Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Produkt bohužiaľ nie je k dispozícii.

Pre viac informácií nás kontaktujte na tel. 032 658 34 65 alebo emailom na info@my-concept.sk.

RK4061 Rýchlovarná kanvica sklenená 1,8 l s čajovým sitkom a nastavením teplôt

RK4061 Rýchlovarná kanvica sklenená 1,8 l s čajovým sitkom a nastavením teplôt

Špeciálna ponuka

Rýchlovarná kanvica sklenená 1,8 l s nastavením teplôt, čajovým sitkom a farebným podsvietením; RK4061; Perfektne vidíte, čo varíte; Kanvica je vyrobená z veľmi pevného, zdravotne nezávadného borosilikátového skla, ktoré je odolné proti škvrnám. Jednou

Výrobca
Rýchlovarné kanvice
Kód

rk4061

 

    Podrobnosti o produkte

    Rýchlovarná kanvica sklenená 1,8 l s nastavením teplôt, čajovým sitkom a farebným podsvietením RK4061

    Perfektne vidíte, čo varíte

    Kanvica je vyrobená z veľmi pevného, zdravotne nezávadného borosilikátového skla, ktoré je odolné proti škvrnám. Jednou z najväčších predností kanvice je celonerezové hrdlo, ktoré zabezpečí väčšiu odolnosť pri neopatrnej manipulácii počas plnenia vodou. Táto číra kráska a vodoznak Vám zaistí dokonalý prehľad o tom, koľko vody práve varíte. Hlavnou prednosťou kanvice je funkcia regulovania teploty: môžete si vybrať 60°C, 70°C, 80°C, 90°C nebo 100°C. Kanvica Vás upozorní akustickým signálom, že je hotovo a voda je pripravená na Vami zvolenú teplotu. Každodennú prácu Vám uľahčí úplne ľahké a intuitívne ovládanie.

    Pre milovníkov čaju

    Čajové sitko ocení každý milovník sypaných čajov a kvalitnej kávy. Kanvica so sitkom Vám ušetrí množstvo práce a času tým, že nápoj pripravíte rovno v kanvici. Po uvarení vody na požadovanú teplotu stačí do sitka len nasypať čaj alebo kávu. Nemusíte tak špiniť ďalšie riady, stačí Vám iba kanvica a hrnček.

    Detská kaša okamžite

    Pripravujete niekoľkokrát za deň rôzne druhy detských kašičiek a nápojov pre Vášho malého miláčika? Tak určite oceníte možnosť nastavenia teploty ohrevu vody na 60°C, čo Vám ušetrí množstvo práce a času. Pri ohreve vody na túto teplotu bude Vaša kanvica svietiť príjemnou zelenou farbou. Modrou farbou budú svietiť diódy na Vašej kanvici pri ohreve vody na 70 °C. Táto teplota je úplne ideálna na prípravu zeleného čaju. Už nebudete musieť čakať, až Vám uvarená voda vychladne na ideálnu teplotu.

    Výborné zelené čaje ako z čajovne

    Príjemná oranžová farba rozžiari Vašu kuchyňu pri príprave napríklad žltého čaju, či ďalších druhov zelených čajov. Fialová je údajne farba inšpirácie. Popusťte uzdu svojej fantázii a pripravte si aj ďalšie množstvo nápojov, vrátane instantnej kávy, pre ktorú je ideálna teplota prípravy 90 °C.

    Prihrievanie vody až 2 hodiny

    Lásku k tureckej káve, pre jej prípravu je ideálna teplota okolo 100 °C, môže označovať červená farba. Tou si presvietite kuchyňu, pokiaľ si rýchlovarnú kanvicu nastavíte práve na túto teplotu. Toto klasické nastavenie iste oceníte aj pri príprave množstva druhov bylinných čajov. Kanvica je tiež vybavená funkciou KEEP WARM - udržovanie teploty: stlačíte tlačidlo on/off po dobu troch sekúnd, potom sa rozbliká červená dióda. Kanvica bude vodu po dobu dvoch hodín prihrievať tak, že termostat zopne vždy, keď teplota vody klesne pod 85 °C.

    Pohodlie, bezpečnosť a údržba

    Optimálne tvarované ústie kanvice Vám umožní pohodlne plniť kanvicu vodou bez toho, aby ste ju museli otvárať. Široké hrdlo oceníte aj pri nalievaní do šálok. Kanvicu hravo otvoríte jednoduchým stlačením jedného tlačidla, ktoré je umiestnené na hornej časti veka. Široké telo kanvice umožňuje jej ľahké čistenie, aj sitko proti vodnému kameňu je možné ľahko vybrať a umyť. Vaša kanvica tak bude stále žiariť. Výhodou otočného podstavca o 360°C je, že kanvicu môžete na podstavec postaviť z akéhokoľvek uhla. Kanvica je vybavená trojnásobným bezpečnostným systémom. Ten Vám zaručí, že sa kanvica po dovarení vody sama vypne. Zabudli ste naliať vodu do kanvice? Žiaden problém, kanvica sa vypne a po vychladnutí ju môžete znovu použiť. Pokiaľ zoberiete kanvicu z podstavca a vrátite, tak sa sama už nezapne.

      Technické parametre:

      • Objem: 1,8
      • Čajové sitko
      • Elegantný moderný design
      • Bezšpirálová sklenená nádoba s výstužou okolo hrdla
      • Farebné LED podsvietenie počas doby prevádzky
      • Voľba teplôt: : 60°C, 70°C, 80°C, 90°C a 100°C
      • Keep Warm
      • Kvalitný konektor
      • Praktické otváranie veka pomocou tlačidla na veku
      • Trojnásobný bezpečnostný systém
      • Automatické vypínanie
      • Vodoznak
      • Farba: nerez, plast + sklo
      • Príkon: 1850 - 2200 W
      • Napätie: 220 - 240 V

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Na stiahnutie

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: