Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

RM9000 Multifunkčný kuchynský robot INSPIRO

Multifunkčný kuchynský robot INSPIRO Concept RM9000; Multifunkčné využitie; 8 programov/15 funkcií; Databáza receptov; Multifunkčný pomocník, ktorý vás prevedie celým procesom varenia; Objavte nový rozmer varenia s multifunkčným varným robotom INSPIRO ...

Výrobca
Roboty, šľahače, mixéry
Kód

rm9000

Dostupnosť
Dostupnosť po pobočkách
DPH
20%
Vaša cena s DPH
459.00 EUR
13 827.83 SKK
Konverzný kurz
 EUR  =  30.1260  SKK
Objednať
Hodnotenie produktu
Hodnotené 0x
 

    Podrobnosti o produkte

    Multifunkčný kuchynský robot INSPIRO Concept RM9000

    Multifunkčné využitie

    8 programov/15 funkcií

    Databáza receptov

    Multifunkčný pomocník, ktorý vás prevedie celým procesom varenia

    Objavte nový rozmer varenia s multifunkčným varným robotom INSPIRO Concept RM9000. Zastane prácu hneď niekoľkých spotrebičov, takže vám v kuchyni ušetrí množstvo drahocenného miesta. Využiť ho môžete ako kuchynský robot, parný hrniec, ryžovar, food procesor, sekáčik, mixér alebo váhu. Ponúka bohatý výber z databázy chutných receptov. Jednoduchými krokmi vás prevedie celým procesom prípravy, takže si hravo poradíte aj so zložitejšími receptami, na ktoré ste si prv netrúfli. Multifunkčný kuchynský robot INSPIRO pomôže splniť vaše kulinárske ambície, aj keď ste v kuchyni úplný začiatočník.

    Automatické programy uľahčia prípravu pokrmov

    Multifunkčný kuchynský robot INSPIRO RM9000 ponúka 8 prednastavených programov (hnetenie, varenie v pare, pomalé varenie, varenie, kuchynský robot, sekanie, turbo a váha), ktoré v sebe skrývajú až 15 užitočných funkcií. Každý program má presne nastavené hodnoty, ktoré vám maximálne uľahčia obsluhu. Jednotlivé programy vám ponúknu tiež odporúčané príslušenstvo, ktoré budete počas prípravy potrebovať.

    VARENIE V PARE = zdravý spôsob prípravy aj viac pokrmov naraz

    Varenie v pare predstavuje najzdravší spôsob varenia. Para neničí vitamíny a dôležité živiny a zachováva prirodzenú chuť potravín. Jedlo sa tak stáva zdravším a zároveň i chutnejším. V pare sa dá naviac pripraviť takmer čokoľvek - zelenina, mäso, ryža, zemiaky, strukoviny, knedle a plno ďalších potravín.

    POMALÉ VARENIE omáčok, vývarov, mäsa i sous-vide

    Funkcia pomalého varenia je založená na nižšej teplote a dlhšiu dobu prípravy pokrmov ako počas klasického varenia. Jedlo pripravené pomalým varením je oveľa chutnejšie, šťavnatejšie a zároveň si uchováva viac vitamínov a minerálov. Veľkou výhodou tohto varenia je, že pokrm pripravíte v jednom hrnci a počas prípravy ho nemusíte kontrolovať ani miešať. Stačí vložiť suroviny, nastaviť časovač a o zvyšok sa robot postará. Tento program je vhodný tiež na prípravu pokrmov metódou sous-vide.

    Program VARENIE pre prípravu akéhokoľvek pokrmu

    Multifunkčný robot INSPIRO vám pomôže i s bežným varením. Pohodlne v ňom pripravíte čokoľvek, čo v klasickom hrnci. Uvaríte zemiaky, cestoviny, ryžu, polievky, omáčky, mäso a plno ďalších pochúťok. Môžete v ňom tiež opražiť cibuľku alebo rezne. Proste všetko, na čo máte chuť.

    KUCHYNSKÝ ROBOT pomôže so šľahaním i miešaním

    Multifunkčný kuchynský robot INSPIRO plne zastúpi prácu bežného kuchynského robota. V nerezovej mixovacej nádobe pripravíte pomocou šľahacej metly tuhý sneh z bielkov, šľahačku, nadýchané krémy či domáce majonézu. Miešacia metla je zase vhodná na krémy, polievky alebo trené a ďalšie stredne ťažké cestá pre prípravu tort a koláčov.

    Program HNETENIE pomôže s prípravou ciest a vďaka možnosti ľahkého zahriatia urýchli proces kysnutia

    Funkcia hnetenie vám pomôže s prípravou najrôznejších ciest. Veľkou výhodou je možnosť ľahkého zahriatia mixovacej nádoby. Túto funkciu oceníte najmä pri príprave ciest s kváskom, pretože zrýchli celý proces kysnutia.

    Program SEKANIA si poradí tiež s drvením, krájaním, strúhaním a mixovaním

    Vďaka mixovaciemu nožu vám tento robot pomôže tiež so sekaním, mixovaním alebo drvením ľadu. Za chvíľu s ním nasekáte zeleninu, mäso, orechy alebo bylinky. Tento program môžete využiť tiež na prípravu ovocných a zeleninových smoothie, mliečnych kokteilov, ľadovej kávy alebo k rozmixovaniu horúcich polievok i omáčok. Potrebujete nastrúhať syr na cestoviny, zeleninu na šalát alebo zemiaky na domáce zemiakové placky? Alebo chcete krájať potraviny na plátky? INSPIRO zvládne obe tieto činnosti bez zaváhania. Stačí len zvoliť správnu stranu strúhadla a o zvyšok sa robot postará.

    Režim TURBO pre dosiahnutie maximálneho výkonu

    V režime Turbo robot dosiahne krátkodobo maximálnych otáčok, ktoré oceníte predovšetkým pri spracovaní tvrdých surovín.

    Režim VÁHA s nosnosťou 5 kg

    Multifunkčný robot INSPIRO disponuje integrovanou váhou s nosnosťou 5 kg. Jednotlivé ingrediencie vám postupne zváži, takže nemusíte špiniť ďalšie nádoby, čím ušetríte množstvo času i práce.

    Neobmedzené možnosti varenia

    Radi by ste si v multifunkčnom robote INSPIRO uvarili vaše obľúbené jedlo, ktoré ste medzi uloženými receptami nenašli? Zvoľte manuálne nastavenie, v ktorom si môžete nastaviť vlastné hodnoty. Jednoducho je možné upraviť teplotu, dobu varenia i rýchlosť otáčok, takže pohodlne uvaríte čokoľvek, na čo máte práve chuť.

    Nechajte sa inspirovať databázou receptov

    Nebaví vás neustále vymýšľať, čo budete variť? Nechajte sa inspirovať bohatým výberom z databázy receptov. Vyhľadávať môžete recepty podľa abecedy, podľa kategórie, a dokonca i podľa surovín, ktoré máte momentálne k dispozícii. Osvedčené recepty si môžete uložiť medzi obľúbené, aby ste ich na neskôr rýchlejšie dohľadali. Databázu receptov pre vás neustále rozširujeme. Pre ich aktualizáciu stačí robot pripojiť k Wi-Fi sieti a spustiť funkciu "Aktualizácia receptov" v hlavnej ponuke.

    Intuitívne dotykové ovládanie v českom jazyku

    Robot ponúka jednoduché a intuitívne ovládanie, vďaka ktorému zvládne jeho obsluhu bez problémov každý. Prehľadný LED displej vás jednoduchými krokmi prevedie celým procesom prípravy vybraného pokrmu, stačí len nasledovať jednotlivé pokyny. K ovládaniu môžete využiť obyčajného dotyku prstu alebo hlavné tlačidlo umiestnené vedľa ovládacieho panela. Hlavné menu je vo východzej pozícii nastavené v českom jazyku, ale umožňuje tiež voľbu anglickej verzie.

    Bezpečnostná poistka chráni prístroj, aby sa neprehrial

    Pre zaistenie bezpečnej prevádzky je robot opatrený bezpečnostnou poistkou, ktorá automaticky odpojí vyhrievacie teleso v prípade prehriatia. Pokiaľ taká situácia nastane, vypojte Inspiro zo zásuvky a nechajte približne 10 minút vychladnúť. Potom vyberte nádobu a stlačte tlačidlo na jej spodnej časti (vyznačené na obrázku), ktorá funkciu vyhrievacieho telesa opäť obnoví. Poistka je umiestnená tiež vo vrchnom kryte mixéra. Bez nasadeného veka mixovaciu nádobu neumiestnite, popr. nevyberiete zo základne. Pre komfortnejšiu obsluhu je vybavený gumovými prísavnými nožičkami, ktoré zaistia perfektnú stabilitu pri práci.

    Ľahká údržba - vybrané príslušenstvo môžete vložiť do umývačky riadu

    Multifunkčný robot INSPIRO je plne rozoberateľný, takže sa vám bude ľahko čistiť. Všetko príslušenstvo s výnimkou mixovacej nádoby môžete umývať v umývačke riadu.

    Chcete byť informovaní o novo pridaných receptoch? Staňte sa členom klubu Concept INSPIRO

    Členstvo v klube Concept INSPIRO vám prinesie mnohé výhody. Získate plno užitočných rád a tipov na varenie, neuniknú vám žiadne novinky ani prebiehajúce akcie, ktoré by vás v súvislosti s nákupom multifunkčného robota INSPIRO mohli zaujímať. A v neposlednom rade budete ako prví informovaní o novo pridaných receptoch, takže máte istotu, že vaša databáza bude neustále aktuálna.

    Technické parametre:

    • Nerezová misa: 3,5 l
    • Prehľadný displej s dotykovým ovládaním
    • Multifunkčné využitie: parný hrniec, sekáčik, food procesor, robot, mixér, ryžovar, váha 8 prednastavených programov: hnetenie, varenie na pare, pomalé varenie, varenie, kuchynský robot, sekanie, turbo, váha
    • Max. teplota varenie: 120 °C
    • Integrovaná váha: nosnosť 5 kg
    • Počet uložených receptov: 190
    • Aktualizácia nových receptov cez Wi-Fi
    • Jazyková mutácia: český/anglický jazyk
    • Plynulá regulácia otáčok
    • Bezpečnostná tepelná poistka - automaticky odpojí vyhrievacie teleso v prípade prehriatia (umiestnená na spodnej strane nádoby, po vychladnutí stačí stlačiť pre obnovenie funkcie vyhrievacieho telesa)
    • Bezpečnostná poistka vo veku - prístroj sa nespustí, kým nie je správne zostavený (bliká červená kontrolka)
    • Napätie 220-240 V
    • Príkon: 1300 W

    Príslušenstvo:

    • Dvojitá miešacia/šľahacia metla
    • Mixovacia nádoba 3,5 l
    • Plastový hnetací hák
    • Chopper nôž
    • Príslušenstvo pre varenie v pare: hlboký parný kôš, plytký parný kôš, veko parného koša
    • Strúhací kotúč s 2 výmennými nástavcami
    • Natláčadlo
    • Varný kôš
    • Odmerka
    • Kuchynská stierka

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: