Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Ochladzovače vzduchu

Ochladzovače vzduchu

Ochladzovače vzduchu

Ochladzovače vzduchu Concept vám doprajú dokonalé ochladenie v parných dňoch a pretvoria ťažký vzduch vo vašich miestnostiach na príjemnejšie a dýchateľnejšie.

Jak funguje ochladzovač vzduchu?

Prístroj ochladzuje vzduch tak, že ho prefukuje cez vodný filter. Stačí teda naplniť nádržku vodou, ktorá má objem 7 l. Ak dôjde v zásobníku voda, prístroj sa sám vypne. Pre silnejšie ochladenie môžete do vody vhodiť chladiacu náplň, ktorá je súčasťou balenia.

Najlepšie ochladzovače vzduchu majú v sebe aj ďalšie zariadenia

Ochladzovač vzduchu do miestnosti privedie prúd studeného vzduchu, ktorý následne rozoženie ventilátor a premení horúci vzduch na svieži vánok. Súčasťou je i zvlhčovač, ktorý zároveň chladený vzduch zvlhčuje, čo je omnoho zdravšie ako suchý vzduch z bežnej klimatizácie.

Ochladzovač vzduchu s ionizátorom zvyšuje množstvo záporne nabitých iónov v ovzduší. Tiež sa im hovorí vzdušné vitamíny, a tie majú pozitívny vplyv na kvalitu dýchania, ľudskú psychiku, sústredenosť, výkonnosť a pomáhajú v boji proti bolestiam hlavy. Ionizátor tiež pohlcuje prach, vírusy, baktérie a odstraňuje cigaretový dym.

Režimy chladenia

  • Normálny režim chladí konštantne na zvolenú intenzitu.
  • Prirodzený režim simuluje jemný vánok a mení rýchlosť prúdenia vzduchu.
  • Nočný režim automaticky zníži rýchlosť na najnižší stupeň, aby vás ochladzovač nerušil a zároveň ste v noci neprechladli.

Ovládanie

Ovládanie ochladzovača je intuitívne a využíva sa k tomu, buď diaľkový ovládač alebo ovládací panel na prístroji. Je možné si jednoducho zvoliť intenzitu prúdenia vzduchu, otáčania ochladzovača, časovač alebo typ režimu. Všetky nastavené hodnoty je možné kontrolovať na LED displeji.

Neviete, ktorý chladiaci prístroj je pre vás najideálnejší, prečítajte si článok 10 tipov, ako rýchle ochladiť miestnosť i sám seba.

Podrobné vyhľadávanie

Cena

EUR
EUR

Zoradiť podľa

vzestupně sestupně

Filter skladu

Parametrický filter

3 produkty
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

OV5210 Ochladzovač vzduchu

Ochladzovač vzduchu Concept; OV5210; 3 v 1; 3 prevádzkové režimy; Časovač; 3 v 1: ochladzovač, ventilátor, zvlhčovač; Ochladzovač vzduchu OV5210 budete v rozpálených letných dňoch doslova milovať. Zastane práci hneď tri prístroje: ochladzovača, ventilá...

199.00 EUR 

s DPH

OV5220 Ochladzovač vzduchu

Ochladzovač vzduchu Concept OV5220; 4 v 1; Časovač; 3 prevádzkové režimy; 4 funkcie v 1 tele; Multifunkčný ochladzovač vzduchu Concept OV5220 si v horúcich letných dňoch doslova zamilujete. Kedykoľvek vás príjemne ochladí prúdom studeného vzduchu alebo

139.00 EUR 

s DPH

Ochladzovač vzduchu OV5230

Ochladzovač vzduchu 2 v 1 disponuje funkciou ochladzovania a ventilátora. Ponúka 2 prevádzkové režimy, 3 rýchlosti prúdenia vzduchu, tichú prevádzku, časovač a prehľadné dotykové ovládanie. Je vybavený 6 l nádobou na vodu a 2 chladiacimi náplňami.

99.00 EUR 

s DPH