Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Produkt bohužiaľ nie je k dispozícii.

Pre viac informácií nás kontaktujte na tel. 032 658 34 65 alebo emailom na info@my-concept.sk.

Zvlhčovač vzduchu Perfect Air ZV2000

Zvlhčovač vzduchu Perfect Air ZV2000

-22%

Zvlhčovač vzduchu Perfect Air; ZV2000; Princíp ultrazvuku; Stupne vlhkosti; Ideálna klíma; Trpíte v zime často prechladnutím, alebo celoročnými alergiami? Jedným z dôvodov môže byť nízka vlhkosť vo Vašom byte, či kancelárii. Obecne je známe, že nízka v...

Výrobca
Úprava vzduchu
Kód

zv2000

 

    Podrobnosti o produkte

    Zvlhčovač vzduchu Perfect Air ZV2000

    Princíp ultrazvuku

    Stupne vlhkosti

    Ideálna klíma

    Trpíte v zime často prechladnutím, alebo celoročnými alergiami? Jedným z dôvodov môže byť nízka vlhkosť vo Vašom byte, či kancelárii. Obecne je známe, že nízka vlhkosť zhoršuje životný komfort ako taký. Ideálna vlhkosť v byte by mala byť medzi 45 - 65 %. Pritom riešenie je veľmi jednoduché - zvlhčovač vzduchu zvýši vlhkosť v interiéri behom pár minút. ideálny je predovšetkým vo vykurovacej sezóne, kedy doma prevláda prekúrený a presušený vzduch.

    Princíp ultrazvuku

    Ultrazvukový zvlhčovač ZV2000 vyhovie úplne každému. Na rozdiel od parných zvlhčovačov je obvykle schopný dosiahnuť vyšší zvlhčovací výkon. Môžete si vybrať hneď z niekoľkých funkcií. Máte radšej studenú alebo teplú paru? Jeho hlavnou prednosťou je, ako aj pri ostatných ultrazvukových zvlhčovačov, nízka spotreba elektrickej energie. V tomto prípade to je 110 W a aj napriek tomu je veľmi efektívny. Veľmi jemnú paru dosiahne vďaka princípu vysokofrekvenčného ultrazvukového oscilátora s frekvenciou 2,4 MHz.

    Možnosť nastavenia vlhkosti

    Stupne vlhkosti môžete nastaviť na 45 %, 55 % alebo dokonca 65 % vlhkosti, prípadne si môžete vybrať aj intenzitu hmly a to hneď rovno z troch stupňov. Automatické zapínanie a vypínanie Vám udrží zvolený stupeň vlhkosti. Pri dosiahnutí stupňa vlhkosti zvlhčovač automaticky vypne alebo naopak zapne, aby dosiahol požadovaný stupeň. Funkciu jemného nočného svetla, ktoré môžete ľubovoľne využívať, ocenia najmä deti.

    Prvá pomoc pri prechladnutí

    Zvlhčovač vzduchu ZV2000 je vhodný do miestnosti s rozmerom cca 50 m2. Môžeme si dovoliť povedať, že je ideálnou prvou pomocou pri nachladení alebo akútnych respiračných ťažkostiach. Svojim kompaktným rozmerom zapadne do každej domácnosti, a pokiaľ jeho pomoc nebudete práve potrebovať, nezaberie veľa miesta. Zvlhčovač má dve možnosti nastavenia intenzity pary s výkonom 400 ml/hod. Stačí jednoducho naplniť nádržku s objemom 5 l a môžete až 15 hodín napríklad relaxovať.

    Rodina Perfect Air

    Zvlhčovače, odvlhčovače, čističky… Čistý a svieži vzduch pre Váš domov aj Vašu myseľ.

    Technické parametre:

    • Vhodný do miestnosti s veľkosťou 40-50 m2
    • Príkon: 110 W
    • Kapacita zásobníka: 5 l
    • Zvlhčovací výkon: 300 ml/h, 400 ml/h
    • Dobra prevádzky: 15 h
    • Predhriatie vody pre odstránenie baktérií a vírusov pri emisii pary
    • 3 stupne nastavenia vlhkosti (45%, 55%, 65%)
    • Hlučnosť: 30 dB
    • 3 stupne rýchlosti prúdenia pary (L/M/H)
    • Svetlo
    • Japonský filter, ktorý zachytí 90% nečistôt z vody (vodného kameňa)
    • Dĺžka kábla: 150 cm
    • 2,4 MHz

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Na stiahnutie

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: