Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Produkt bohužiaľ nie je k dispozícii.

Pre viac informácií nás kontaktujte na tel. 032 658 34 65 alebo emailom na info@my-concept.sk.

CK7000 Multifunkčný tlakový hrniec 2 v 1

CK7000 Multifunkčný tlakový hrniec 2 v 1

-20%

Multifunkčný tlakový hrniec 2 v 1 Concept CK7000; 2 v 1; 16 prednastavených programov; Rýchle a úsporné varenie; Multifunkčné využitie; Multifunkčný hrniec Concept CK7000 je vybavený dvoma pokrievkami , vďaka ktorým poskytuje skutočne široké využitie. ...

Výrobca
Elektrické hrnce
Kód

ck7000

 

    Podrobnosti o produkte

    Multifunkčný tlakový hrniec 2 v 1 Concept CK7000

    2 v 1

    16 prednastavených programov

    Rýchle a úsporné varenie

    Multifunkčné využitie

    Multifunkčný hrniec Concept CK7000 je vybavený dvoma pokrievkami, vďaka ktorým poskytuje skutočne široké využitie. Nahradí prácu tlakového hrnca, teplovzdušnej fritézy, ryžovaru, pomalého hrnca aj jogurtovača. Ľahko a rýchlo pripravíte takmer čokoľvek, na čo si spomeniete - polievku, hlavný chod aj sladký dezert.

    Tlakový hrniec

    Varenie s tlakovou pokrievkou ponúka 8 prednastavených programov vrátane pomalého varenia, sous vide alebo funkcie na prípravu jogurtu. Varenie pod tlakom je veľmi rýchle, takže vám ušetrí veľa času aj energie. Hovädzí guláš alebo poctivý vývar zvládnete v tomto hrnci uvariť do 35 minút. Potraviny si navyše zachovávajú svoju prirodzenú chuť a arómu a vďaka kratšej dobe varenia aj dôležité živiny. Mäso varené v tlakovom hrnci je krehkejšie a šťavnatejšie a zelenina si viac zachová svoju prirodzenú farbu.

    Teplovzdušná fritéza

    Hrniec je vybavený fritovacím košom na vkladanie potravín a teplovzdušnou pokrievkou, s ktorou môžete využiť 8 prednastavených programov vr. funkcie sušenia. Teplovzdušné varenie ponúka zdravú alternatívu prípravy vašich obľúbených vyprážaných pochúťok. Vďaka cirkulárnemu prúdeniu horúceho vzduchu získate bez použitia oleja chutné a chrumkavé pokrmy, ktoré budú rovnomerne prepečené a zároveň budú obsahovať menej kalórií, cholesterolu a tuku. Vyhnete sa tiež nepríjemnému zápachu, ktorý sprevádza klasické vyprážanie na oleji.

    Prehľadný displej

    Multifunkčný hrniec Concept CK7000 je vybavený prehľadným LED displejom s dotykovým ovládaním a 16 prednastavenými programami (8 na varenie s tlakovou pokrievkou, 8 na varenie s teplovzdušnou pokrievkou). Je vybavený časovačom a možnosťou regulácie teploty v rozmedzí 80-200 °C. Počas varenia s nasadenou tlakovou pokrievkou môžete využiť funkciu odloženého začiatku varenia. Po ukončení zvoleného programu sa hrniec automaticky prepne do režimu Keep Warm, v ktorom bude udržiavať jedlo teplé.

    Bezpečná prevádzka

    Hrniec je vybavený poistkou proti prehriatiu a chladnou rukoväťou pre bezpečnú manipuláciu. Tlaková pokrievka je opatrená zámkom, ktorý sa automaticky aktivuje počas varenia. Vďaka tomu je zabránené otvorenie natlakovaného hrnca, ktoré by spôsobilo rýchly únik pary a mohlo viesť k obareniu. Protišmykové nožičky zaistia perfektnú stabilitu hrnca počas varenia.

    Ľahká údržba

    Vnútorný povrch hrnca stačí po vychladnutí utrieť vlhkou handričkou. Vyberateľná vnútorná nádoba i fritovací kôš sú opatrené nepriľnavým povrchom, takže sa na ne varené jedlo neprichytáva. Môžete ich umyť v jarovej vode alebo vložiť do umývačky riadu.

    Technické parametre:

    • Multifunkčný kuchynský pomocník
    • Teplovzdušná technológia (úspornejšie ako klasické vyprážanie na panvici)
    • Objem nádoby: 6 l
    • Prehľadný LED displej s dotykovým ovládaním
    • 16 prednastavených programov vrátane funkcie pomalého varenia: 8 na varenie pomocou horúceho vzduchu (kurča, stejk, ryba, dezert, krídla, hranolky, sušenie, manuál) + 8 na varenie v tlakovom hrnci (ryža, strukoviny, polievka, mäsová zmes, pomalé varenie, jogurt, sous vide, kaša)
    • Nastaviteľná regulácia teploty: 80-200 °C
    • Časovač
    • Fritovací kôš je opatrený nepriľnavým povrchom a je ho možné umývať v umývačke
    • Bezpečnostná poistka proti prehriatiu
    • Protišmykové nožičky
    • Chladná rukoväť
    • Napätie: 220-240 V
    • Príkon: 1 500 W
    • Tlak: 0-70 kPa

    Príslušenstvo:

    • Lyžica na ryžu
    • Odmerka

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Na stiahnutie

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: