Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Sklokeramický sporák 50 cm SVE6550ss

Sklokeramický sporák 50 cm SVE6550ss

SINFONIA

A

Sporák so sklokeramickou doskou Concept SVE6550ss; Sklokeramická doska; 11 funkcií pečenia; Teleskopické výsuvy; Sklokeramická doska; Sporák je osadený sklokeramickou doskou, ktorá disponuje štyrmi varnými zónami, z nich dve sú duálne a ľahko ich prisp...

Výrobca
Sporáky
Kód

sve6550ss

Dostupnosť
Dostupnosť po pobočkách
DPH
20%
Vaša cena s DPH
529.00 EUR
15 936.53 SKK
Konverzný kurz
 EUR  =  30.1260  SKK
Objednať
Hodnotenie produktu
Hodnotené 0x

    Podrobnosti o produkte

    Sporák so sklokeramickou doskou Concept SVE6550ss

    Sklokeramická doska

    11 funkcií pečenia

    Teleskopické výsuvy

    Sklokeramická doska

    Sporák je osadený sklokeramickou doskou, ktorá disponuje štyrmi varnými zónami, z nich dve sú duálne a ľahko ich prispôsobíte veľkosti použitého riadu. Vďaka tomu bude vaše varenie efektívnejšie a zároveň úspornejšie, pretože sa doska bude zahrievať len tam, kde skutočne potrebujete. Môžete na nej umiestniť akékoľvek hrnce a vďaka hladkému povrchu sa veľmi ľahko udržiava. Stačí nechať dosku vychladnúť a potom jej povrch utrieť mäkkou hubkou namočenou v teplej jarovej vode.

    Objem rúry 65 l

    Sporák so šírkou 50 cm disponuje rúrou s celkovým objemom 65 l. Pohodlne v nej pripravíte aj väčšie množstvo pokrmov naraz. Vo vnútri nájdete 5 zásuvných úrovní pre umiestnenie roštu a plechov. Vnútorný povrch rúry a obidva plechy sú opatrené špeciálnym povrchom, ktorý sa veľmi ľahko udržiava.

    11 funkcií pečenia

    Sporák SVE6550ss ponúka 11 funkcií pečenia, vrátane teplovzduchu a grilu. Výhodou teplovzdušného pečenia je, že v nej môžete piecť viac plechov naraz. Nechýba ani EKO program pre energeticky úsporné pečenie, program na rozmrazovanie a rýchly ohrev.

    Rýchly ohrev

    Potrebujete rúru predhriať a nechcete strácať čas dlhým čakaním? Využite funkciu pre rýchly ohrev, vďaka ktorej sa rúra zahreje na 150 °C len za 4 minúty.

    Šikovne vymyslené recepty

    Nie ste si istí, aký program zvoliť pre prípravu vášho jedla? Nevadí. Stačí sa pozrieť na vnútornú stranu dvierok, kde máte k dispozícii šikovne vymyslenú nápovedu. K najčastejšie pripravovaným pokrmom tu nájdete vhodný program, teplotu a čas pečenia.

    3 sklá v dvierkach

    Dvierka rúry sú tvorené trojitým sklom, ktoré zaisťujú vysokú úroveň bezpečnosti. Sklo je možné vybrať bez nutnosti demontáže celých dverí, takže ho môžete kedykoľvek rýchlo a jednoducho vyčistiť.

    Teleskopické výsuvy

    Teleskopické výsuvy môžete umiestniť do akejkoľvek úrovne rúry a zaistí vám maximálny komfort a pohodlie počas pečenia. Už nemusíte siahať do horúcej rúry. Na teleskopické pojazdy ľahko umiestnite nielen plechy, ale tiež rošt. Pripravovaný pokrm si tak kedykoľvek vysuniete pred priestor rúry, bez toho aby sa vám prevrhol, a môžete ho bezpečne skontrolovať.

    Čistenie Aqua Clean

    K rýchlemu a efektívnemu čisteniu rúry odporúčame využiť silu pary. Do vnútorného priestoru vložte nádobu s vodou a spusťte na 30 minút dolný ohrev pri teplote 50 °C. Mastnota a iné nečistoty sa vďaka pare uvoľnia, takže ich ľahko zotriete hubkou alebo utierkou. Nakoniec stačí vnútro rúry umyť teplou jarovou vodou.

    Výsuvná zásuvka na príslušenstvo

    Pri zaobstaraní sporáku SVE6550ss už nebudete musieť riešiť nákup ďalšieho príslušenstva. V základnej výbave nájdete plytký a hlboký plech, rošt a už zmieňované teleskopické výsuvy. Veľmi praktická je tiež výsuvná zásuvka v spodnej časti sporáku, v ktorej môžete všetko príslušenstvo pohodlne uskladniť.

    Energetická trieda

    Varte úsporne. Kuchynské sporáky Concept sú zaradené do energetickej triedy A, ktorá garantuje nízku spotrebu energie.

    Technické parametre:

    • Energetická trieda A
    • Objem rúry: 65 l
    • Dotykový displej
    • 11 funkcií pečenia vrátane teplovzduchu a grilu
    • Štyri výkonné varné zóny vr. dvoch duálnych zón
    • Čistenie rúry: vodou
    • Tri sklá v dvierkach
    • Časovač s nastavením až na 24 h
    • Funkcia automatického zapnutia a vypnutia
    • Odkladacia priehradka pre príslušenstvo
    • Rozmery (v x š x h): 850 x 500 x 600 mm
    • Napätie: 230 V/ 400 V

    Príslušenstvo:

    • 1 pár teleskopických výsuvov
    • 1x rošt
    • 1x plytký plech
    • 1x hlboký plech

    Produkt manažer:

    Lucie INFO Slavíková,  info@my-concept.cz


    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: