3550. Pri nastavení programu sa sama nastaví primeraná teplota a čas.
  • Displej umožňuje intuitívne a jednoduché používanie grilu. Máte prehľad, koľko stupňov práve gril má, či je už dostatočne nahriaty alebo ako dlho bude trvať dopečenie vášho pokrmu.

Podrobné vyhľadávanie

Cena

EUR
EUR

Zoradiť podľa

vzestupně sestupně

Filter skladu

Parametrický filter

5 produktov
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Kontaktný gril s teplotnou sondou GE3550

Kontaktný gril s teplotnou sondou Concept GE3550; Teplotná sonda; 11 programov vr. DIY; Šikovná funkcia; Grilovacia sezóna po celý rok; Grilovanie na kontaktnom grile ponúka radu výhod. Nie ste limitovaní počasím . Už sa vám nikdy nestane, že budete nú...

199.00 EUR 

s DPH

Kontaktný gril s teplotnou sondou GE3500

Kontaktný gril s teplotnou sondou Concept GE3500; Teplotná sonda; 11 programov vr. DIY; Šikovná funkcia; Grilovacia sezóna po celý rok; Grilovanie na kontaktnom grile ponúka radu výhod. Nie ste limitovaní počasím . Už sa vám nikdy nestane, že budete nú...

189.00 EUR 

s DPH

GE2030 Elektrický kontaktný gril

Elektrický kontaktný gril SMART Concept GE2030; Nepriľnavé platne; BBQ grilovanie; Automatické programy; Celoročné grilovanie v pohodlí domova; Chcete si užívať grilovaciu sezóny po celý rok? S kontaktným grilom SMART Concept GE2030 si pripravíte šťavn...

129.00 EUR 

s DPH

GE2010 Elektrický kontaktný panini gril 3 v 1

Kontaktný panini gril 3 v 1; GE2010; 3 spotrebiče v 1; Možnosť BBQ grilovania na roztvorených doskách; Praktický regulátor teploty; Všestranný pomocník; Chcete si dopriať šťavnaté steaky, chrumkavú zeleninu, panini alebo sladučké wafle kedykoľvek si zm...

123.00 EUR 

s DPH

GE2005 Elektrický kontaktný gril

Kontaktný panini gril 1500 W; GE2005; Možnosť BBQ grilovania na roztvorených platniach; Praktický regulátor teploty; Jednoduchá manipulácia; Ľahká údržba; Všestranný pomocník; Chcete si dopriať šťavnaté steaky, chrumkavú zeleninu, panini, kedykoľvek si

53.00 EUR 

s DPH