Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Tyčový vysávač 22.2 V VP6040

Tyčový vysávač 22.2 V VP6040

Novinka

60 dní na vyskúšanie

Tyčový aku vysávač vyniká vysokým sacím výkonom a dlhou výdržou až 40 minút na jedno nabitie. Je vybavený teleskopickou tyčou s možnosťou prispôsobenia dĺžky, 3 režimy vysávania a praktickým príslušenstvom vrátane malej motorizovanej kefy.

Výrobca
Vysávače
Kód

VP6040

Dostupnosť
Dostupnosť po pobočkách
DPH
20%
Vaša cena s DPH
149.00 EUR
4 488.89 SKK
Konverzný kurz
 EUR  =  30.1260  SKK
Objednať
Farba
Hodnotenie produktu
Hodnotené 0x
 

    Podrobnosti o produkte

    Tyčový a ručný aku vysávač 2 v 1 Iconic Animal Telescop 22,2 V Concept VP6040

    Teleskopická tyč

    Teleskopická tyč

    BLDC motor

    Prispôsobia sa výške každého

    Vysávač VP6040 je osadený teleskopickou tyčou, ktorá umožňuje nastavenie dĺžky vysávača v 11 krokoch v rozmedzí od 85 do 108 cm. Vďaka tomu sa tento model maximálne prispôsobí potrebám a výške každého užívateľa . S maximálnou dĺžkou získate napr. lepší dosah a pohodlne upracete pod stropmi alebo medzi nábytkom. Skrátenú verziu oceníte najmä počas jeho uskladnenia, pretože zaberie menej miesta.

    Ľahký vysávač na bleskové upratovanie tvrdých podláh

    Tyčový vysávač 2 v 1 Concept VP6040 je ideálny pre rýchle upratovanie tvrdých podláh. Je osadený kefou z jemného mikrovlákna, ktorá je šetrná k podlahám a zachytí všetky nečistoty vrátane miniatúrnych častíc. Vďaka svojej ľahkej konštrukcii sa s ním dobre pracuje a upratovanie s ním zvládne naozaj každý.

    3 režimy vysávania s výdržou až 40 minút

    Dobíjacia Li-Ion batéria s kapacitou 2200 mAh dodáva vysávaču maximálnu voľnosť pohybu. Vyberať môžete z troch režimov. Po spustení pracuje na najnižšom výkone, ktorý je vhodný na bežné upratovanie tvrdých podláh. Sacia sila dosahuje 10 kPa a výdrž na jedno nabitie až 40 minút. Na koberce a silne znečistené povrchy odporúčame používať maximálny výkon so sacou silou 20 kPa, pri ktorom je však nutné počítať s kratšou prevádzkovou dobou. Na digitálnom displeji vidíte zvolený režim aj aktuálny stav batérie v percentách. Nechýba ani indikátor plnej prachovej nádoby a zaseknutej kefy.

    BLDC motor s dlhou životnosťou

    Tyčový vysávač Concept VP6040 je osadený digitálnym bezkefovým BLDC motorom, ktorý ponúka množstvo výhod. Podieľa sa na vysokom sacom výkone a súčasne je tichší, spoľahlivejší, energeticky úspornejší a má dlhšiu životnosť ako bežné motory. Ak sa chcete dozvedieť o BLDC motore viac, prečítajte si náš článok "BLDC motor a jeho výhody".

    Malá turbokefa - špecialista na chlpy

    Hlavnou výhodou turbokefy je, že vysáva a kefuje súčasne. Ocenia ho predovšetkým majitelia domácich miláčikov, pretože si perfektne poradí s chlpmi na sedačke, kobercoch aj v interiéri auta. Pre zachovanie vysokej účinnosti vysávania odporúčame kefu pravidelne kontrolovať a čistiť.

    Ručný vysávač na upratovanie zle prístupných miest

    Pomocou jedného tlačidla získate v okamihu ručný vysávač, ktorý oceníte predovšetkým pri drobnom upratovaní. Vďaka praktickému príslušenstvu v podobe dlhej a krátkej štrbinovej hubice s kefkou upracete interiér auta, pohovku, kuchynskú linku, zásuvky a iné zle dostupné miesta. S použitím teleskopickej tyče vysajete pohodlne aj pavučiny pri strope.

    Nič mu neunikne vďaka LED osvetleniu na hubici

    Podlahová hubica na vysávač je osadená LED osvetlením, vďaka ktorému vám žiadna smietka nezostane skrytá. Dokonale vám posvieti aj na tie najtemnejšie miesta vašej domácnosti, takže budete mať stále perfektne čisto.

    Rýchle a hygienické vyprázdnenie prachovej nádoby pomocou jedného tlačidla

    Celé telo vysávača je plne rozložiteľné a umývateľné. Prachová nádoba s extra objemom 1 l ponúka dlhšiu dobu vysávania bez nutnosti vyprázdnenia a rýchle a hygienické čistenie. Po naplnení stačí stlačiť tlačidlo, zásobník sa otvorí a vyprázdni. Vysávač je vybavený kvalitným HEPA filtrom 13, čo ocenia najmä alergici a rodiny s malými deťmi.

    Technické parametre:

    • 2 v 1: tyčový a ručný vysávač
    • 3 režimy výkonu
    • BLDC motor
    • Lítium batéria 22,2 V, 2200 mAh
    • Sacia sila: 10-20 kPa
    • Doba vysávania: 20-40 minút
    • Kapacita nádoby na prach: 1 l
    • Teleskopická tyč
    • HEPA filter H13
    • Indikátor stavu batérie (v percentách)
    • Hlučnosť: <76 dB
    • Príkon: 200 W
    • Doba nabíjania: 4,5 h
    • Hmotnosť: 2,55 kg

    Príslušenstvo:

    • Štrbinová hubica s kefou
    • Úzka štrbinová hubica
    • Malá turbokaefa
    • Držiak na stenu

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: