Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

IPL epilátory

IPL epilátory

IPL epilátory

IPL epilátor je moderným pomocníkom pre jednoduché a efektívne odstránenie chĺpkov. Z hľadiska výsledného efektu je najúčinnejšou metódou. Pre koho je IPL najvhodnejší, a ako sa správne používa? Dočítate sa nižšie.

Čo je IPL epilácia?

Epilácia pomocou modernej technológie IPL (intenzívneho pulzného svetla), ktorého záblesky sa dostávajú pod povrch pokožky, pôsobí na tmavý pigment chĺpkov. Tepelný účinok efektívne a bezbolestne ničí chĺpky i s korienkami a zabraňuje opätovnému rastu.

Na aké chĺpky a pokožku je epilátor vhodný?

IPL epilácia je najefektívnejšia u osôb so svetlou pokožkou a tmavšími chĺpkami. Čím sú chĺpky svetlejšie a koža tmavšia, tým sa účinnosť epilácie znižuje. Na epiláciu nie je vhodná tmavo hnedá až čierna pokožka a svetlé blond, ryšavé a šedé chĺpky.

Výhody a nevýhody

Behajú Vám hlavou pochybnosti a hovoríte si, či si produkt zaobstarať alebo nie. Veríme, že Vás presvedčí v kúpe výhod a nevýhod IPL epilátora, ktoré sme pre Vás úprimne spísali.

Výhody IPL epilácie

  • Dlho trvá efekt ošetrenia
  • Chĺpky sú viditeľne tenšie po epilácii
  • Chĺpky začnú rásť pomaly, dokiaľ nevymiznú
  • Bezbolestné ošetrenie
  • Po epilácii je pokožka jemná a bez podráždenia
  • Lacnejšia ako laserová epilácia

Nevýhody IPL epilácie

  • Nefunguje na všetky odtiene chĺpkov a pleti
  • Nevhodné pre ľudí s ochorením srdca, kože, pre epileptikov a tehotné ženy
  • Dlhšia doba, než sa prejaví viditeľný efekt ošetrenia
  • Pred ošetrením je potrebné sa oholiť

IPL bezdrôtové alebo s káblom

Pri epilácii je dôležité, aby ste sa cítili pohodlne. Ak sa chcete epilovať na mieste, kde nemáte prístup k zástrčke, bude pre Vás lepšie bezdrôtové IPL. Či Vám je to naopak jedno a ste skôr leniví na nabíjanie prístroja, odporúčame IPL s káblom.

  • Bezdrôtové IPL Concept nájdete v čierne elegantnej farbe a v dvoch veľkostiach - menší priamo do ruky a väčší disponujúci so širokým výberom funkcií.
  • Káblové IPL Concept sú v bielom designe s rosegold prvkami. Zaobstarať si ich tiež môžete vo dvoch veľkostiach rovnako ako bezdrôtové IPL.

IPL epilátor pre všetky časti tela

Pred epiláciou zvoľte vhodný nadstavec pre tú časť tela, na ktorej sa chystáte odstrániť chĺpky. Nadstavec na konkrétne miesto je označený piktogramom, takže budete hneď vedieť, aký nadstavec je ideálny pre partiu Vášho tela.

  • Nadstavec na odstránenie chĺpkov na nohách a rukách.
  • Nadstavec na citlivé oblasti bikín, podpazušie a tvár.

Epilácia podľa režimu a intenzity svetla

IPL epilátor ponúka 5 úrovní intenzity svetla podľa odtieňu pokožky a 2 režimy ošetrenia podľa časti tela:

  1. 1. Režim PRECISION je vhodný pre ošetrenie horšie dostupných plôch a citlivých partií - tvár, podpazušie a oblasť bikín. Epilátor vysiela jednorazové impulzy na základe stlačenia tlačidla.
  2. 2. Režim GLISS je vhodný pre ošetrenie väčších plôch - nohy, ruky, chrbát apod. Epilátor vysiela plynulé záblesky v rade za sebou, takže prístroj stačí posúvať pomalým kĺzavým pohybom po koži.

IPL návod použitie

Pre letnú hladkú pokožku je ideálne začať v zimných obdobiach. Pokožka totiž nesmie byť 4 týždne pred a 2 týždne po IPL epilácii vystavovaná slnečnému žiareniu. Pred epiláciou si pokožku umyte, ohoľte a osušte. Zvoľte vhodný nadstavec, režim i intenzitu svetla. Epilátor priložte na aplikačnú plochu a stlačením tlačidla vyšlite svetelný impulz - vždy jeden na danú časť pokožky. Počas aplikácie môžete cítiť teplo a ľahké brnenie, ak cítite bolesť, znížte intenzitu svetla. Epilátor má zabudovaný senzor na ochranu očí, vďaka ktorému nevyšlite impulz, keď nie je prístroj v priamom kontakte s pokožkou. Frekvencia ošetrenia a presný dátum, kedy je vhodné znovu použiť IPL, Vám oznámi mobilná aplikácia. Detailnejšie popísaný postup nájdete v článku

Ako dlho mi epilátor vydrží?

Biele modely IPL epilátora sú vybavené 300 000 svetelnými impulzami. Čierny epilátor IL5020 má 3 lampy a každá z nich 500 000 impulzov, takže je spolu vybavený až 1,5 miliónmi impulzov. Na epiláciu celého tela spotrebujete zhruba 300-500 zábleskov. Presnejšie na jedno podpazušie zhruba 7 zábleskov, na oblasť bikín okolo 20 a na jednu celú nohu cca 200 zábleskov. Ak sa epilujete jeden krát za mesiac, za rok budete mať na epilátore o 3 600-6 000 zábleskov menej.

Priemerný počet zábleskov na jednotlivé partie tela:

  • lýtko = 60-90 zábleskov
  • stehno = 120-140 zábleskov
  • podpazušie = 5-7 zábleskov
  • bikiny = 16-20 zábleskov

Kedy uvidím výsledky epilácie?

Výsledky sa u každého môžu líšiť podľa toho, akú časť ošetrujete a akú máte farbu chĺpkov. Prvý posun by ste ale mali vidieť už po niekoľkých týždňoch pravidelného užívania.

Nové IPL od Conceptu s jedinečnými funkciami

Concept na jeseň prišiel na trh s novým IPL, ktorý disponuje jedinečnými funkciami, ktoré nemajú konkurenciu. IPL perfektne zvládne svoju funkciu odstraňovania chĺpkov, a to ešte dokonalšie, pretože je vybavený špeciálnymi nadstavcami na každú časť tela. Zároveň je vybavený ďalšími 3 nadstavcami na starostlivosť o pleť:

Anti age nadstavec , ktorý vysiela svetlo s vlnovou dĺžkou 600-1200 nm. To sa dostáva do hlbšej vrstvy kože, kde pôsobí na kolagénové a elastínové vlákna. Pleť je vďaka IPL viac svieža a vitálna. Ošetrenie sa opakuje každé 3 dni a používa sa najnižšia intenzita. Je potreba nikdy nevysielať viac ako 3 záblesky na jedno miesto.

Nadstavec na problematickú pleť je vybavený farebným filtrom s vlnovou dĺžkou 490-1200 nm, ktorého účinky pôsobia priaznivo na zdravú pleť. Nesmie sa využívať na otvorené rany. I u tohto režimu využívajte najnižšiu intenzitu a nevysielajte viac než 3 záblesky na jedno miesto.

Nadstavec s chladivým účinkom je vhodný ako záverečná starostlivosť po epilácii. Aplikačná plocha s chladivým efektom pôsobí príjemne na ošetrované miesta a prispieva k udržaniu normálneho stavu vašej pokožky.

Mobilná aplikácia

Vďaka mobilná aplikácia Concept IPL budete mať stále u sebe radcu, ktorý Vám pomôže s bezproblémovou epiláciou krok po kroku. Naplánuje Vám jednotlivé procedúry a bude sledovať postup Vášho ošetrenia. Pomôže Vám s výberom úrovne intenzity impulzu a postráži intervaly medzi jednotlivými procedúrami. V aplikácii nájdete tiež video návod, pomocou ktorého sa môžete riadiť pri ošetrení.

Bezpečnosť

IPL epilátor má zabudovaný bezpečnostný senzor, ktorý zabraňuje vyslaniu impulzu, pokiaľ epilátorom mierite do voľného priestoru. Vďaka senzoru bude prístroj správne pracovať iba v okamžiku, kedy je aplikačná plocha úplne v kontaktu s pokožkou. Používanie prístroja je teda bezpečné a nehrozí riziko poškodenia očí, takže nemusíte používať špeciálne ochranné okuliare. V prípade ošetrenia v oblasti tváre odporúčame počas záblesku zavrieť oči. Predídete tak drobnému oslneniu porovnateľnému so silou blesku u fotoaparátu, ktorý síce nepredstavuje zdravotné riziko, ale môže byť nepríjemný.

Podrobné vyhľadávanie

Cena

EUR
EUR

Zoradiť podľa

vzestupně sestupně

Filter skladu

Parametrický filter

4 produkty
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

IPL epilátor PERFECT SKIN PRO anti age IL5020

IPL epilátor Perfect Skin PRO ponúka multifunkčné využitie pre ženy aj mužov v každom veku. Je vybavený štyrmi hlavnými nástavcami a dvoma magnetickými pre ošetrenie menších plôch. Pravidelným používaním môžete dosiahnuť nielen hladké telo...

339.00 EUR 

s DPH

IPL epilátor PERFECT SKIN PRO IL5000

IPL epilátor Concept IL5000 Perfect Skin PRO; 500 000 impulzov; Bezdrôtové použitie; Dezinfekčná základňa; Bezbolestná epilácia s dlhodobým účinkom; Túžite po hladkej pokožke bez chĺpkov? S IPL epilátorom Concept IL5000 Perfect Skin Pro to môžete dosia...

199.00 EUR 

s DPH

IPL epilátor PERFECT SKIN IL3020

IPL epilátor Concept IL3020 Perfect Skin; Profesionálna IPL technológia; Dlhotrvajúca epilácia; 300 000 impulzov; Dlhodobo hladká pokožka; Túžite po hladkej pokožke bez chĺpkov? S IPL epilátorom Concept IL3020 Perfect Skin to môžete dosiahnuť v pohodlí

189.00 EUR 

s DPH

IPL epilátor PERFECT SKIN IL3000

IPL epilácia prispieva k odstráneniu chĺpkov aj s korienkami, Odstraňuje chĺpky z pokožky nôh, rúk, podpazušia, oblasti bikín a tváre, Technológia intenzívneho pulzného svetla, 5 úrovní, 2 režimy - precision, gliss, Mobilná aplikácia pre plánovanie...

119.00 EUR 

s DPH