Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Produkt bohužiaľ nie je k dispozícii.

Pre viac informácií nás kontaktujte na tel. 032 658 34 65 alebo emailom na info@my-concept.sk.

RM7020 Kuchynský planetárny robot 1200 W ELEMENT

Kuchynský planetárny robot 1200 W ELEMENT Concept RM7020; Planetárny systém miešania; Kvalitné kovové spracovanie; Bohaté príslušenstvo; Multifunkčný pomocník; Kuchynský planetárny robot RM7020 ELEMENT sa stane nielen funkčným, ale aj designovým doplnk...

Výrobca
Roboty, šľahače, mixéry
Kód

rm7020

 

    Podrobnosti o produkte

    Kuchynský planetárny robot 1200 W ELEMENT Concept RM7020

    Planetárny systém miešania

    Kvalitné kovové spracovanie

    Bohaté príslušenstvo

    Multifunkčný pomocník, ktorý vám ušetrí množstvo času

    Kuchynský planetárny robot RM7020 ELEMENT sa stane nielen funkčným, ale aj designovým doplnkom vašej kuchyne. Pomôže vám s prípravou ciest, krémov, dokonale vyšľahá šľahačku aj bielka. Súčasťou robota je aj strúhadlo a mlynček na mäso. V jednom tele získate hneď niekoľko užitočných pomocníkov.

    Kompaktný robot, ktorý si nájde miesto i v malej kuchyni

    Veľkou prednosťou kuchynského planetárneho robota ELEMENT je jeho kompaktný rozmer. Vďaka úspornej veľkosti a všestrannému využitiu si nájde miesto aj v menšej kuchyni. Nahradí hneď niekoľko kuchynských spotrebičov, takže ušetrí nielen množstvo práce, ale i miesta.

    Vysoký výkon a kovové spracovanie

    Kovové telo vrátane vnútorných prevodov sú zárukou dlhej životnosti. Vďaka vysokému príkonu 1200 W docielite dokonale spracované suroviny. Vyberať môžete z 5 rýchlostí a programu PULSE pre okamžité dosiahnutie maximálnej rýchlosti. Nechýba ani bezpečnostná poistka, ktorá zamedzí spustenie prístroja, pokiaľ nie je správne zostavený.

    Planetárny systém miešania zaistí dokonalé spracovanie surovín

    Robot je vybavený moderným systémom planetárneho miešania. Metla či hák robota sa otáča okolo svojej osy, a naviac aj okolo obvodu misy. Vďaka tomu sú suroviny dokonale spracované a je docielený perfektný výsledok. Vďaka šikovnému zastaveniu Smart Stop Position robot ukončí prácu v optimálnej pozícii pre pohodlné vyberanie metly či hnetacieho háku.

    Šikovne vymyslený spôsob vyberania metly a háku

    Multifunkčný kuchynský robot je vybavený moderným systémom planetárneho miešania. Metla či hák robota sa otáča okolo svojej osy, a naviac aj okolo obvodu misy. Vďaka tomu sú suroviny dokonale spracované a je docielený perfektný výsledok. Vďaka šikovnému zastaveniu Smart Stop Position robot ukončí prácu v optimálnej pozícii pre pohodlné vyberanie metly či hnetacieho háku.

    Šľahá, hnetie, miesi

    Robot je opatrený tromi druhmi metiel, ktoré si ľahko a rýchlo poradia s prípravou najrôznejších ciest aj krémov. Balónová metla je ideálna pre šľahanie ľahkých zmesí. Za okamih získate krásne nadýchané krémy, výbornú šľahačku alebo tuhý sneh z bielkov. Hnetací hák si skvele poradí so spracovaním kysnutých ciest, napr. na buchty, chlieb alebo pizzu. Miešacia metla je vhodná na trené cestá alebo maslové krémy.

    Strúhadlo na hrubé a jemné strúhanie

    Potrebujete nastrúhať zeleninu alebo ovocie na váš obľúbený šalát, syr na cestoviny alebo spotrebovať staré pečivo na strúhanku? S robotom RM7020 to zvládnete raz dva. Stačí si len vybrať ten správny nástavec podľa hrubosti strúhania a môžete začať.

    Strúhadlo na krájanie tenkých a hrubých plátkov

    Tiež s krájaním vám tento robot ušetrí množstvo času i práce. Želáte si tenké alebo hrubé plátky? Či sa už rozhodnete akokoľvek, s týmto strúhadlom máte istotu, že bude jeden plátok ako druhý. Urýchli vám krájanie ovocia i zeleniny na prílohy, šaláty alebo k sušeniu. Zo zemiakov pripravíte tenučké plátky, z ktorých si usmažíte výborné domáce lupienky.

    Strúhadlo na domáce zemiakové placky

    Patríte medzi milovníkov domácich zemiakových placiek? Pokiaľ áno, iste oceníte špeciálne strúhadlo na prípravu tejto tradičnej pochúťky. Už vás nebudú bolieť ruky z nekonečného strúhania, robot RM7020 vám zemiaky i inú zeleninu nastrúha rýchlo a bez námahy.

    Mlynček na mäso s 3 výmennými nástavcami

    Máte radšej domáce hamburgery, čevapčiči alebo lasagne? Výmenné nástavce na mletie mäsa s tromi rôzne veľkými otvormi vám umožnia namlieť mäso podľa potreby. Husté sitko sa hodí pre prípravu zmesi na paštéty, stredné sitko na sekanú alebo fašírky. Sitko s najväčšími otvormi môžete využiť napríklad k príprave zmesi na klobásy.

    Ľahká údržba

    K čisteniu kuchynského robota RM7000 používajte vlhkú handričku. Časti, ktoré prichádzajú do styku s potravinami, umyte v jarovej vode a pred opätovným zostavením nechajte dôkladne vyschnúť. Metly a misu môžete umyť v umývačke riadu.

    Kuchárka v balení

    V balení nájdete aj praktickú mini kuchárku s inšpiráciou na rýchle a jednoduché pokrmy. Môžete sami vyskúšať a hlavne ochutnať, čo všetko s týmto robotom dokážete pripraviť.

    Technické parametre:

    • Elegantný a moderný design
    • Planetárny systém miešania
    • Smart Stop Position - zastaví v optimálnej pozícii pre vyberanie metly či hnetacieho háku
    • Príkon: 1 200 W
    • Rozmer: 33 x 24 x 37 cm
    • Kovové telo
    • 5 rýchlostí + PULSE
    • Kovové vnútorné prevody
    • Bezpečnostná poistka
    • Farba: béžová
    • Napätie: 220-240 V ~ 50/60 Hz

    Príslušenstvo:

    • 5 l nerezová nádoba + plastové veko
    • Balónová metla
    • Hnetací hák
    • Miešacia metla
    • Mlynček na mäso (3 výmenné kotúče s rôznou hrúbkou mletí)
    • Strúhadlo s 5 výmennými nástavcami

    Dokúpiteľné príslušenstvo:

    • Mixovacia nádoba


    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: