Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Produkt bohužiaľ nie je k dispozícii.

Pre viac informácií nás kontaktujte na tel. 032 658 34 65 alebo emailom na info@my-concept.sk.

VR2100 Robotický vysávač 2 v 1 RoboCross

Robotický vysávač Gyro Soft 2 v 1 RoboCross VR2100; 2 v 1; Trojstupňová filtrácia; Všetky druhy povrchov; Garancia 45 dní na vrátenie peňazí; Vyhrajte nad upratovaním. Nákupom robotického vysávača vysávača Concept VR2100 v období od 1.3.2021 do 23.5.20...

Výrobca
Vysávače
Kód

vr2100

 

    Podrobnosti o produkte

    Robotický vysávač Gyro Soft 2 v 1 RoboCross VR2100

    2 v 1

    Trojstupňová filtrácia

    Všetky druhy povrchov

    Garancia 60 dní na vrátenie peňazí

    Vyhrajte nad upratovaním. Nákupom tohto vysávača v období od 1.3. do 31.5.2022 získavate jedinečnú šancu otestovať si ho v pohodlí vášho domova, a to po dobu až 60 dní. Ponúkame vám čas na jeho dôkladné vyskúšanie, aby ste zistili, či je to ten pravý parťák do vašej domácnosti a či spĺňa vaše očakávania. V opačnom prípade, pokiaľ s vysávačom nebudete z akéhokoľvek dôvodu spokojní, môžete ho do 60 dní od nákupu vrátiť a my vám pošleme peniaze. Viac informácií nájdete na stránke "Šikovne vymyslené pre upratovanie".

    GyroTec 2.0 pre rýchle a efektívne upratovanie

    Robotický vysávač VR2100 je vybavený pokročilou navigačnou technológiou GyroTec 2.0. Výborne sa orientuje v priestore a perfektne si poradí so všetkými podlahovými krytinami aj s členitými priestormi. Vďaka veľkým kolesám a silnému motoru prekoná dverné prahy a iné prekážky do výšky až 1,5 cm. Po dokončení upratovania sa automaticky vráti do nabíjacej stanice.

    Zbaví vás vírusov a baktérií

    Chcete sa doma cítiť naozaj bezpečne? VR2100 je ďalší z rady pomocníkov, ktorí vám pomôžu s bojom proti vírusom a baktériám. Jednoducho pridajte do mopovacieho modulu vhodný dezinfekčný prostriedok a vypusťte robot vytierať. Vaše podlahy budú dokonale čisté a dezinfikované.

    2 v 1: vysáva a vytiera

    Robot je vybavený dvoma zásobníkmi, vďaka ktorým si ľahko poradí so suchým aj mokrým upratovaním. Prvý zásobník s kapacitou 600 ml slúži pre klasické upratovanie na sucho. Ak nasadíte mopovací modul s elektronicky riadeným vytieraním, môžete vysávať a vytierať naraz. Docielite tak dve upratovania v rekordnom čase. Mopovací modul je osadený textíliou z mikrovlákna, ktorá na seba viaže nečistoty a počas upratovania podlahu tiež vyleští. Textíliu je možné ľahko zložiť a vyprať v práčke.

    Výkonný motor a vysoká sacia sila

    Vysávač je vybavený digitálnym bezkefovým jednosmerným BLDC motorom, ktorý má radu výhod. Je vysoko výkonný a oproti bežným motorom tichší, spoľahlivejší, energeticky úspornejší a má dlhšiu životnosť. Súčasne sa podieľa na vysokej sacej sile vysávača, ktorá dosahuje 2200 Pa. Ponúka 3 úrovne výkonu, ktoré sa menia v závislosti na spustenom režime upratovania. Sací výkon je možné nastaviť tiež manuálne podľa potreby a miery znečistenia.

    Batéria LG BYD s dlhou výdržou

    Vysávač je napájaný veľmi kvalitnou vysokokapacitnou 2600 mAh batériou LG BYD, vďaka ktorej zvládne na jedno nabitie upratať až 150 minút. Tieto batérie vynikajú dlhou životnosťou, vysokým výkonom, bezpečnosťou a stabilným cyklom. Vzhľadom k svojim výborným vlastnostiam sa využívajú napr. v automobilovom priemysle alebo v batériových úložiskách fotovoltaických systémov.

    Na všetky povrchy

    Robotický vysávač VR2100 je vybavený hlavnou kefou a dvoma bočnými kefkami. Hlavná, špirálovitá kefa CARPET je tvorená kombináciou štetín a gumových lamiel. Je vhodná na všetky druhy podláh vrátane kobercov. Bočné kefky rozširujú záber vysávania a dokonale upracú okolo stien, nábytku, v rohoch miestnosti a v ďalších ťažko prístupných miestach.

    Automatické rozpoznanie kobercov

    Funkciu Carpet turbo môžete využiť, pokiaľ máte v robote usadenú carpet kefu. Aktivuje sa v okamihu, kedy vysávač nabehne na koberec. Automaticky zvýši sací výkon na maximum pre zaistenie naozaj efektívneho upratovania. Po návrate na tvrdé podlahy sa vráti k pôvodnému výkonu.

    Senzory proti pádu a nárazu

    Robot je vybavený špeciálnym čidlom, ktoré zaisťuje perfektnú orientáciu pozdĺž steny. Súčasne chráni vysávač aj nábytok pred poškodením. Čidlo rozpozná všetky prekážky, pred ktorými robot včas spomalí. Zároveň slúži k detekcii skla a čiernych stien, a preto si robot poradí s uprataním aj pozdĺž týchto plôch.

    Ovládání pomocou mobilnej aplikácie alebo hlasom

    Robot je možné ovládať cez aplikáciu Concept Home, ktorá je v slovenčine a zdarma dostupná pre iOS a Android. Pomocou aplikácie môžete naplánovať upratovanie kedykoľvek a odkiaľkoľvek a zároveň v reálnom čase sledovať, koľko toho upratal a kde sa práve nachádza. Aj keď nebudete práve doma, upratovanie domácnosti budete mať neustále pod kontrolou. Cez domáceho asistenta Alexa alebo Google Home môžete vysávač ovládať aj hlasom. A pokiaľ nie ste fanúšikmi aplikácii alebo nemáte šikovný telefón, môžete ho plne ovládať tiež pomocou diaľkového ovládača.

    4 upratovacie režimy

    Robot ponúka 4 režimy upratovania. V režime Auto SMART sa vysávač efektívne a systematicky pohybuje v líniách po celom priestore a na záver prevedie upratovanie pozdĺž stien. V lokálnom TURBO režime sa pohybuje v špirále a vysáva na maximálny výkon v konkrétnom mieste. S obvodovým režimom docielite perfektné upratovanie pozdĺž stien. Pomocou manuálneho režimu môžete vysávač naviesť presne tam, kde práve potrebujete upratať.

    Funkcia, pre ešte lepšie upratovanie

    V obvodovom režime a režime Auto SMART môžete aktivovať funkciu TURBO, vďaka ktorej bude vysávač vysávať na maximálny výkon. Ak zvolíte funkciu INTENSIVE, robot nastavený program prevedie 2x a pri obvodovom režime naviac s maximálnym výkonom. Ak nechcete, aby vás robot rušil pri sledovaní vášho obľúbeného programu, využite funkciu SILENT, ktorá vypne všetky hlasové oznámenia.

    Vhodný aj pre alergikov vďaka účinnému HEPA filtru 13

    Robotický vysávač VR2100 je ideálny pre alergikov. Disponuje totiž pokročilým filtračným systémom TripleAirClean. Jedná sa o trojstupňovú filtráciu s HEPA filtrom 13, ktorý dokáže zo vzduchu odstrániť až 99,9 % častíc, vrátane baktérií a vírusov. Váš domov tak bude perfektne čistý a bez zbytočných škodlivín.

    Technické parametre:

    • Navigačná technológia GyroTec 2.0
    • BLDC motor
    • Sacia sila 2200 Pa (3 úrovne)
    • Batéria LG BYD 2600 mAh - až 150 minút
    • TOF senzor
    • CARPET turbo
    • Aplikácia Concept Home v češtine
    • Ovládanie cez domáceho asistenta Amazon Alexa/Google Home
    • VYTIERANIE
    • 4 režimy upratovania (Auto SMART, lokálne TURBO, obvodový, manuálny)
    • 3 funkcie (TURBO, INTENSIVE, SILENT)
    • Kapacita prachového zásobníka: 600 ml
    • Kapacita mopovacieho modulu: 100 ml
    • Trojstupňová filtrácia s HEPA filtrom 13
    • Plánovanie upratovania
    • Doba nabíjania 3 - 4 hodiny
    • Hlučnosť: 55 - 65 dB

    Príslušenstvo:

    • Nabíjacia stanica - dĺžka prívodného kábla 150 cm
    • CARPET hlavná kefa
    • 2x HEPA filter 13 + penový filter
    • Diaľkové ovládanie s displejom
    • Čistiaca kefka
    • 4x bočná kefa
    • 1x textília na vytieranie + 1x náhradná
    • Magnetický pásik
    <

    Ako vybrať vhodný robotický vysávač?

    Robotický vysávač predstavuje skvelého pomocníka, ktorý vám dokáže ušetriť veľa času. Každá domácnosť je však iná a tiež nároky ich majiteľov sú rozdielne. Ako teda vybrať ten správny model, ktorý bude svojimi parametrami vyhovovať práve vám? To sa dozviete v našom videu.


    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: