Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Smoothie maker SM3365

Smoothie maker SM3365

-15% s kódom NARODENINY

Výpredaj

Smoothie maker SMOOTHIE TO GO; sm3365; BPA Free; 3 fľaše; Jednoduché ovládanie; Vaša oáza pokoja; Tiež ste v dnešnej uponáhľanej dobe v jednom kole? Chceli by ste si dopriať aspoň chvíľočku pokoja a vychutnať si niečo výnimočné? Máme pre Vás parťáka, k...

Výrobca
Roboty, šľahače, mixéry
Kód

sm3365

Dostupnosť
Dostupnosť po pobočkách
DPH
20%
Vaša cena s DPH
33.00 EUR
994.16 SKK
Konverzný kurz
 EUR  =  30.1260  SKK
Objednať
Hodnotenie produktu
Hodnotené 0x
 

    Podrobnosti o produkte

    Smoothie maker SMOOTHIE TO GO sm3365

    Vaša oáza pokoja

    Tiež ste v dnešnej uponáhľanej dobe v jednom kole? Chceli by ste si dopriať aspoň chvíľočku pokoja a vychutnať si niečo výnimočné? Máme pre Vás parťáka, ktorý s Vami zvládne Vaše tempo a dokonca Vás milo prekvapí, čo všetko zvládne. Smoothie maker SM3365 pomixuje všetko od lahodného smoothie, ktoré si môžete vziať so sebou kamkoľvek, po ľadovú kávičku, ktorú si môžete vychutnať na terase alebo pri bazéne. Jednoducho ho už nedáte z ruky.

    Udrží s Vami tempo

    Pre maximálnu bezpečnosť počas používania má smoothie maker integrovanú bezpečnostnú poistku, ktorá nedovolí spustiť mixér, pokiaľ nádoba nie je správne umiestnená. Dokonalý komfort vylepšujú protišmykové nožičky, vďaka ktorým sa mixér počas prevádzky ani nepohne. Hlad alebo smäd Vás už rozhodne nezaskočí. So smoothie makerom SM3365 budete mať svoju porciu zdravia stále pri sebe. Či už v práci, v škole, v posilňovni alebo kdekoľvek inde, vďaka skrutkovaciemu uzáveru sa Vám smoothie nikam nevyleje, ani do kabelky.

    Detaily, ktoré potešia

    Pre maximálnu bezpečnosť počas používania má smoothie maker integrovanú bezpečnostnú poistku, ktorá nedovolí spustiť mixér, pokiaľ nie je správne nasadená fľaša. Mixér je vybavený v spodnej časti protišmykovými nožičkami, vďaka ktorým sa počas prevádzky nepohne z miesta. Pokiaľ máte väčšiu rodinu, tak iste oceníte sadu fliaš, ktorú k mixéru dostanete. V základnej výbave nájdete pre dospelých s objemom 600 ml a menšiu, 400 ml, napríklad pre tých najmenších. Každý si potom môže namiešať smoothiie podľa svojej chuti. Alebo si jednoducho len užijete komfort, keď sa Vám práve nechce umyť nádobu.

    Jediné stlačenie

    Presne tak, jediné stlačenie pulsného tlačidla Vás delí od lahodného smoothie, napríklad na raňajky. Tritánová fľaša slúži priamo na mixovanie, po mixovaní jednoducho vymeníte nože za veko a môžete vyraziť. Veko je naviac vybavené pútkom a špeciálnym dvojitým tesnením. Nemusíte mať strach, že by sa smoothie vylialo napríklad do kabelky. Naviac sa z fľaše perfektne pije napríklad počas chôdze, ale aj pohodlne zapadne do držiaka nápojov v aute.

    BPA free

    Nádoba mixéru je vyrobená z tritánu, plastu, ktorý nesie označenie BPA free. To znamená, že neobsahuje zdraviu škodlivé bisfenoly. Čo je to vlastne tritán? Je to moderný materiál, ktorý je pevný, ale v porovnaní so sklom ľahký. Vďaka svojej odolnosti voči teplu neuvoľňuje žiadne škodlivé látky do Vášho nápoja či jedla, naviac je odolný proti rozbitiu alebo poškriabaniu. Tritán je nielen bezpečný pre Vaše zdravie, ale dá sa biologicky rozložiť, a tým pádom nezaťažuje životné prostredie. Jeho najväčšou prednosťou je, že neobsahuje BPA - Bisfenol A, čo je organická zlúčenina, ktorá sa používa pri výrobe plastov. Bisfenol A je nebezpečná chemická látka, ktorá môže spôsobiť množstvo zdravotných problémov, dokonca aj rakovinu pŕs. V súčasnej dobe sa vedie nespočetné množstvo diskusií o negatívnych účinkoch bisfenolu A, či sa už jedná o teórie, že spôsobuje ochorenie srdca, či negatívne pôsobí na fungovanie imunitného systému človeka. Nebezpečnosť bisfenolu A potvrdzuje aj to, že v roku 2010 EU zakázala dovážať a predávať dojčenské fľaše, ktoré bisfenol A obsahuje. Pripojila sa tak ku Kanade, Austrálii, a množstvu ďalších štátov.

    Technické parametre:

    • Set obsahuje mixér + 3 mixovacie nádoby
    • Nádoby vyrobené z tritánu - BPA free
    • Objem mixovacej nádoby: 2x 600 ml a 1x 400 mlx
    • Vhodný na prípravu ľadovej kávy, smoothie kokteilov
    • Bezpečnostná poistka
    • Ľahká údržba a čistenie
    • Vyberateľná nožová časť
    • Hlučnosť: 80 dB (A)
    • Príkon: 300 W
    • Napätie: 220 - 240 V

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Na stiahnutie

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: