Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

VO4001 Osobná váha diagnostická, čierna

VO4001 Osobná váha diagnostická, čierna

Osobná váha diagnostická 180 kg Concept VO4001; Komplexná analýza tela; Pokročilá technológia merania; Mobilná aplikácia; Zdravie pod kontrolou; So šikovnou osobnou váhou Concept VO4001 Perfect Health budete mať svoje zdravie pod kontrolou. Okrem teles...

Výrobca
Starostlivosť o telo
Kód

vo4001

Dostupnosť
Dostupnosť po pobočkách
DPH
20%
Vaša cena s DPH
25.00 EUR
753.03 SKK
Konverzný kurz
 EUR  =  30.1260  SKK
Objednať
Farba
Hodnotenie produktu
Hodnotené 0x
 

    Podrobnosti o produkte

    Osobná váha diagnostická 180 kg Concept VO4001

    Komplexná analýza tela

    Pokročilá technológia merania

    Mobilná aplikácia

    Zdravie pod kontrolou

    So šikovnou osobnou váhou Concept VO4001 Perfect Health budete mať svoje zdravie pod kontrolou. Okrem telesnej hmotnosti dokáže analyzovať ďalších 12 parametrov vr. telesného tuku, svalovej hmoty alebo metabolického veku. Dosahuje nosnosť 180 kg s minimálnou merateľnou hodnotou 0,2 kg.

    Kompletná analýza tela

    Osobná diagnostická váha VO4001 dokáže zmerať 13 telesných parametrov: hmotnosť, BMI, telesný tuk, hmotnosť bez tuku, podkožný tuk, viscerálny tuk, telesnú vodu, kostrové svaly, svalovú hmotu, kostnú hmotu, proteín, BMR, metabolický vek. Vďaka tejto váhe získate podrobný prehľad o vašej aktuálnej telesnej kondícii.

    Mobilná aplikácia Feelfit

    Pre kompletné využitie všetkých funkcií váhy je nutné do mobilného telefónu alebo tabletu stiahnuť aplikáciu Feelfit, ktorá je v češtine a voľne dostupná na Google play (Android) alebo App Store (iOS). Počas váženia sa na LED displeji váhy zobrazí aktuálna hodnota vašej telesnej hmotnosti. Ostatné údaje sa automaticky prenesú pomocou Bluetooth do mobilnej aplikácie, ktorá ich spracuje, vyhodnotí a uloží. Vďaka histórii záznamu môžete sledovať vaše pokroky, posúdiť efektivitu cvičenia, vytvárať si nové ciele a podľa zistených údajov napr. prehodnotiť stravovacie návyky.

    Rodinné zdieľanie

    Do mobilnej aplikácie je možné pridať viac členov, takže jej výhody môže využiť celá rodina. Počas váženia váha automaticky rozpozná osobu, ktorá na nej stojí, a v aplikácii im priradí namerané hodnoty. Získate tak ucelený prehľad o telesných parametroch a zdravotnom stave všetkých členov domácnosti. Údaje z aplikácie je možné zdieľať so svojimi priateľmi a tým sa vzájomne motivovať alebo odoslať k vyhodnoteniu napr. svojmu lékarovi.

    S maximálnou presnosťou

    Získané hodnoty sú merané na základe bioelektrickej impedancie (BIA). Počas váženia zabudované senzory vyšlú do tela slabý elektrický signál, ktorý zmeria elektrický odpor tela a následne vypočítajú podiel tuku a ostatných zložiek. Za okamih získate podrobné a presné údaje o vašich telesných parametroch.

    Moderný design

    Minimalistický design čiernej sklenenej dosky a nízky profil dodávajú osobnej váhe VO4001 na atraktivite. Vďaka tomuto elegantnému spracovaniu nenaruší táto váha vzhľad interiéru a perfektne zapadne do každej domácnosti.

    Technické parametre:

    • Osobná váha diagnostická digitálna
    • Moderný design
    • Meranie pomocou bioelektrickej impedancie (BIA)
    • LED displej
    • Nosnosť 180 kg
    • Minimálna merateľná hodnota: 0,2 kg
    • Kompletná analýza tela (13 parametrov: hmotnosť, BMI, telesný tuk, hmotnosť bez tuku, podkožný tuk, viscerálny tuk, telesná voda, kostrové svaly, svalová hmota, kostná hmota, proteín, BMR, metabolický vek)
    • Rodinné zdieľanie
    • Pripájanie cez Bluetooth
    • Rozmery: 30 x 30 x 2,5 cm
    • Hmotnosť: 1,85 kg
    • Batéria: 3 x 1,5 V AAA
    • Aplikácia: Feelfit
    • Podporuje Android 5.0, iOS 8.0 a vyššie
    • Materiál dosky: sklo
    • Farba: čierna

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Na stiahnutie

    doporučujeme

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: