Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

IPL epilátor PERFECT SKIN PRO anti age IL5020

IPL epilátor Perfect Skin PRO ponúka multifunkčné využitie pre ženy aj mužov v každom veku. Je vybavený štyrmi hlavnými nástavcami a dvoma magnetickými pre ošetrenie menších plôch. Pravidelným používaním môžete dosiahnuť nielen hladké telo...

Výrobca
Starostlivosť o telo
Kód

il5020

Dostupnosť
Dostupnosť po pobočkách
DPH
20%
Vaša cena s DPH
339.00 EUR
10 212.71 SKK
Konverzný kurz
 EUR  =  30.1260  SKK
Objednať
Farba
Hodnotenie produktu
Hodnotené 0x
 

    Podrobnosti o produkte

    IPL epilátor Concept IL5020 Perfect Skin PRO anti age

    Profesionálna IPL technológia

    3x 500 000 impulzov

    Funkcia starostlivosti o pleť

    Multifunkčný IPL epilátor sa postará o odstránenie chĺpkov aj krásnu pleť

    IPL epilátor Concept IL5020 Perfect Skin PRO ponúka multifunkčné využitie pre ženy aj mužov v každom veku. Je vybavený štyrmi hlavnými nástavcami a dvoma magnetickými pre ošetrenie menších plôch. Pravidelným používaním môžete dosiahnuť nielen hladké telo bez chĺpkov, ale prispeje tiež k dobrému stavu vašej pleti. Doprajte si profesionálnu starostlivosť kozmetického salónu kedykoľvek v pohodlí svojho domova.

    Až 1,5 miliónov zábleskov, ktoré vám vydržia celý život

    Veľkou prednosťou tohto modelu je umiestnenie lampy v jednotlivých nástavcoch. Životnosť každej lampy dosahuje 500 000 svetelných impulzov, tzn. že máte k dispozícii celkom 1,5 miliónov zábleskov (nástavec na epiláciu, problematickú pleť a anti age). . Najviac zábleskov bezpochyby využijete pri epilácii. Pokiaľ budete dodržiavať odporučené intervaly ošetrenia a pravidelne epilovať najbežnejšie partie (nohy, podpazušie a oblasť bikín), svetelné impulzy vám vystačia na celý život. Ide o priemerné výpočty použitých zábleskov na základe výsledkov testovacej skupiny žien (veľkosť M, výška cca 165 cm, váha cca 60 kg). V prípade potreby je možné každý jednotlivý nástavec nahradiť, bez toho aby ste museli investovať do nového prístroja.

    Priemerný počet zábleskov na jednotlivé partie tela:

    o lýtko = 60-90 zábleskov
    o stehno = 120-140 zábleskov
    o podpazušie = 5-7 zábleskov
    o bikiny = 16-20 zábleskov

    Voľnosť pohybu vďaka bezdrôtovému použitiu

    IPL epilátor IL5020 vám dáva maximálnu voľnosť pohybu. Môžete ho totiž používať aj bez kábla, čo oceníte najmä na cestách. Pri plne nabitej batérii vám epilátor poskytne až 1350 zábleskov na najnižšej a až 500 zábleskov na najvyššej úrovni. Pokiaľ sa vám počas ošetrenia vybije, stačí ho zapojiť do zásuvky a môžete pokračovať ďalej.

    IPL epilácia prispieva k odstráneniu chĺpkov aj s korienkami

    Túžite po hladkej pokožke bez chĺpkov? S IPL epilátorom Concept IL5020 Perfect Skin Pro to môžete dosiahnuť v pohodlí svojho domova. Využíva technológiu intenzívneho pulzného svetla (IPL), ktorá bola podrobená viac ako 15 rokov klinických testov po celom svete. Táto vedecky ovarená technológia poskytuje rýchle a trvalé výsledky. Záblesky intenzívneho pulzného svetla s vlnovou dĺžkou 530 nm sa počas epilácie dostávajú pod povrch pokožky, kde pôsobia na tmavý pigment chĺpkov. Tento tepelný účinok prispieva k odstráneniu chĺpkov aj s korienkami a zabraňuje ich opätovnému rastu.

    Nástavec na epiláciu celého tela a 2 režimy ošetrenia

    Nástavec na epiláciu je vhodný na odstránenie chĺpokov z celého tela. Využiť môžete dva režimy. Režim Gliss je vhodný na ošetrenie väčších plôch, ako sú nohy, ruky, hrudník, chrbát a pod. Epilátor vysiela plynulé záblesky v rade za sebou, čím umožňuje rýchlejšie a plynulejšie ošetrenie. Režim Precision je vhodný pre ošetrenie najhoršie dostupných a najcitlivejších partií, ako je tvár, podpazušie, oblasť bikín a pod. Prístroj vysiela jednorazové impulzy na základe stlačenia tlačidla pre uvoľnenie impulzu. V tomto režime odporúčame použiť prídavné magnetické nástavce (tvár + bikiny), s ktorými presnejšie zacielite na požadované miesto.

    Nástavec na problematickú pleť

    Intenzívne pulzné svetlo býva súčasťou dermatologickej liečby a bežne sa využíva k ošetreniu kožných problémov. Nástavec je vybavený farebným filtrom s prispôsobenou vlnovou dĺžkou 490-1200 nm. Pred ošetrením pomocou tohto nástavca pleť vyčistite. Voľte najnižšiu intenzitu 1 a nikdy nevysielajte viac ako 3 záblesky na rovnaké miesto. Neodporúča sa používať na otvorené rany.

    Anti age nástavec pre krásnu pleť

    S technológiou intenzivního pulzného svetla se môžete stretnúť tiež v kozmetickej a estetickej medicíne. Vďaka anti age nástavci s vlnovou dĺžkou 600-1200 nm sa svetlo dostává do hlbšej vrstvy kože, kde pôsobí na kolagenové a elastinové vlákna. Ošetrenie prevádzajte na čistej pleti každé 3 dni a používajte najnižšiu intenzitu 1. Nikdy nevysielajte viac ako 3 záblesky na rovnaké miesto. Tento spôsob ošetrenia sa neodporúča na pigmentové škvrny, ktoré nie sú hormonálneho pôvodu a na otvorené rany

    Nástavec s chladivým účinkom

    Ošetrenie pomocou tohto nástavca odporúčame používať ako záverečnú starostlivosť po odstraňovaní chĺpkov IPL epilátorom. Aplikačná plocha s chladivým efektom pôsobí príjemne na ošetrované miesta.

    Štýlové a bezpečné uskladnenie doma aj na cestách

    Veľkou prednosťou IPL epilátora Concept IL5020 je praktický kožený kufrík, ktorý je súčasťou základného balenia. Vďaka kvalitnému a pevnému spracovaniu ponúka bezpečné a zároveň štýlové uskladnenie vášho epilátora vrátane príslušenstva nielen doma, ale aj na cestách.

    Pre koho je IPL epilátor vhodný?

    Epilácia pomocou IPL epilátora je najefektívnejšia u osôb so svetlejšou pokožkou a tmavšími chĺpkami, ktoré obsahujú tmavý pigment a epilácia je tým pádom účinnejšia. Čím svetlejšie chĺpky a tmavší typ pokožky, tým sa účinnosť IPL epilátora znižuje.

    Ako IPL epilátor správne používať?

    Pokožka, ktorú sa chystáte epilovať, musí byť pred použitím IPL epilátora čistá, suchá a oholená. Zvoľte vhodnú jednu z piatich úrovní intenzity svetla pre váš typ pokožky - čím svetlejší fototyp pleti máte, tím vyššiu úroveň intenzity zvoľte (odporúčané úrovne intenzity pre jednotlivé fototypy sú podrobnejšie popísané v návode - str. 17). Aplikačnú plochu epilátora pritlačte na pokožku. Stlačením tlačidla prístroj vyšle svetelný impulz. Vyvarujte sa uvoľneniu viac ako jedného pulzu na rovnakú časť pokožky počas jedného ošetrenia. Počas epilácie môžete cítiť mierny pocit tepla či brnenie, ale v žiadnom prípade nesmie byť bolestivá. Pokiaľ cítite bolesť, je nutné znížiť intenzitu žiarenia.

    Kedy sa dostavia prvé výsledky?

    Výsledky epilácie sa medzi jednotlivými užívateľmi môžu líšiť v závislosti od ošetrovanej časti tela, farby chĺpkov a spôsobu aplikácie. Počiatočné úspechy môžete zaznamenať na svojej pokožke už po niekoľkých týždňoch pravidelného používania. Všeobecne platí, že na svetlej pokožke s tmavými chĺpkami sa výsledky dostavia rýchlejšie ako na tmavšej pokožke s svetlými chĺpkami. Pokiaľ s epiláciou začínate, odporúčame prvé 4 ošetrenia vykonávať v rozostupe 2 týždňov. Potom epiláciu opakujte každé 4 týždne, kým nedosiahnete požadovaný výsledok.

    Senzor na ochranu očí

    IPL epilátor má zabudovaný bezpečnostný senzor, ktorý zabráni vyslaniu impulzu, pokiaľ epilátorom mierite do voľného priestoru. Vďaka tomuto senzoru bude prístroj správne pracovať len v okamihu, kedy je aplikačná plocha úplne v kontakte s pokožkou. Používanie prístroja je teda bezpečné a nehrozí riziko poškodenia očí, takže v priebehu epilácie nemusíte používať špeciálne ochranné okuliare. V prípade odstraňovania chĺpkov v oblasti tváre odporúčame počas záblesku zatvoriť oči. Predídete tak drobnému oslneniu zrovnateľnému so silou blesku pri fotoaparáte, ktoré síce nepredstavuje zdravotné riziko, ale môže byť nepríjemné.

    Nečakajte na leto

    Pokiaľ chcete mať v lete krásne hladkú pokožku, začnite s epiláciou v dostatočnom predstihu. Pokožka totiž nesmie byť vystavovaná slnečnému žiareniu minimálne 1 týždeň pred a aspoň 1 týždeň po použití IPL epilátora. Chráňte pokožku pred slnkom v priebehu celého ošetrenia. Vystavenie slnečnému žiareniu znamená pobyt na priamom slnečnom svetle bez ochrany po dobu asi 15 minút alebo pobyt na nepriamom slnečnom svetle bez ochrany po dobu 1 hodiny. Pokiaľ ste na pokožku aplikovali samoopaľovací krém, počkajte, kým opaľovací účinok krému úplne nevymizne. IPL epilátor môžu používať muži aj ženy staršie ako 18 rokov.

    Kedy IPL epilátor nepoužívať

    IPL epilátor sa nesmie používať na potetované časti tela, miesta s permanentným make-upem, pehy, materské a iné tmavé znamienka. Pred použitím tieto miesta dôkladne zakryte. Zároveň sa IPL epilácia neodporúča osobám s veľmi citlivou pokožkou, pri kožnom ochorení, pri vysokom výskyte červených žiliek, kŕčových žil alebo tehotným a dojčiacim ženám. Pokiaľ ste inak chorí alebo si len nie ste istí, či je pre vás IPL epilácia vhodná, poraďte sa s dermatológom alebo svojim lekárom. Prístroj nie je vhodný k odstráneniu mužských fúzov.

    Mobilná aplikácia

    S mobilnou aplikáciou Concept IPL získate svojho osobného radcu, ktorý vám pomôže naplánovať jednotlivé procedúry a sledovať postup ošetrenia. Pomôže vám s výberom vhodnej úrovne intenzity impulzov podľa vášho odtieňa pokožky a postráži vám intervaly medzi jednotlivými procedúrami. Nechýba ani prehľadný videonávod, v ktorom sa dozviete, akým spôsobom epilátor správne používať, aby ste dosiahli efektívne a dlhodobé výsledky.

    Ako sa o IPL epilátor starať?

    Po ukončení epilácie prístroj vypnite, vypojte zo zásuvky a nechajte vychladnúť. Potom ho môžete očistiť vlhkou handrou. Nemenej dôležitá je údržba aplikačných plôch. Čistý prístroj uložte do kufríka a uskladnite.

    Technické parametre:

    • IPL epilácia prispieva k odstráneniu chĺpkov aj s korienkami
    • Odstraňuje chĺpky z pokožky nôh, rúk, podpazušia, tela, chrbta, oblasti bikín a tváre
    • Technológia intenzívneho pulzného svetla
    • Funkcia: epilácia, starostlivosť o pleť, záverečná starostlivosť/schladenie
    • 5 úrovní, 2 režimy - precision, gliss
    • 4 hlavné nástavce: na epiláciu, anti age, na problematickú pleť, chladiaci
    • 2 magnetické nástavce: bikiny + tvár (je možné kombinovať s nástavcom na epiláciu, na problematickú pleť a anti age)
    • Aplikačná plocha: 3,6 cm2 + nástavce 1,4 cm2 a 2 cm2
    • Senzor na ochranu očí
    • Indikátor pripravenosti
    • Integrovaný UV filter
    • LED displej
    • Mobilná aplikácia Concept IPL pre plánovanie ošetrenia
    • Životnosť lampy: 500 000 impulzov
    • Počet lámp: 3
    • Umiestnenie lampy vo vyberateľných nástavcoch (na epiláciu, anti age, na problematickú pleť)
    • Napätie: 100-240 V ~ 50/60 Hz
    • Príkon: 36 W
    • Vlnová dĺžka: epilácia: 530-1200 nm, anti age: 600-1200 nm, problematická pleť: 490-1200 nm
    • Frekvencia impulzov: použitie bez kábla: 1,46-3,4 s, použitie s káblom: 1,07-2,6 s
    • Intenzita svetelného impulzu: max. 4,4 J/cm2
    • Energia optického žiarenia: 4,7-15,6 J
    • Batéria: Li-Ion
    • Doba nabíjania: 60 min.
    • Možnosť použitia s káblom aj bez kábla
    • Počet impulzov pri plnom nabití batérie (použitie bez kábla): úroveň 1 - 1350 impulzov, úroveň 2 - 1000 impulzov, úroveň 3 - 700 impulzov, úroveň 4 - 550 impulzov, úroveň 5 - 500 impulzov
    • Rozmery: 17,5 x 7,5 x 14 cm (v x š x h)
    • Hmotnosť: 305 g
    • Napájanie: elektrická sieť + batéria
    • Uskladnenie: kufrík
    • Farba: čierna + taupegold
    • Z hygienických dôvodov, nie je možné tento tovar vrátiť


    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Na stiahnutie

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: