Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Robotický vysávač s mopom 3 v 1 PERFECT CLEAN GYRO DEFENDER UVC VR2020

Robotický vysávač s mopom 3 v 1 PERFECT CLEAN GYRO DEFENDER UVC VR2020

60 dní na vyskúšanie

-15% s kódom ZLAVA15

Gyro Defender UVC si poradí so suchým aj mokrým upratovaním. Je vybavený UVC sterilizačným režimom a zásobníkom na arómu tabletu, vďaka ktorej váš byt nielen upratá, ale aj krásne prevonia. S výškou iba 8 cm vysaje aj pod nízkym nábytkom.

Výrobca
Vysávače
Kód

vr2020

Dostupnosť
Dostupnosť po pobočkách
DPH
20%
Vaša cena s DPH
249.00 EUR
7 501.37 SKK
Konverzný kurz
 EUR  =  30.1260  SKK
Objednať
Hodnotenie produktu
Hodnotené 0x
 

    Podrobnosti o produkte

    Robotický vysávač s mopom 3 v 1 Gyro Defender UVC Concept VR2020 Perfect Clean

    3 v 1

    Zásobník na aromatickú tabletu

    Všetky druhy povrchov

    GyroTec 2.0 pre rýchle a efektívne upratovanie

    Robotický vysávač VR2020 je vybavený pokročilou navigačnou technológiou GyroTec 2.0. Výborne sa orientuje v priestore a perfektne si poradí so všetkými podlahovými krytinami a s členitými priestormi. Vďaka veľkým kolieskam a silnému motoru prekoná prahy dverí a iné prekážky do výšky až 1,5 cm. Po dokončení upratovania sa automaticky vráti do nabíjacej stanice. Súčasťou základnej výbavy robota je magnetický pás, ktorý slúži ako virtuálna stena a ľahko si vyznačíte priestory, kde nechcete, aby vysávač vysával.

    Zbaví vás vírusov a baktérií

    Chcete sa doma cítiť skutočne bezpečne? VR2020 je ďalší z rady pomocníkov, ktorý vám pomôžu s bojom proti vírusom a baktériam. Jednoducho pridajte do modulu na mop vhodný dezinfekčný prostriedok a puste robota umývať. Vaše podlahy budú dokonale čisté a dezinfikované.

    Vysáva a umýva

    Robot je vybavený dvoma zásobníkmi, vďaka ktorým si ľahko poradí so suchým i mokrým upratovaním. Prvý zásobník s kapacitou 600 ml slúži pre klasické upratovanie na sucho. Nasadením modulu na mop, môžete vysávať a zároveň umývať. Docielite tak kompletné upratovanie v rekordnom čase. Modul na mop je z textílie z mikrovlákna, ktorá na seba viaže nečistoty a behom vysávania podlahu taktiež vyleští. Textília sa ľahko dáva dole a pere v práčke.

    UVC sterilizačná lampa pre hygienicky čistú domácnosť

    Robotický vysávač VR2020 je vybavený UVC sterilizačnou technológiou. Ultrafialové žiarenie typu C narušuje bunkovú štruktúru DNA baktérií, vírusov, plesní a ďalších mikróbov a tým bráni ich ďalšiemu množeniu. Bežne sa využíva napr. k dezinfekcii vody, vzduchu alebo v potravinárskom a farmaceutickom priemysle. S týmto vysávačom budete mať istotu dokonalej čistoty bez nutnosti použitia chemických prostriedkov. Režim sterilizácie môžete ovládať cez mobilnú aplikáciu a výhradne s nasadeným prachovým zásobníkom. Vysávač vypne vysávanie, zmenší rýchlosť pohybu na polovičný výkon a zároveň zníži otáčky hlavnej kefy i bočných kief. UVC svetlo môžete aktivovať počas štandardného vysávania.

    Rozvonia každý kúsok vašej domácnosti

    Vysávač VR2020 je vybavený šikovne vymyslenou priehradkou na umiestnenie aromatickej tablety. Tá počas vysávania eliminuje nepríjemné pachy z usadeného prachu, miestnosť príjemne rozvonia a dodá vám pocit väčšej čistoty. Aromatická tableta nie je súčasťou balenia. Odporúčame si vybrať vône do vysávačov tuhej konzistencie (vonné tyčinky, kolieska, granulované vône v uzavretých vreckách a pod.).

    Výkonný motor a vysoká sacia sila

    Vysávač je vybavený digitálnym jednosmerným BLDC motorom, ktorý ma rad výhod. Je vysoko výkonný a oproti bežným motorom tichší, spoľahlivejší, energeticky úspornejší a má dlhšiu životnosť. Súčasne sa podieľa na vysokej sacej sile vysávača, ktorá dosahuje 2200 Pa. Ponúka 3 úrovne výkonu, ktoré sa menia v závislosti na spustenom režime upratovania. Sací výkon možné nastaviť aj manuálne podľa potreby a miery znečistenia.

    Li-Ion batéria s dlhou výdržou

    Vysávač je napájaný veľmi kvalitnou vysokokapacitnou 2600 mAh Li-Ion batériou, vďaka ktorej zvládne na jedno nabitie vysávať až 120 minút. Tieto batérie vynikajú dlhou životnosťou, vysokým výkonom, bezpečnosťou a stabilným cyklom. Vzhľadom k svojim výborným vlastnostiam sa využívajú napr. v automobilovom priemysle alebo v batériových úložiskách fotovoltaických systémov.

    Na všetky povrchy

    Robotický vysávač VR2020 je vybavený hlavnou kefou a dvoma bočnými kefami. Hlavná, špirálovitá kefa CARPET je tvorená kombináciou štetín a gumových lamiel. Je vhodná na všetky druhy podláh vrátane kobercov. Bočné kefky rozširujú záber vysávania a dokonale upracú okolo stien, nábytku, v rohoch miestnosti a v ďalších ťažko prístupných miestach.

    Inovatívna kefa pre efektívnejšie upratovanie

    Pre zvýšenie efektivity upratovania sme inovovali vzhľad hlavnej kefy. Vďaka vysokej rotácii a špeciálnemu osadeniu štetín do tvaru V sú všetky nečistoty i z krajov kefy sústredené do strednej časti vysávača, kde sú nasaté do zbernej nádoby.

    Automatické rozpoznávanie kobercov

    Funkciu Carpet turbo môžete využiť, pokiaľ máte v robote nasadenú carpet kefu. Aktivuje sa v okamihu, keď vysávač nabehne na koberec. Automaticky zvýši sací výkon na maximum pre zabezpečenie naozaj efektívneho upratovania. Po návrate na tvrdé podlahy sa vráti k pôvodnému výkonu.

    Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie alebo hlasom

    Robota je možné ovládať cez aplikáciu Concept Home, ktorá je v slovenčine a zdarma dostupná pro iOS a Android. Pomocou aplikácie môžete naplánovať upratovanie kedykoľvek a odkiaľkoľvek a zároveň v reálnom čase sledovať, koľko toho upratal a kde sa zrovna nachádza. A keď nebudete zrovna doma, upratovanie domácnosti budete mať neustále pod kontrolou. Cez domáceho asistenta Alexu alebo Google Home môžete vysávač ovládať i hlasom. A pokiaľ nie ste fanúšikovia aplikácií alebo nemáte šikovný telefón, môžete ho taktiež ovládať pomocou diaľkového ovládača.

    4 upratovacie režimy

    Robot ponúka 4 režimy upratovania. V režime Auto SMART sa vysávač efektívne a systematicky pohybuje v líniách po celom priestore a na záver vykoná upratovanie pozdĺž stien. V lokálnom TURBO režime sa pohybuje v špirále a vysáva na maximálny výkon v konkrétnom mieste. S obvodovým režimom docielite perfektného upratovania pozdĺž stien. Pomocou manuálneho režimu môžete vysávač naviesť presne tam, kde práve potrebujete upratať.

    Funkcie, pre ešte lepšie upratovanie

    V obvodovom režime a režime Auto SMART môžete aktivovať funkciu TURBO, vďaka ktorej bude vysávač vysávať na maximálny výkon. Ak zvolíte funkciu INTENSIVE, robot nastavený program vykoná 2x a pri obvodovom režime navyše s maximálnym výkonom. Ak nechcete, aby vás robot rušil pri sledovaní vášho obľúbeného programu, využite funkciu SILENT, ktorá vypne všetky hlasové oznámenia.

    Vhodný i pre alergikov vďaka účinnému HEPA filtru 13

    Robotický vysávač VR2020 je ideálny pre alergikov. Disponuje totiž pokročilým filtračným systémom TripleAirClean. Ide o trojstupňovú filtráciu s HEPA filtrom 13, ktorý dokáže zo vzduchu odstrániť až 99,9% častíc, vrátane baktérií a vírusov. Váš domov tak bude perfektne čistý a bez zbytočných škodlivín.

    <

    Ako vybrať vhodný robotický vysávač?

    Robotický vysávač predstavuje skvelého pomocníka, ktorý vám dokáže ušetriť veľa času. Každá domácnosť je však iná a tiež nároky ich majiteľov sú rozdielne. Ako teda vybrať ten správny model, ktorý bude svojimi parametrami vyhovovať práve vám? To sa dozviete v našom videu.

    Technické parametre:

    • 3 v 1: vysáva, umýva a sterilizuje
    • Navigačná technológia GyroTec 2.0
    • BLDC motor
    • Sacia sila 2200 Pa (3 úrovne)
    • Li-Ion batéria 2600 mAh - až 120 minút
    • UVC lampa
    • CARPET turbo
    • Aplikácia Concept Home v slovenčine
    • Ovládanie cez domáceho asistenta Amazon Alexa/Google Home
    • Umývanie
    • 2x vymeniteľný zásobník (prachový + modul mopu)
    • Kapacita prachového zásobníka: 600 ml
    • Kapacita mopovacieho modulu: 100 ml
    • Prachový zásobník s priehradkou na arómu tablety
    • 4 režimy upratovania(Auto SMART, lokálny TURBO, obvodový, manuálny)
    • 3 funkcie (TURBO, INTENSIVE, SILENT)
    • Trojstupňová filtrácia s HEPA filtrom 13
    • Plánovanie upratovania
    • Doba nabíjania 3-4 hodiny
    • Hlučnosť: 55-65 dB

    Príslušenstvo:

    • Nabíjacia stanica
    • CARPET hlavná kefa
    • 2x HEPA filter 13 + penový filter
    • Diaľkové ovládanie s displejom
    • Čistiaca kefa
    • 4x bočná kefa
    • 2x mopovacia textília
    • 1x magnetická páska

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: