Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Mikrovlnné rúry

Mikrovlnné rúry

Mikrovlnné rúry

S mikrovlnnou rúrou je život jednoduchší. Ušetrí čas a miesta veľa nezaberie. Možno sa snažíš ju nahradiť ohrievaním na sporáku, ale časom zistíš, že s mikrovlnkou je to najlepšie.

Prečo si zaobstarať mikrovlnnú rúru?

Mikrovlnka vás presvedčí svojou rýchlosťou ohrevu jedla, minimom použitia riadu, minimálnou spotrebou energie a kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým sa zmestí všade a nebude vám prekážať. Ak chcete, aby mikrovlnka iba ohrievala a nemala viacero funkcií, zvládnete ju zaobstarať aj veľmi lacno.

Kam mikrovlnku umiestniť?

Záleží na tom ako máte usporiadanú kuchyňu. Môžete si vybrať z dvoch variantov:

  • Vstavaná mikrovlnná rúra je ideálna do kuchýň, ktoré sú vybavené predovšetkým vstavanými spotrebičmi. Je potrebné mať v kuchyni špeciálnu skrinku, do ktorej mikrovlnku vložíte a zabudujete. Na pohľad uvidíte iba prednú časť spotrebiča
  • Voľne stojacu mikrovlnnú rúru môžete dať kamkoľvek uznáte za vhodné. Stačí mať iba v blízkosti zásuvku, inak ju môžete postaviť na kuchynskú linku, skrinku alebo si ju môžete nechať v špajze či komore, ak nie ste vybavení veľkou kuchyňou.

Mikrovlnné rúry s grilom

Vstavané mikrovlnky aj niektoré voľne stojace sú vybavené funkciou grilu, ktorá využíva kombináciu mikrovlnného ohrevu a grilovania. Gril dosahuje až 1 000 W.

Kombinovaná rúra

Rúra s mikrovlnkou KTV4544 je ideálnym pomocníkom do malých kuchýň, do ktorej sa už samostatná mikrovlnka nevojde. Teplovzdušná rúra ponúka 5 stupňov mikrovlnného varenia a otočný kruhový plech pre maximálny efekt pri ohrievaní pokrmov.

Ovládanie

  • Mechanické ovládanie sa vyznačuje tlačidlami alebo otočnými gombíkmi, ktoré je treba otočiť na potrebný program a čas.
  • Dotykové ovládanie zaisťuje maximálny komfort pri manipulácii a dodáva na modernosti spotrebiča.
  • Aké parametre sledovať pri výbere?

    Výkon je informácia, ktorá vám hovorí, za ako dlho sa váš pokrm ohreje. Mikrovlnky sa bežne pohybujú v rozmedzí 700 W-900 W.

    Príkon vám oznamuje celkovú spotrebu energie pri prevádzke. Hodnota sa väčšinou pohybuje okolo 1050-1450 W. Platí, že čím väčšia mikrovlnka s viacerými funkciami, tým väčší príkon.

    Veľkosť taniera je dôležitým parametrom pre tých, ktorí plánujú v mikrovlnke ohrievať väčšie pokrmy, ako je pizza, koláč apod. Mikrovlnky Concept ponúkajú priemer otočného taniera od 245 mm až po 315 mm.

    Vnútorná kapacita sa bude odvíjať od vašej preferencie. "Ako veľkú mikrovlnku potrebujem? Koľko toho v mikrovlnke budem ohrievať?" Kapacita sa pohybuje od 20 l cez 23 l až po 25 l.

    Otváranie dvierok môže byť dvojaké, a to klasicky na stranu alebo tiež dole.

    Funkcie, ktoré potešia:

    • Automatické programy
    • Detská poistka
    • Rozmrazovanie
    • Rýchly štart

    Design

    Vzhľad mikrovlnných rúr je väčšinou minimalistický, aby sa hodil do každej domácnosti. Materiál je nerez a farebne sú ladené do čiernej alebo bielej farby. Niektoré mikrovlnky spadajú do designových línií, aby váš výber spotrebičov bol po designovej stránke jednoduchší. Mikrovlnné rúry nájdete vo všetkých designových líniách - BLACK, WHITE, TITANIA a SINFONIA.

    Čo do mikrovlnky nepatrí?

    Ak sa ubrániť maléru, ktorý by mohol nastať po vložení nevhodnej veci do mikrovlnky, prečítajte si na záver pár rád, ktoré vám povedia, čo nestrkať do onoho spotrebiča.

  • Zabudnite na kovové veci, alobal alebo riad s kovovým, zlatým či strieborným zdobením. Tento riad by vám mohol začať v mikrovlnke iskriť a urobiť vám poriadny ohňostroj.
  • Antialergénny program umožňuje plákanie horúcou vodou, ktorá odstráni zbytky pracích prostriedkov. Je vhodný pre alergikov a pre ľudí s citlivou kožou.
  • Tiež nevkladajte čerstvé ovocie, ktoré stratí po ohriatí vitamíny, a predovšetkým neohrievajte hroznové víno. To vám začne praskať a prilepí sa vám ku stenám mikrovlnky. Šupky potom ale idú veľmi ťažko zmyť dole.
  • Vajcia natvrdo si určite v mikrovlnke nerobte, pretože buď vám exploduje v mikrovlnke alebo potom až ho vyberiete, mohlo by vám ublížit.
  • Chilli papričky jednoducho neohrievajte, pretože vám vzplanú.
  • Plast a plastové krabičky na ohrievanie často nepoužívajte a vždy sa pozrite, či sa do mikrovlnky môžu vkladať, inak sa vám roztečú a zničia.
  • Ak potrebujete do mikrovlnky vložiť papier, urobte to na chvíľu, inak vám tiež vzplanie.
  • Podrobné vyhľadávanie

    Cena

    EUR
    EUR

    Zoradiť podľa

    vzestupně sestupně

    Filter skladu

    Parametrický filter

    5 produktov
    1 stránka

    Položek na stránku:

     
     

    Elektrická rúra mini ET6035bc

    Elektrická rúra mini Concept ET6035bc je ideálnym riešením do malých kuchyní. Disponuje kompaktnými rozmermi a multifunkčným využitím. Ponúka 6 funkcií pečenia vrátane horúceho vzduchu a grilu, čistenia aqua clean a bohaté príslušenstvo.

    129.00 EUR 

    s DPH

    MT5523 Mikrovlnná rúra voľne stojaca 23 l s grilom

    Mikrovlnná rúra s grilom Concept MT5523; Gril; Auto program; Objem 23 l; Objem a funkcie; Voľne stojaca mikrovlnná rúra s grilom Concept MT5523 je spracovaná v elegantnom čiernom prevedení a disponuje objemom 23 l. Dosahuje maximálny výkon 800 W a ponú...

    119.00 EUR 

    s DPH

    MT4520bc Mikrovlnná rúra voľne stojaca 20 l

    Mikrovlnná rúra Concept MT4520bc; 5 stupňov výkonu; Rozmrazovanie; Auto menu; Objem a funkcie; Voľne stojaca mikrovlnná rúra Concept MT4520bc v elegantnom čiernom prevedení disponuje objemom 20 l a ponúka možnosť ohrevu, varenia a rozmrazovania. Ide o ...

    99.00 EUR 

    s DPH

    Mikrovlnná rúra MT4420wh

    Mikrovlnná rúra Concept MT4420wh; 5 stupňov výkonu; Rozmrazovanie; Auto menu; Perfektne zapadne do modernej i tradičnej kuchyne; Mikrovlnná rúra Concept MT4420wh na prvý pohľad osloví svojím netradičným spracovaním v podobe zrkadlového skla na dvierkac...

    99.00 EUR 

    s DPH

    BESTSELLER

    -15% s kódom ZLAVA15

    WHITE

    MT2020wh Mikrovlnná rúra 20 l

    Voľne stojaca mikrovlnná rúra Concept; MT2020wh; 5 stupňov výkonu; Rozmrazovanie; Ideálny rozmer; Objem a funkcie; Voľne stojaca mikrovlnná rúra Concept MT2020wh v čistom bielom prevedení disponuje objemom 20 l a ponúka možnosť ohrevu, varenia a rozmra...

    79.00 EUR 

    s DPH