Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Grilovanie s netradičnými pokrmami aj napríklad na jeseň

24.10.2022

Na tradičných grilovačkách nemôže chýbať steak, hermelín a zelenina. Trojka, ktorú si každý rád hodí na gril a pochutí si na nej. Čo ak ale túto klasiku trochu pozmeníme a skúsime vám ponúknuť grilovačku v trochu v inom prevedení? A čo keď vám povieme, že tradičnú grilovačku môžete preniesť domov a zažiť ju napríklad v zime? Vyskúšajte odporúčané pochúťky na našom novom elektrickom grile GE2030.

c

Plnené šampiňóny

c

Plnené šampiňóny nie sú pokrmom na zahnanie hladu, ale na začatie grilovačky. Šampiňóny sú predjedlom, ktoré nadchne a hlavne neomrzí. Môžete ich totiž naplniť čím chcete. Výbornou zmesou je slanina s čedarom, vínna klobása s tymiánom alebo s akýmkoľvek druhom syra. Šampiňóny vydlabeme, aby sme mali iba hlavičku a miesto, kam dať zmes. Nohu s vnútrom pokrájame a pripravíme na panvici do zmesi, nech nemáme žiadne zvyšky. Potom šampiňóny naplníme a dáme na 15 minút na gril.

Obrázok, na ktorom je tanier, stôl, jedlo, vnútri

Automaticky generovaný popis

Syr halloumi

c

Halloumi je cyperský polotvrdý syr, ktorý obsahuje ovčie i kozie mlieko. Konzistenciou pripomína ľahko mozzarellu. Syr upravený na grile roztancuje vaše chuťové poháriky, že nabudúce už si iný nedáte. Nemusíte sa trápiť s náročnou prípravou, jednoducho syr nakrájajte na plátky, dochuťte obľúbeným korením či bylinkami a hoďte na gril.

Obrázok, na ktorom je stôl, jedlo, drevené, chod

Automaticky generovaný popis

Špízy

c

Nastáva chvíľa pre milovníkov mäsa. Aj napriek tomu, že špízy nie sú maškrta, ponúknu vám väčšiu škálu chutí, a hlavne viac možností, ako ich urobiť. Vďaka tomu sa nebudete opakovať a návšteve pripravíte vždy niečo iné. Na prípravu špízu si vyberieme obľúbenú zeleninu a mäso, nakrájame na menšie kúsky a napichneme ich na grilovacie ihly. Mäso je dobré ešte predtým posypať grilovacím korením a poliať olivovým olejom. Potom vložíme na gril a po každých troch minútach otočíme špíz na jednu zo štyroch strán.  

Obrázok, na ktorom je jedlo, chod, niekoľko

Automaticky generovaný popis

Grilovaný ananás

x

Dokonalý dezert, ktorý prvým zahryznutím oznámi, že to zaručene nebude posledný kúsok. Budete totiž chcieť ešte a ešte. Grilovaný ananás pripravíme tak, že ho zbavíme šupky a nakrájame na kolieska alebo na plátky. Potrieme ho buď medom alebo rozpusteným maslom s trstinovým cukrom. Potom grilujeme 2 až 3 minúty z každej strany.

Obrázok, na ktorom je zem, krajec, zelenina, nakrájané

Automaticky generovaný popis

Všetky pochúťky si môžete ugrilovať na novom elektrickom grile Concept GE2030, s ktorým môžete zažiť grilovačku v akomkoľvek období, pretože s elektrickým grilom môžete vytvárať dobroty aj doma v kuchyni. Gril od Conceptu vám ponúkne 8 prednastavených programov, vďaka ktorým si prístroj sám nastaví, akú teplotu a čas na daný pokrm potrebuje. Ak ste milovníci steakov, zvoľte si najlepšie prepečenie práve pre vás. Je to RARE, MEDIUM nebo WELL-DONE? V neposlednom rade vás pri grile uchváti možnosť otvorenia do 180 °C a nepriľnavé dosky, ktoré sa jednoducho umyjú v dreze ale i v umývačke. Gril si môžete pozrieť na našich webových stránkach www.my-concept.sk.