Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Odšťavovače

Odšťavovače

Odšťavovače a lisy na ovocie a zeleninu

Dopriať si čerstvú šťavu z práve zozbieraného ovocia a zeleniny Vám umožnia odšťavovače a lisy od Conceptu. Stačí ovocie nakrájať na väčšie kusy, vložiť do odšťavovača a môžete piť.

Ako vybrať odšťavovač? Najskôr sa zamyslite nad typom

Typ odšťavovača do kuchyne vyberajte podľa toho, aké potraviny plánujete najviac odšťavovať.

  • Šnekové odšťavovače, ktoré sa tiež nazývajú lisy na ovocie a zeleninu, Vám z plodov vymačkajú naozaj úplne všetko. K práci využíva tzv. otočný šnek a pomerne pomalé otáčky Vám zapríčinia vysokú výťažnosť šťavy. Šťava je hustá a napenená. Tento typ odšťavovačov sa hodí na mäkké ovocie, listovú zeleninu či bylinky.
  • Odstredivé odšťavovače pracujú na základe rotujúcich nožov. Lisuje v rýchlejších otáčkach a má teda nižšiu výťažnosť šťavy. Poradí si veľmi dobre s tvrdými plodmi, zároveň ale nie je najvhodnejší pre mäkké ovocie a listovú zeleninu.

Ovládanie

Odšťavovače je možné ovládať niekoľkými spôsobmi, záleží na tom, čo po spotrebiči budete všetko chcieť.

  • Digitálne ovládanie má odšťavovač LO7070, na ktorého displeji môžete jednoducho navoliť program podľa tvrdosti ovocia či zeleniny a potom spustiť či zastaviť odšťavovanie jedným tlačidlom.
  • Ovládaním pomocou jedného tlačidla je vybavených väčšina odšťavovačov. Stačí stlačiť tlačidlo do pozície ON a odšťavovač zaháji lisovanie. Ak dáte tlačidlo do pozície R, spustíte spätný chod, ktorý je vhodný pre vybratie zaseknutých potravín.
  • Regulácia rýchlosti a voľba programov pomocou otočného kolieska je rovnako intuitívna ako predchádzajúce typy ovládania. Koliesko má okolo nápisy s danými programami alebo čísla, ktorými je odstupňovaná rýchlosť. Koliesko teda otočíte do pozície zvolenej rýchlosti či programu.

Typy sitiek

Odšťavovače sú vybavené rôznymi typmi sitiek. Niektoré zvládnu spraviť dokonalé smoothie, iné zmrzlinu a ďalšie vytvoria skvelú šťavu z mäkkého i tvrdého ovocia.

  • Smoothie maker je ideálny na smoothie bez akýchkoľvek nečistôt a nepríjemných dužín.
  • Cold dessert maker Vám z mrazeného ovocia urobí lahodnú domácu zmrzlinu.
  • Hrubý filter je vhodný na lisovanie mäkkých druhov ovocia a zeleniny.
  • Jemný filter si poradí s tvrdými druhmi, ako je jablko, mrkva alebo repa.

Parametre, podľa ktorých vyberať:

  • Príkon odšťavovača Vám naznačí, koľko energie spotrebuje a ako vysoké otáčky bude mať. Čím nižší príkon, tým nižšia spotreba i rýchlosť otáčiek. Šnekové majú nižší príkon, odstredivé vyšší.
  • Antidrip je šikovne vymyslená záklopka, ktorou zastavíte tok šťavy a môžete si v kľude vymeniť pohár bez toho, aby jediná kvapka neprišla nazmar.
  • Plniaci otvor je u väčšiny odšťavovačov dosť veľký, aby ste ušetrili čas a nemuseli potraviny krájať. Veľkosť otvoru sa pohybuje od 72 mm do 87 mm.
  • Tichosť u týchto spotrebičov nie je častá, ale odšťavovače Concept dokážu lisovať ovocie pri tichosti 57 dB.

Bezpečnosť

Odšťavovače sú vybavené protišmykovými nožičkami a systémom, ktorý nedovoľuje odšťavovač spustiť v prípade, že súčasti do seba perfektne nezapadnú.

Najpredávanejší odšťavovač

Odšťavovače LO7026/27/28 sa v roku 2019 stali najpredávanejšími odstredivými odšťavovačmi na českom trhu. V roku 2017, 2018 a 2019 sa odšťavovač LO7065 stal produktom roku na Heuréke.

Lisy na citrusy

Ak hľadáte priamo lis na citrusy, nahliadnite do kategórie, ktorá je zameraná presne na ne.

Podrobné vyhľadávanie

Cena

EUR
EUR

Zoradiť podľa

vzestupně sestupně

Filter skladu

Parametrický filter

9 produktov
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

LO7065 lis na ovocie a zeleninu Home Made Juice

So šnekovým odšťavovačom 3 v 1 LO7065 pripravíte čerstvú šťavu, smoothie aj studený dezert. Veľký plniaci otvor pojme aj celé plody. Vďaka dvojfázovému procesu odšťavovania získate maximum šťavy a minimum odpadu.

219.00 EUR 

s DPH

LO7066 lis na ovocie a zeleninu Home Made Juice biely

Lis na ovocie a zeleninu LO7065; Rýchlosť a výkon; Lis na ovocie a zeleninu LO7065 sa môže pochváliť označením ŠPECIALISTA NA RÍBEZLE - 1,5 kg tejto vitamínmi nabitej suroviny spracuje len za 2 minúty. Nič ho nezastaví. Vďaka 2-fázovému procesu odšťavo...

219.00 EUR 

s DPH

LO7067 lis na ovocie a zeleninu Home Made Juice čierny

Lis na ovocie a zeleninu LO7065; Rýchlosť a výkon; Lis na ovocie a zeleninu LO7065 sa môže pochváliť označením ŠPECIALISTA NA RÍBEZLE - 1,5 kg tejto vitamínmi nabitej suroviny spracuje len za 2 minúty. Nič ho nezastaví. Vďaka 2-fázovému procesu odšťavo...

219.00 EUR 

s DPH

Odšťavovač slimákový EASY CLEAN LO3000

Odšťavovač slimákový Easy Clean 150 W LO3000; Ľahké čistenie; Kompaktná veľkosť; Vysoká výťažnosť; Šikovne vymyslené pre rýchle čistenie; Slimákový odšťavovač Easy Clean Concept LO3000 ponúka radu výhod pre každého milovníka čerstvých ovocných a zeleni...

129.00 EUR 

s DPH

LO7211 Vertikálny lis na ovocie a zeleninu, sivý

Vertikálny lis na ovocie a zeleninu Concept LO7211; Nízkootáčkový systém; 97% výťažnosť; 3 filtračné mikrosita; 100% dávka živín a vitamínov každý deň; Vyťažte z obľúbeného ovocia a zeleniny maximum a vychutnajte si nápoj plný energie. S vertikálnym li...

99.90 EUR 

s DPH

LO7070 Digitálny odšťavovač SINFONIA

Odšťavovač digitálny Concept SINFONIA; LO7070; XXL plniaci otvor; LCD displej; Kvalitné spracovanie; Pohár plný zdravia; Nestíhate zjesť odporúčanú dennú dávku ovocia a zeleniny? Nevadí, môžete ju vypiť. Ovocné a zeleninové šťavy majú blahodarný účinok

99.00 EUR 

s DPH

LO7026 Odšťavovač Fresh

Odstredivý Odšťavovač FRESH; LO7026; XXL plniaci otvor; Ohromujúci výkon; Antidrip; Ohromujúci výkon; Ovocné šťavy a kokteily z ovocia vynikajú nielen svojou lahodnou chuťou, ale predovšetkým vysokým obsahom vitamínov, minerálov a ďalších biologicky vý...

65.00 EUR 

s DPH

LO7027 Odšťavovač Fresh čierny

Odstredivý Odšťavovač FRESH; lo7027; XXL plniaci otvor; Ohromujúci výkon; Antidrip; Ohromujúci výkon; Ovocné šťavy a kokteily z ovocia vynikajú nielen svojou lahodnou chuťou, ale predovšetkým vysokým obsahom vitamínov, minerálov a ďalších biologicky vý...

65.00 EUR 

s DPH

LO7028 Odšťavovač Fresh červený

Odstredivý Odšťavovač FRESH; lo7028; XXL plniaci otvor; Ohromujúci výkon; Antidrip; Ohromujúci výkon; Ovocné šťavy a kokteily z ovocia vynikajú nielen svojou lahodnou chuťou, ale predovšetkým vysokým obsahom vitamínov, minerálov a ďalších biologicky vý...

65.00 EUR 

s DPH

-15% s kódom NARODENINY

Špeciálna ponuka