Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Tyčový mixér 1500 W set TM5500

Tyčový mixér 1500 W Concept TM5500 set; EXTRA výkon; Flexibilný špirálový kábel; Bohaté príslušenstvo; Mimoriadne výkonný a všestranný pomocník; Mixuje, šľahá, mieša, seká, drví, strúha . Tyčový mixér Concept TM5500 zvládne všetko. S vysoko výkonným 15...

Výrobca
Roboty, šľahače, mixéry
Kód

tm5500

Dostupnosť
Dostupnosť po pobočkách
DPH
20%
Vaša cena s DPH
99.00 EUR
2 982.47 SKK
Konverzný kurz
 EUR  =  30.1260  SKK
Objednať
Hodnotenie produktu
Hodnotené 0x
 

    Podrobnosti o produkte

    Tyčový mixér 1500 W Concept TM5500 set

    EXTRA výkon

    Flexibilný špirálový kábel

    Bohaté príslušenstvo

    Mimoriadne výkonný a všestranný pomocník

    Mixuje, šľahá, mieša, seká, drví, strúha. Tyčový mixér Concept TM5500 zvládne všetko. S vysoko výkonným 1500 W motorom patrí medzi najsilnejšie tyčové mixéry na trhu. Nič ho nezastaví a s ľahkosťou si poradí i s najtvrdšími surovinami, ako sú orechy, mrazené potraviny alebo ľad. Uľahčite si život v kuchyni s tyčovým mixérom, ktorý vám bude vždy po ruke.

    Perfektne padne do ruky

    Tyčový mixér TM5500 môžete pohodlne ovládať jednou rukou. Designovo podsvietené tlačidlá ponúkajú voľbu z dvoch režimov s možnosťou plynulého nastavenia rýchlosti. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti sa mixér dobre drží. Veľmi jednoduchá je i výmena príslušenstva pomocou jedného tlačidla. Všetky súčasti mixéra, ktoré prichádzajú do kontaktu so surovinami, sú vyrobené z kvalitnej nerezovej oceli. Jednotlivé nádoby a sekacie nože môžete umývať v umývačke riadu.

    Flexibilný špirálovitý kábel pre komfortnejšiu obsluhu

    Mixér disponuje prívodným špirálovitým káblom, ktorý vám nebude pri práci nikde prekážať. V prípade potreby sa ľahko natiahne, takže vám poskytne dostatok priestoru, a potom sa opäť skrúti do pôvodného tvaru.

    Špiralizér vytvorí z obyčajného neobyčajné

    So špiralizérom pripravíte za okamih originálne a zdravé prílohy. Vďaka 3 vymeniteľným nástavcom si poradí s ovocnými a zeleninovými rezancami, špagetami alebo špirálovými plátkami. Špiralizér vám pomôže vytvoriť z obyčajnej zeleniny atraktívnu prílohu, ktorej nikto neodolá. To ocenia najmä milovníci zdravého životného štýlu i rodičia malých detí, ktoré si hravé tvary zamilujú.

    Smoothie, ktoré si môžete vziať kamkoľvek so sebou

    Vďaka smoothie nádobe so sekacím nástavcom môžete jednoducho tyčový mixér TM5500 premeniť na smoothie maker. Za okamih si tak pripravíte zdravé smoothie, mliečny kokteil alebo osviežujúcu ľadovú kávu. Súčasťou balenia je tiež veko s uzavierateľným náustkom, vďaka ktorému nádobu ľahko premeníte na bežnú fľašu na pitie, ktorú si môžete vložiť do chladničky alebo si ju vziať kamkoľvek so sebou - do práce i za športom. Smoothie nádoba je vyrobená z tritánu, ktorý je veľmi pevný, ľahký, ľahko umývateľný a odolný voči teplu.

    Napeňovač mlieka urobí z vašej kávy naozajstný pôžitok

    Milujete cappuccino, café latte alebo ľadovú kávu či horúcu čokoládu? Pokiaľ áno, napeňovač mlieka by vo vašej kuchyni nemal chýbať. Počas niekoľkých sekúnd s ním pripravíte zamatovo jemnú mliečnu penu, ktorá pozdvihne vašu kávu na naozajstný baristický zážitok.

    Chopper rozdrví orechy i ľad

    Chcete mať cibuľku nakrájanú najemno bez námahy a sĺz? Alebo potrebujete nasekať orechy do obľúbeného dezertu? Nechajte to na chopper, ktorý vám urýchli a uľahčí vaše prípravy v kuchyni. Za okamih naseká zeleninu, ovocie, bylinky, syry, mäso, orechy alebo nadrví ľad do vášho nápoja.

    Food processor - veľký chopper a strúhadlo v jednom

    Pokiaľ potrebujete spracovať väčšie množstvo potravín, ktoré by sa do choppera nevošli, môžete využiť food procesor s objemom nádoby 1,5 l. Za chvíľu nasekáte cibuľu, zeleninu alebo napríklad mäso na domáci tatarák pre seba i priateľov. Food procesor môžete využiť tiež ako strúhadlo na jemné a hrubé strúhanie alebo krájanie tenkých plátkov.

    Nástavec na prípravu jemného pyré

    Nástavec na pyré je vhodný na spracovanie varených zemiakov, mrkvy, tekvice a inej zeleniny či ovocia. Pripravíte s ním jemné pyré pre vašich najmenších alebo chutnú prílohu k hlavnému chodu.

    Tyčový mixér - mixuje horúce i studené

    Tyčový nástavec so 4 nerezovými nožmi sa postará o jemnú konzistenciu vašich omáčok, krémových polievok, domácej majonézy alebo detských príkrmov. Môžete s ním mixovať horúce pokrmy priamo v hrnci a potom ich teplé rovno servírovať.

    Šľahač, s ktorým pripravíte nadýchanú šľahačku i skvele spracované cestá

    K šľahaniu môžete využiť jednoduché alebo dvojité šľahacie metly. Jednoduchá metla je ideálna na šľahanie šľahačky, bielkov alebo smotanových krémov. Dvojitá šľahcia metla pomôže s prípravou nátierok, maslových krémov a ľahkých ciest na prípravu palaciniek, vaflí alebo piškótových dezertov.

    Technické parametre:

    • EXTRA príkon: 1500 W
    • Počet režimov: 2 (normal + turbo) s možnosťou regulácie otáčok
    • Podsvietené tlačidlá
    • Plastové puzdro s prednou zdobenou nerezovou doskou
    • Ľahká montáž demontáž jedným kliknutím
    • Silné a odolné ostré čepele z nerezovej ocele so 4 noži
    • Flexibilný špirálový kábel pre komfortnú obsluhu

    Príslušenstvo:

    • Food processor (1500 ml)
    • Chopper (600 ml)
    • Špiralizér s 3 nástavcami
    • Tyčový nástavec so 4 nožmi
    • Nástavec na pyré
    • Šľahacia metla
    • Dvojitá šľahacia metla (vhodná i na cestá)
    • Napeňovač mlieka
    • Smoothie maker (tritán) so sekacím nástavcom
    • Šľahacia nádoba s vekom


    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: