Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

RM7510 Kuchynský planetárny robot 1200W ELEMENT DIGI Taupe

RM7510 Kuchynský planetárny robot 1200W ELEMENT DIGI Taupe

60 dní na vyskúšanie

-15% s kódom ZLAVA15

Kuchynský planetárny robot 1200 W ELEMENT DIGI Concept RM7510; Kvalitné kovové spracovanie; Digitálny dotykový displej; Bohaté príslušenstvo; Multifunkčný pomocník, ktorý vám ušetrí množstvo času; Planetárny robot RM7510 ELEMENT DIGI sa stane vaším naj...

Výrobca
Roboty, šľahače, mixéry
Kód

rm7510

Dostupnosť
Dostupnosť po pobočkách
DPH
20%
Vaša cena s DPH
329.00 EUR
9 911.57 SKK
Konverzný kurz
 EUR  =  30.1260  SKK
Objednať
Farba
Hodnotenie produktu
Hodnotené 0x
 

    Podrobnosti o produkte

    Kuchynský planetárny robot 1200 W ELEMENT DIGI Concept RM7510

    Kvalitné kovové spracovanie

    Digitálny dotykový displej

    Bohaté príslušenstvo

    Multifunkčný pomocník, ktorý vám ušetrí množstvo času

    Planetárny robot RM7510 ELEMENT DIGI sa stane vaším najlepším priateľom v kuchyni. Je spracovaný v elegantnom čiernom designe a vybavený radou moderných technológií. Ľahko si poradí s prípravou ciest, krémov, dokonale vyšľahá šľahačku aj bielky. Disponuje mixérom, strúhadlom, mlynčekom na mäso s nástavcami na plnenie párkov, klobás a tvorítkom na cukrovinky. V jednom tele získate hneď niekoľkých užitočných pomocníkov.

    Kompaktný robot, ktorý si nájde miesto aj v malej kuchyni

    Veľkou prednosťou kuchynského planetárneho robota ELEMENT DIGI je jeho kompaktný rozmer. Vďaka úspornej veľkosti a všestrannému využitiu si nájde miesto aj v menšej kuchyni. Nahradí hneď niekoľkých kuchynských spotrebičov, takže ušetrí nielen množstvo práce, ale aj miesta.

    Kvalitné kovové spracovanie je zárukou dlhej životnosti

    Kuchynský planetárny robot RM7510 ELEMENT DIGI patrí medzi najvýkonnejšie kuchynské roboty na trhu. Vďaka motoru s príkonom 1200 W docielite dokonale spracované suroviny. Kovové telo vrátane vnútorných prevodov a celokovové metly robia z tohto modelu spoľahlivého a vysoko odolného pomocníka. Pre zaistenie bezpečnej prevádzky je robot vybavený poistkou, ktorá zamedzí spustenie prístroja , kým nie je správne zostavený.

    Digitálne dotykové ovládanie a šikovný asistent vám uľahčí obsluhu robota

    Kuchynský robot RM7510 ponúka veľmi jednoduché a intuitívne ovládanie. Je vybavený digitálnym dotykovým displejom s časovačom, vďaka ktorému máte okamžitý prehľad o nastavených hodnotách i dobe prevádzky. Novinkou tohto modelu je funkcia šikovného asistenta, ktorá vám pomôže s výberom vhodného príslušenstva pre aktuálne zvolenú rýchlosť.

    Planetárny systém miešania zaistia dokonalé spracovanie surovín

    Robot je vybavený moderným systémom planetárneho miešania. Metla či hák robota sa otáča okolo svojej osy, a naviac aj okolo obvodu misy. Vďaka tomu sú suroviny dokonale spracované a je docielený perfektný výsledok.

    Šikovne vymyslený spôsob vyberania metly a háku

    Robot je vybavený šikovne vymysleným systémom zastavenia Smart Stop Position. Ten vám zaistí, že po ukončení práce sa metla či hák zastaví za každým v optimálnej pozícii pre pohodlné a rýchle vyberanie.

    Šľahá, hnetie, miesi

    Robot je opatrený štyrmi druhy celokovových metiel. Miešacia metla je vhodná na trené a iné stredne ťažké cestá. Flexi metlu oceníte pri príprave ľahkých krémov, náplní a poliev. Vďaka gumovej stierke dokonale kopíruje misu a perfektne stiera zmes zo stien. Šľahacia metla je ideálna na šľahanie vajec, bielkov, šľahačky, ľahkých krémov, majonézy i omáčok. Hnetací hák si skvele poradí so spracovaním kysnutých ciest, napr. na buchty, chlieb alebo pizzu. Súčasťou robota je aj 5 litrová nerezová misa s praktickým držadlom a vekom.

    Strúhadlo na hrubé a jemné strúhanie

    Potrebujete nastrúhať zeleninu alebo ovocie na váš obľúbený šalát, syr na cestoviny alebo spotrebovať staré pečivo na strúhanku? S robotom RM7510 to zvládnete raz dva. Stačí si len vybrať ten správny nástavec podľa hrubosti strúhania a môžete začať.

    Strúhadlo na krájanie tenkých a hrubých plátkov

    Tiež s krájaním vám tento robot ušetrí množstvo času i práce. Želáte si tenké alebo hrubé plátky? Či už sa rozhodnete akokoľvek, s týmto strúhadlom máte istotu, že bude jeden plátok ako druhý. Urýchli vám krájanie ovocia i zeleniny na prílohy, šaláty alebo k sušeniu. Zo zemiakov pripravíte tenučké plátky, z ktorých si usmažíte výborné domáce lupienky.

    Strúhadlo na domáce zemiakové placky

    Patríte medzi milovníkov domácich zemiakových placiek? Pokiaľ áno, iste oceníte špeciálne strúhadlo na prípravu tejto tradičnej pochúťky. Už vás nebudú bolieť ruky z nekonečného strúhania, robot RM7510 vám zemiaky a inú zeleninu nastrúha rýchlo a bez námahy.

    Mlynček na mäso s nástavcom na plnenie párkov a klobás

    Máte radšej domáce hamburgery, čevapčiči alebo lasagne? Výmenné nástavce na mletie mäsa s tromi rôzne veľkými otvormi vám umožnia namlieť mäso podľa potreby. Husté sitko sa hodí pre prípravu zmesi na paštéty, stredné sitko na sekanú alebo karbonátky. Sitko s najväčšími otvormi môžete využiť napríklad k príprave zmesi na klobásy, ktoré potom jednoducho vytvoríte pomocou špeciálneho nástavca na plnenie párkov a klobás.

    Tvorítko na výrobu cukroviniek

    V základnej výbave kuchynského robota RM7510 nechýba ani nástavec na výrobu cukroviniek. Je opatrený 4 otvormi, pomocou ktorých ľahko a rýchlo vytvarujete výborné domáce sušienky alebo vianočné cukrovinky rôznych tvarov i chutí.

    Ľahká údržba

    K čisteniu kuchynského robota RM7510 používajte vlhkú handru. Časti, ktoré prichádzajú do styku s potravinami, umyte v jarovej vode a pred opätovným zostavením nechajte dôkladne vyschnúť. Metly a misu môžete umývať v umývačke riadu.

    Kuchárka v balení

    V balení nájdete i praktickú minikuchárku s inšpiráciou na rýchle a jednoduché pokrmy. Môžete sami vyskúšať a hlavne ochutnať, čo všetko s týmto robotom dokážete pripraviť.

    Technické parametre:

    • Elegantný a moderný design
    • Digitálny dotykový displej s časovačom
    • Kvalitné spracovanie: kovové telo, kovové vnútorné prevody, celokovové metly
    • Planetárny systém miešania
    • Asistent odporúčanej rýchlosti
    • Smart Stop Position - zastaví v optimálnej pozícii pre vyberanie metly či hnetacieho háku
    • Príkon: 1 200 W
    • 7 rýchlostí
    • Bezpečnostná poistka
    • Minikuchárka v balení
    • Farba: taupe
    • Napätie: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz

    Príslušenstvo:

    • 5 l nerezová nádoba s držadlom + plastové veko
    • Miešacia metla
    • Flexi metla
    • Šľahacia metla
    • Hnetací hák
    • Mlynček na mäso (3 výmenné kotúče s rôznou hrúbkou mletia) + príslušenstvo na plnenie párkov a klobás + príslušenstvo na prípravu cukroviniek
    • Strúhadlo s 5 výmennými nástavcami

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: