Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Robotický vysávač s mopom 2v1 REAL FORCE Laser 3D VR3400

Robotický vysávač s mopom 2v1 REAL FORCE Laser 3D VR3400

60 dní na vyskúšanie

Robotický vysávač s mopom 2v1 Laser 3D Concept VR3400 Real Force; 3D technológia; Vysáva a vytiera; Automatická detekcia kobercov; Garancia 60 dní vrátenia peňazí; Nákupom tohto vysávača do 30. júna 2024 získavate šancu otestovať si ho v pohodlí vášho ...

Výrobca
Vysávače
Kód

VR3400

Dostupnosť
Dostupnosť po pobočkách
DPH
20%
Vaša cena s DPH
419.00 EUR
12 622.91 SKK
Konverzný kurz
 EUR  =  30.1260  SKK
Objednať
Hodnotenie produktu
Hodnotené 0x
 

    Podrobnosti o produkte

    Robotický vysávač s mopom 2v1 Laser 3D Concept VR3400 Real Force

    3D technológia

    Vysáva a vytiera

    Automatická detekcia
    kobercov

    Garancia 60 dní vrátenia peňazí

    Nákupom tohto vysávača do 30. júna 2024 získavate šancu otestovať si ho v pohodlí vášho domova, a to po dobu až 60 dní. Ponúkame vám čas na jeho dôkladné vyskúšanie, aby ste zistili, či spĺňa vaše očakávania. V opačnom prípade, pokiaľ s vysávačom nebudete z akéhokoľvek dôvodu spokojní, môžete ho do 60 dní od nákupu vrátiť a my vám pošleme peniaze.

    Chcete akciu využiť? Zaregistrujte sa do 14 dní od nákupu vysávača na našich stránkach "Šikovne vymyslené výhody".

    Rozpozná papuče, ponožky aj hračky na podlahe

    Vďaka špičkovej 3D technológiu s trojrozmerným rozpoznávaním predmetov už nemusíte kontrolovať podlahy pred samotným upratovaním. Robot dokáže v reálnom čase rozpoznať aj drobné predmety (od výšky 2 cm), a tomu prispôsobí trasu upratovania. Už sa vám nestane, že sa počas upratovania zasekne vďaka zabudnutej ponožke, namotá vám záclonu alebo rozleje misku s vodou vášho chlpatého maznáčika. Rozpozná väčšinu vecí, ktoré sa môžu v bežnej domácnosti na zemi nachádzať - papuče, ponožky, zvieracie misky, hračky, balíček vreckoviek, knižky, oblečenie, deky alebo aj záclony a závesy, ktoré sa dotýkajú zeme.

    V čom sa líši robotický vysávač s 3D technológiou od ostatných robotov s laserovou navigáciou?

    Robotický vysávač s mopom 3D Concept VR3400 sa orientuje pomocou vyspelej Laser Inside Navigation Technology s trojrozmerným rozpoznaním predmetov Triple Laser Beam 3D Scan. V čom sa táto technológia líši od štandardnej laserovej navigácie? Jednoznačne v detekcii predmetov. Presvedčiť sa môžete na videu nižšie.

    Chcete sa dozvedieť o 3D technológii viac? Prečítajte si náš článok "3D VisiOne technológia a jej výhody".

    Vysáva a vytiera

    Robot si poradí so suchým aj mokrým upratovaním. Na bežné vysávanie slúži prachový zásobník s kapacitou 600 ml. Ak nasadíte druhý zásobník 2 v 1, môžete vysávať aj vytierať naraz. Kombinuje totiž klasickú nádobu na prach a mopovací nadstavec s elektronicky riadeným zásobníkom na vodu, takže v rekordnom čase docielite dve upratovania naraz. Prietok vody môžete pomocou aplikácie nastaviť na nízku, štandardnú alebo vysokú úroveň podľa miery znečistenia. Zásobník na vytieranie je osadený textíliou z mikrovlákna, ktorá na seba viaže nečistoty a počas upratovania podlahu tiež vyleští. Textíliu je možné ľahko zložiť a vyprať v práčke.

    Pokročilá laserová navigácia Triple Laser Beam 3D

    Robotický vysávač 3D Concept VR3400 využíva vyspelú laserovú navigáciu Triple Laser Beam 3D Scan, ktorá v sebe kombinuje hlavné výhody laserovej a kamerovej technológie. Kameru nahrádzajú tri laserové senzory, ktoré dosahujú veľmi presné zmapovanie všetkých priestorov vrátane trojrozmerného rozpoznania predmetov.

    Chráni vaše súkromie

    S robotickým vysávačom 3D Concept VR3400 bude váš domov v úplnom bezpečí. Vďaka laserovým senzorom nemusíte mať strach zo straty súkromia alebo zneužitia citlivých informácií, ktoré býva spojené s robotickými vysávačmi s kamerovým systémom. Spojenie kamery a internetového pripojenia môže byť zneužité tretími osobami, ktoré potom môžu v reálnom čase sledovať všetko, čo sa u vás v domácnosti deje. 3D robot VR3400 vaše súkromie ochráni.

    Počas mopovania sa kobercom vyhne

    Počas mopovania robot vďaka špeciálnym čidlám včas detekuje koberec, zastaví sa pred ním a obíde ho. Tým vám ušetrí veľa času s ručným nastavovaním zakázaných zón.

    Dokáže uložiť až 5 máp, takže si poradí i s viacposchodovou domácnosťou

    Robotický vysávač VR3400 je vhodný aj pre viacposchodovú domácnosť. Každé podlažie nechajte zmapovať zvlášť v aplikácii si ich pomenujte. Týmto spôsobom môžete uložiť mapy až pre 5 poschodí. Ak chcete upratovať na inom podlaží, než v ktorom sa robot nachádza, jednoducho ho preneste, v aplikácii zvoľte správnu mapu a spustite. Výhodou teda je, že robot si s upratovaním poradí bez toho, aby ste museli kupovať ďalšiu dobíjaciu stanicu.

    Poradí si s každým povrchom

    Robotický vysávač VR3400 je vybavený univerzálnou rotačnou kefou, ktorá je tvorená kombináciou štetín a gumových lamiel. Je vhodný na upratovanie všetkých typov podláh vrátane kobercov. Dve bočné kefky rozširujú záber vysávania a dokonale upracú okolo stien, nábytku, v rohoch miestnosti a v ďalších ťažko prístupných miestach.

    Maximálny výkon na kobercoch

    Robot VR3400 je vybavený funkciou Carpet turbo, ktorá sa aktivuje v okamihu, keď vysávač prejde na koberec. Automaticky zvýši sací výkon na maximum pre zaistenie skutočne efektívneho upratovania. Po návrate na tvrdé podlahy sa vráti k pôvodnému výkonu. Funkcia Carpet turbo je aktívna iba v prípade nasadeného prachového zásobníka.

    Výkonný BLDC motor so sacou silou 4000 Pa

    Vysávač je vybavený digitálnym bez kefovým jednosmerným BLDC motorom, ktorý má množstvo výhod. Je vysoko výkonný a oproti bežným motorom tichší, spoľahlivejší, energeticky úspornejší a má dlhšiu životnosť. Súčasne sa podieľa na vysokej sacej sile vysávača, ktorá dosahuje 4000 Pa.

    Upratovanie vždy dokončí

    Robotický vysávač 3D VR3400 si nájde svoje miesto ako v menších bytoch, tak aj v priestranných domoch. Nezľakne sa veľkosti žiadnej plochy a naplánované upratovanie zakaždým dokončí. Disponuje kvalitnou vysokokapacitnou 5200 mAh Li-Ion batériou, vďaka ktorej zvládne upratovať až 300 minút na jedno nabitie. V okamihu, keď kapacita batérie klesne pod 15 %, robot sa automaticky vráti do dokovacej stanice, kde sa dobije, a potom pokračuje v upratovaní tam, kde prestal..

    Rozpozná miestnosti a uprace presne podľa plánu

    S funkciou RoomPlan 3.0 dokáže 3D robotický vysávač VR3400 rozpoznať jednotlivé miestnosti, čím vám ušetrí plno času aj práce s úpravou mapy. Na vás je, si jednotlivé miestnosti iba pomenovať, aby ste sa v mape lepšie orientovali. Uľahčí vám to následné plánovanie upratovania, ktoré si môžete nastaviť pre každú miestnosť zvlášť. Súčasne môžete vyznačiť zakázané zóny alebo virtuálne múry, kam robot nesmie. O viac sa starať nemusíte, robot sa v nastavený čas spustí a uprace presne podľa plánu.

    Ovládanie hlasom

    3D robotický vysávač Concept VR3400 podporuje ovládanie prostredníctvom hlasového asistenta Amazon Alexa alebo Google Home . Môžete ho teda zapojiť do svojej chytrej domácnosti a ovládať hlasovými povelmi.

    Ovládanie cez mobilnú aplikáciu Concept Home

    Robota je možné ovládať cez aplikáciu Concept Home, ktorá je v slovenčine a zadarmo dostupná pre iOS a Android. Pomocou aplikácie môžete naplánovať upratovanie kedykoľvek a odkiaľkoľvek av reálnom čase sledovať jeho trasu. Aplikácia Concept Home je v slovenčine a zadarmo dostupná ako pre iPhone, tak aj pre Android. Sťahujte tu: App Store, Google Play.

    Hovorí slovensky

    Radi by ste si kúpili robotický vysávač, ale máte strach, že mu nebudete rozumieť? S robotickým vysávačom Concept VR3400 sa to nestane. Tento skvelý pomocník na každodenné upratovanie hovorí hneď v 5 jazykoch: česky, slovensky, anglicky, poľsky a maďarsky. V českom jazyku si môžete navyše zvoliť z mužského aj ženského hlasu, ostatné jazykové mutácie sú iba mužské.

    SMART špecialista na robotické vysávače

    Kúpili ste si nový robotický vysávač a neviete si rady s jeho obsluhou? Alebo už robota vlastníte a potrebujete len s niečím poradiť? Obráťte sa na nášho SMART špecialistu smart@my-concept.cz, ktorý vám rád poradí s akýmkoľvek dotazom ohľadom robotických vysávačov Concept.

    Technické parametre:

    • Triple Laser Beam 3D Scan - detekcia malých prekážok (od výšky 2 cm)
    • Automatická detekcia koberca pri vytieraní
    • 2v1: VYSÁVÁ a VYTIERA
    • BLDC motor
    • TOF senzor
    • CARPET turbo
    • Sacia sila 4000 Pa
    • Li-Ion batéria 5200 mAh - 300 minút vysávania
    • Aplikácia Concept Home v SLOVENČINE
    • Jazykové rozhranie: CZ, SK, EN, DE, HU, PL
    • Internetové pripojenie: WiFi, dátové pripojenie
    • Kompatibilita: iOS 9.0 a vyšší, Android 5.0 a vyšší
    • Verzia firmwaru: 1.1.11
    • ROBOT HOVORÍ SLOVENSKY (+ CZ, EN, PL, HU)
    • Ovládanie cez domáceho asistenta Amazon Alexa/Google Home
    • ROOMPLAN 3.0 - automatické rozdelenie miestností
    • Upratovanie viacposchodových domácností
    • Automatické pokračovanie vo vysávaní
    • VYTIERANIE - elektronicky riadené
    • Trojstupňová filtrácia s HEPA filtrom 13 (zachytí až 99,9 % častíc, vč. prachu, baktérií, vírusov, roztočov a alergénov)
    • Plánovanie upratovania
    • Hlučnosť: ?75 dB
    • Doba nabíjania: 5 hodín
    • Kapacita prachového zásobníka: 600 ml
    • Kapacita zásobníka 2v1: 300 ml (na prach)/250 ml (na vodu)

    Príslušenstvo:

    • 1x univerzálna rotačná kefa
    • 4x bočná kefka
    • 1x mopovací nadstavec
    • 2x mopovacia textília
    • 2x HEPA filter 13
    • 2x penový filter
    • 1x čistiaca kefka
    • 1x diaľkový ovládač

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: