Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Tyčový a ručný aku vysávač 2 v 1 Iconic Animal Smart Flex 29,6 V VP6130

Tyčový a ručný aku vysávač 2 v 1 Iconic Animal Smart Flex 29,6 V VP6130

Záruka 7 rokov na motor

60 dní na vyskúšanie

-15% s kódom ZLAVA15

Tyčový a ručný aku vysávač 2 v 1 Iconic Animal Smart Flex 29,6 V Concept VP6130; Vysoký sací výkon; Predlžovací FLEXI nástavec; PET kefa; Dlhá prevádzková doba pre pohodlné upratovanie celej domácnosti; S tyčovým a ručným aku vysávačom 2v1 Iconic Anima...

Výrobca
Vysávače
Kód

vp6130

Dostupnosť
Dostupnosť po pobočkách
DPH
20%
Vaša cena s DPH
269.00 EUR
8 104.01 SKK
Konverzný kurz
 EUR  =  30.1260  SKK
Objednať
Farba
Hodnotenie produktu
Hodnotené 0x
 

    Podrobnosti o produkte

    Tyčový a ručný aku vysávač 2 v 1 Iconic Animal Smart Flex 29,6 V Concept VP6130

    Vysoký sací výkon

    Predlžovací FLEXI nástavec

    PET kefa

    Záruka 7 rokov na motor

    Získajte predĺženú záruku na BLDC motor na 7 rokov. Stačí sa len zaregistrovať. Viac informácií nájdete na stránke "Šikovne vymyslené pre upratovanie".

    Dlhá prevádzková doba pre pohodlné upratovanie celej domácnosti

    S tyčovým a ručným aku vysávačom 2v1 Iconic Animal Smart Flex Concept VP6130 pohodlne upracete celý dom i byt. Ponúka dlhú dobu prevádzky až 60 minút a je vhodný na všetky typy podláh. Môžete ho využiť ako klasický tyčový vysávač alebo odobrať ručnú jednotku a upratať všetky ťažko prístupné miesta alebo interiér auta. Disponuje ľahkou konštrukciou a ergonomickou rukoväťou, takže sa dobre drží a pohodlne ovláda.

    Flexibilný ohybný kĺb ponúka až dvojnásobný dosah pod nízkym nábytkom

    Šikovne vymyslená konštrukcia robí z vysávača VP6130 plne flexibilného pomocníka pre upratovanie. Veľkou prednosťou je umiestnenie ohybného kĺba v hornej časti predlžovacej trubky. Vďaka tomu ponúka až dvojnásobný dosah pod nízkym nábytkom a v ďalších ťažko dostupných miestach oproti modelom s bežnou flexi trubkou. Bez námahy a ohnutej chrbtice s ním pohodlne povysávate všetky stiesnené priestory, kam by ste sa s bežnými modelmi len ťažko dostávali.

    Najvýkonnejší tyčový vysávač s BLDC motorom

    Tento model s príkonom 480 W patrí medzi naše najvýkonnejšie tyčové vysávače. Skvelo si poradí s vysávaním kobercov i zvieracích chlpov z čalúnenia. Je osadený digitálnym bezkefovým BLDC motorom, ktorý ponúka radu výhod. Podieľa sa na vysokom sacom výkone a súčasne je tichší, spoľahlivejší, energeticky úspornejší a má dlhšiu životnosť ako bežné motory.

    Vysávač, ktorý padne do ruky aj vyšším osobám

    Tyčový vysávač VP6130 bol navrhnutý tak, aby plne vyhovoval každému užívateľovi. Je vybavený flexibilným nástavcom, ktorý slúži ako ohybný kĺb a súčasne predlžuje dĺžku sacej trubky. Vďaka tomu je tento model vhodný aj pre vyššie osoby, ktorým perfektne padne do ruky a zaistí im pohodlné upratovanie bez ohnutej chrbtice.

    Šikovná podlahová hubica s flexibilným zdvíhacím nárazníkom zvyšuje efektivitu upratovania

    Podlahová hubica SMART je opatrená vlastným pohonom a flexibilným zdvíhacím nárazníkom. Vďaka tomu dosiahnete vysoko efektívne upratovanie za oveľa kratšiu dobu. Počas vysávania tvrdých podláh odporúčame nárazník zdvihnúť, aby si vysávač lepšie poradil aj s väčšími nečistotami. Na koberci nechte nárazník dole, znížite tak únik vzduchu a dosiahnete lepších výsledkov.

    Povysáva tvrdé podlahy i koberce

    V základnej výbave vysávača nájdete 2 kefy. Carpet kefa osadená štetinami je vhodná na všetky druhy podláh vrátane kobercov. Efektívne uprace všetky povrchy, ktoré v domácnosti máte. Pokiaľ vo vašej domácnosti prevládajú tvrdé podlahy, zvoľte HardFloor kefu. Vďaka mäkkému povrchu so špeciálnymi vláknami je veľmi šetrná k vašim podlahám a dokáže zachytiť až 3x viac nečistôt vrátane miniatúrnych častíc. Pre zachovanie vysokej účinnosti vysávania odporúčame kefy pravidelne kontrolovať a čistiť.

    Jednoduché ovládanie a prehľadný digitálny displej

    Vysávač umožňuje veľmi jednoduché a intuitívne ovládanie jednou rukou. Vďaka prehľadnému digitálnemu displeju máte okamžitý prehľad o nastavenom výkone i stavu batérie v percentách. Svetelná kontrolka vás upozorní na nutnosť výmeny filtra, aby bola uchovaná vysoká efektivita upratovania.

    PET kefa vyčeše a ošetrí kožu i srsť vášho chlpatého miláčika

    Šikovne vymyslená PET kefa s predlžovacou hadicou slúži na šetrné ošetrenie kože a srsti vášho domáceho miláčika. Hlavnou výhodou je, že jedným ťahom vyčešete a zároveň aj povysávate všetky prebytočné chlpy bez zbytočného neporiadku. Vášho zvieracieho parťáka zbavíte nečistôt, škodlivín a alergénov. Dômyselná konštrukcia kefy naviac pôsobí stimulačne na funkciu kože. Údržba kefy je veľmi jednoduchá. Pre odstránenie vyčesaných chlpov stačí stlačiť tlačidlo pre zaťaženie štetín a uvoľnená srsť bude následne povysávaná.

    Malá turbokefa - špecialista na chlpy

    Hlavnou výhodou turbokefy je, že vysáva a kefuje súčasne. Ocenia ju predovšetkým majitelia domácich miláčikov, pretože si perfektne poradí s chlpmi na sedačke, kobercoch aj v interiéri auta. Pre zachovanie vysokej účinnosti vysávania odporúčame kefu pravidelne kontrolovať a čistiť.

    Ručný vysávač pre upratovanie ťažko prístupných miest

    Tyčový vysávač 2v1 Iconic Animal Smart Flex Concept VP6130 disponuje odnímateľnou ručnou jednotkou, ktorú oceníte predovšetkým pri drobnom upratovaní. Vďaka praktickému príslušenstvu v podobe dlhej a krátkej štrbinovej hubice s kefkou upracete interiér auta, pohovku, kuchynskú linku alebo napríklad klávesnicu. S použitím teleskopickej trubky povysávate pohodlne aj pavučiny na strope.

    Smart light sensor detekuje tmu a aktivuje osvetlenie

    Vďaka inteligentnému svetelnému senzoru vám žiadna smietka neunikne. Akonáhle podlahová hlavica detekuje tmu, automaticky sa rozsvieti. Pohodlne tak upracete aj pod nábytkom alebo v iných tmavých kútoch vašej domácnosti.

    V automatickom režime si vysávač sám prispôsobí sací výkon podľa znečistenia

    Vysávač disponuje 3 režimami: Min, Auto a Max, ktoré môžete meniť podľa typu vysávaného povrchu. Nízky výkon je vhodný na tvrdé a málo znečistené podlahy, vysoký na veľké množstvo nečistôt a upratovanie kobercov. V automatickom režime vysávač sám rozpozná mieru znečistenia a tomu prispôsobí sací výkon.

    Vyberateľná batéria s výdržou až 60 minút

    Tyčový aku vysávač VP6130 vám poskytne úplnú voľnosť pohybu. Počas práce vás nebude obťažovať žiaden kábel, takže môžete upratať bez obmedzenia. V tele vysávača je umiestnená vyberateľná Li-Ion batéria s kapacitou 2500 mAh, ktorá sa vyznačuje veľkou výdrží a dlhou životnosťou. Na jedno nabitie môžete upratať až 60 minút, takže s ním pohodlne povysávate celý byt. Vysávač môžete nabíjať dvoma spôsobmi: samostatne pripojením napájacieho adaptéra priamo do tela vysávača alebo cez nástenný držiak. Plné dobitie trvá 3-4 hodiny.

    Rýchle a hygienické vyprázdnenie prachovej nádoby pomocou jedného tlačidla

    Celé telo vysávača je plne rozložiteľné a umývateľné. Prachová nádoba s objemom 0,5 l ponúka rýchle a hygienické čistenie. Po naplnení stačí stlačiť tlačidlo a prach je rázom vonku, bez toho aby ste sa museli samotnej nádoby dotknúť. Vysávač je vybavený kvalitným HEPA filtrom 13, čo ocenia najmä alergici a rodiny s malými deťmi. Vďaka senzoru znečistenia filtra budete presne vedieť, kedy je nutná jeho výmena, aby vám vysávač dlho a efektívne slúžil.

    Technické parametre:

    • Vysoko účinný na všetkých podlahových krytinách
    • BLDC motor
    • Príkon: 480 W
    • Smart Floor Head s dvoma kefami (Hardfloor pre tvrdé podlahy + Carpet na koberce)
    • Smart light senzor (automatické rozsvietenie v tme)
    • 3 pracovné režimy: Min, Auto (automatické navýšenie sacieho výkonu), Max
    • Kapacita nádoby na prach: 0,5 l
    • Lithium batéria 29,6 V, 2500 mAh
    • Doba vysávania: až 60 minút (pri použití v režime Min)
    • Doba nabíjania: 3-4 h
    • Senzor znečistenia filtra
    • Indikátor stavu batérie (v percentách)
    • Hlučnosť: 80 dB
    • Hmotnosť: 3 kg (ručná jednotka 1,8 kg)
    • Farba: modrá

    Príslušenstvo:

    • Flexibilný nástavec
    • Malá turbokefa
    • PET kefa + hadica
    • Krátka štrbinová hubica s kefkou
    • Dlhá štrbinová hubice
    • Napájací adaptér
    • Držiak na stenu

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Na stiahnutie

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: