Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem Perfect Air Smart ZV2021

Zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem Perfect Air Smart ZV2021

-15% s kódom ZLAVA15

Zvlhčovač vzduchu Smart Concept ZV2021 Perfect Air; UVC; Plazma; Aromadifuzér; Viac ako len zvlhčovač; Zvlhčovač vzduchu ZV2021 z rady Perfect Air je spojením zvlhčovača a aróma difuzéra. V kombinácii s UVC lampou a plazmou, ktoré pomáhajú zo vzduchu o...

Výrobca
Úprava vzduchu
Kód

zv2021

Dostupnosť
Dostupnosť po pobočkách
DPH
20%
Vaša cena s DPH
119.00 EUR
3 585.11 SKK
Konverzný kurz
 EUR  =  30.1260  SKK
Objednať
Hodnotenie produktu
Hodnotené 0x
 

    Podrobnosti o produkte

    Zvlhčovač vzduchu Smart Concept ZV2021 Perfect Air

    UVC

    Plazma

    Aromadifuzér

    Viac ako len zvlhčovač

    Zvlhčovač vzduchu ZV2021 z rady Perfect Air je spojením zvlhčovača a aróma difuzéra. V kombinácii s UVC lampou a plazmou, ktoré pomáhajú zo vzduchu odstrániť škodlivé baktérie, vírusy, plesne a zápach, napomáha tiež k čistejšiemu ovzdušiu vo vašej domácnosti. Moderný design podčiarkuje elegantné dotykové ovládanie a modré podsvietenie. Vďaka veľkému zásobníku na vodu s objemom 4,6 l vydrží v prevádzke až 34 hodín. Pri nedostatku vody sa zvlhčovač automaticky vypne.

    Zdravé dýchanie

    Trpíte v zime často nachladením alebo celoročnými alergiami? Jedným z dôvodov môže byť suchý vzduch vo vašom byte či kancelárii. Nízka vlhkosť zvyšuje riziko respiračných ochorení, zhoršuje alergie, astmu a môže mať vplyv na celkovú únavu organizmu. Zvlhčovač ZV2021 je ideálna prvá pomoc, pretože dokáže zvýšiť vlhkosť v miestnosti a docieliť zdravšie prostredie. Ponúka 7 úrovní intenzity pary a vďaka tichej prevádzke môžete zvlhčovač pohodlne používať aj počas spánku.

    4 prevádzkové režimy

    Po zapnutí pracuje zvlhčovač v režime Auto, v ktorom kontroluje optimálnu vlhkosť v závislosti na teplote v miestnosti. Aktiváciu režimu Health udržuje vlhkosť na optimálnej hodnote 60 % a súčasne sa aktivujú funkcie ohrievaného zvlhčovania a UVC. V režime Baby udržuje vlhkosť na hodnote 55 % a aktivuje funkciu ohrievaného zvlhčovania, plazmu a UVC. Hodnotu vlhkosti vzduchu môžete nastaviť tiež manuálne v rozmedzí od 30-75 %. V nočnom režime Night zvlhčovač pracuje so zhasnutými indikátormi na dotykovom panely.

    Likviduje vírusy a baktérie

    Zvlhčovač ZV2021 je vybavený funkciou PLAZMA a UVC lampou, ktoré minimalizujú množstvo vírusov v ovzduší a odstraňujú zápach. Plazma vypustí do vzduchu pomocou vysokého napätia kladné a záporné ióny aké sa vytvárajú v prírode. Tie sa následne zhlukujú a zneškodňujú vírusy poletujúce vo vzduchu, znižujú prašnosť, rozkladajú škodlivé plyny a osviežujú vzduch. Ultrafialové žiarenie typu C narušuje bunečnú štruktúru DNA baktérií, vírusov, plesní a ďalších mikróbov a bráni ich ďalšiemu množeniu.

    Vôňa, ktorá pomáha

    Prevoňajte svoj domov kúzelnou vôňou. Zvlhčovač vzduchu ZV2021 je vybavený špeciálnou aroma zásuvkou, do ktorej môžete kedykoľvek pridať pár kvapiek vašej obľúbenej vône, bez toho aby ste ho museli vypínať. Za okamih vytvoríte atmosféru, ktorá vám navodí príjemné pocity a uvoľní vašu myseľ alebo pomôže od zdravotných komplikácii. Vôňa eukalyptu napr. uľaví od bolesti hlavy, uvoľní dýchacie cesty a celkovo podporí váš imunitný systém; vôňa levandule, mäty a citronely odpudí muchy a komáre.

    Časovač

    Vďaka časovaču si môžete nastaviť požadovanú dobu zvlhčovania v rozmedzí od 1 do 12 h. Po uplynutí nastaveného času sa zvlhčovač automaticky vypne.

    Princíp ultrazvuku

    Ultrazvukové zvlhčovače patria medzi najefektívnejšie a sú vhodné predovšetkým tam, kde chcete dosiahnuť rýchly účinok. Ich hlavnou výhodou je vysoký výkon a nízka spotreba. Model ZV2021 dostane do vzduchu až 350 ml vody za hodinu, takže ho môžete umiestniť aj do väčších priestorov (až 50 m2).

    Jednoduché ovládanie

    Zvlhčovač je opatrený prehľadným dotykovým LED displejom, ktorý ukazuje aktuálnu vlhkosť a teplotu v miestnosti a upozorní vás na nedostatok vody v zásobníku. Vyberať môžete z emisie studenej alebo teplej pary, a podľa potreby regulovať rýchlosť jej prúdenia a intenzitu vlhkosti. Jednoducho aktivujete akýkoľvek režim vrátane časovača s nastavením až na 12 h. Vďaka mobilnej aplikácii Concept Home, ktorá je zdarma dostupná pre iOS i Android, môžete zvlhčovač ovládať odkiaľkoľvek a kedykoľvek mať prehľad o aktuálnom stave ovzdušia v miestnosti. Využiť môžete tiež diaľkový ovládač.

    Rodina Perfect Air

    Zvlhčovače, odvlhčovače, čističky… Čistý a svieži vzduch pre váš domov i vašu myseľ.

    Technické parametre:

    • 7 úrovní intenzity pary
    • UV lampa - likviduje škodlivé baktérie, vírusy, plesne a pohlcuje zápach
    • Plazma - likviduje vírusy v ovzduší
    • 4 režimy - AUTO, HEALTH, BABY a NIGHT
    • Dotykový LED displej
    • Diaľkové ovládanie
    • Kapacita zásobníka: 4,6 l
    • Wi-Fi: kompatibilný s aplikáciou Concept Home
    • Časovač (až na 12 h, v mobilnej aplikácii bez obmedzenia)
    • Automatická kontrola vlhkosti ovzdušia - každú minútu
    • Farebné podsvietenie zvlhčovača
    • Automatické vypnutie pri nedostatku vody
    • Vhodný pre aromaterapiu
    • Doba prevádzky: na jedno naplnenie 34 hodín
    • Vhodný do miestnosti s veľkosťou až 50 m2
    • Hlučnosť: 35 dB
    • Rozmery: 23,5 x 20 x 34,8cm
    • Zvlhčovací výkon: ?350 ml/h (studená para), ±50 ml/h (teplá para)
    • Príkon: 30 W (studená para), 110 W (teplá para)

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: