Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Nerezové drezy

Nerezové drezy

Podrobné vyhľadávanie

Cena

EUR
EUR

Zoradiť podľa

vzestupně sestupně

Filter skladu

Parametrický filter

6 produktov
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Nerezový drez s odkvapom NANO coat TITANIA pravý DNN1045dsr

Nerezový drez s odkvapom pravý s nano technológiou, PVD povlakom a povrchovou úpravou pieskovaním. Ponúka výborné zvukovo-izolačné vlastnosti, skvelú odolnosť, jednoduchú montáž a jednoduchú údržbu. Súčasťou dávkovač saponátu v dizajne drezu.

399.00 EUR 

s DPH

Nerezový drez s odkvapom NANO coat TITANIA ľavý DNN1045dsl

Nerezový drez s odkvapom ľavý s nano technológiou, PVD povlakom a povrchovou úpravou pieskovaním. Ponúka výborné zvukovo-izolačné vlastnosti, skvelú odolnosť, jednoduchú montáž a jednoduchú údržbu. Súčasťou dávkovač saponátu v dizajne drezu.

399.00 EUR 

s DPH

Nerezový drez s odkvapom NANO coat ľavý DNN1045ssl

Nerezový drez s odkvapom ľavý v dizajne svetlého nerezu s nano technológiou a povrchovou úpravou pieskovaním. Ponúka výborné zvukovo-izolačné vlastnosti, skvelú odolnosť, jednoduchú montáž a jednoduchú údržbu. Súčasťou drezu je dávkovač saponátu.

369.00 EUR 

s DPH

Nerezový drez s odkvapom NANO coat pravý DNN1045ssr

Nerezový drez s odkvapom NANO coat je opatrený nano technológiou a povrchovou úpravou pieskovaním. Ponúka výborné zvukovo-izolačné vlastnosti, skvelú odolnosť, jednoduchú montáž a jednoduchú údržbu. Súčasťou drezu je dávkovač saponátu v dizajne drezu.

369.00 EUR 

s DPH

Nerezový drez bez odkvapu NANO coat DNN1060ss

Nerezový drez bez odkvapu NANO coat je vybavený nano technológiou a povrchovou úpravou pieskovaním. Ponúka výborné zvukovo-izolačné vlastnosti, skvelú odolnosť, jednoduchú údržbu a 3 možnosti montáže - spodnú, hornú a do roviny s pracovnou doskou.

329.00 EUR 

s DPH

Nerezový drez bez odkvapu NANO coat TITANIA DNN1060ds

Nerezový drez v dizajne tmavého nerezu Titania s nano technológiou, PVD povlakom a povrchovou úpravou pieskovaním. Ma výborné zvukovo-izolačné vlastnosti, skvelú odolnosť, jednoduchú údržbu a 3 možnosti montáže - spodnú, hornú a do roviny s prac. doskou.

329.00 EUR 

s DPH