Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Hrnce multifunkčné

Hrnce multifunkčné

Multifunkčné hrnce

Pomocník do kuchyne sa vždy hodí, a to predovšetkým taký, ktorý Vám uľahčí prácu a zrýchli celý proces. V hrnci si môžete pripraviť prakticky čokoľvek, pretože zastane prácu teplovzdušnej fritézy, tlakového, parného, pomalého i zaváracieho hrnca, ryžovaru a jogurtovača.

Prečo si zaobstarať multifunkčný hrniec?

Dôvodov je hneď niekoľko, poďme sa na ne pozrieť bližšie.

  1. 1. Ušetrí energiu - v porovnaní s elektrickou trúbou ušetríte za 100 hodín používania 40 EUR
  2. 2. Ušetrí čas - vývar a guláš za 35 minút
  3. 3. Ušetrí miesto - zastane prácu viacero elektrospotrebičov
  4. 4. Jednoduché a intuitívne ovládanie vďaka LED displeju
  5. 5. Databáza receptov u multifunkčného kuchynského robota RM9000, ktorými Vás prevedie

Desiatky programov pre rýchlu prípravu jedla

Multifunkčné hrnce majú prednastavené programy, vďaka ktorým sa nemusíte starať o dlhé nastavovanie teploty a času. U hrncov je 16 prednastavených programov, medzi ktorými nájdete pomalé varenie, sous vide alebo funkciu Keep Warm, ktorá vám bude udržovať pokrm v určitej teplote, aby ste mohli podávať teplé jedlo.

Pokrievky pre multifunkčné využitie

Teplovzdušná fritéza - Teplovzdušnú pokrievku nasaďte vtedy, kedy chcete využiť ďalších 8 programov, medzi ktoré patrí i sušenie. Vyprážanie v teplovzduchu je možné bez použitia oleja, a preto je výsledné jedlo chutné a chrumkavé.

Veľkosť hrnca

Multifunkčné hrnce Concept ponúkajú 3 typy veľkostí. Model RM9000 má nádobu o objeme 3,5 litra.

Čo ďalšieho u hrnca oceníte?

  • Jednoduchá údržba je základom každého poriadneho multifunkčného hrnca. Tie sú vybavené nepriľnavou a vyberateľnou nádobou, ktorá sa ľahko umyje, a dokonca ju môžete vložiť do umývačky.
  • LED displej je dotykový a je jednoducho rozvrhnutý a popísaný, aby manipulácia s hrncom nebola náročná, ale naopak veľmi intuitívna a rýchla.
  • Časovač na hrnci vám umožní si od prístroja odskočiť a nestáť u neho po celú dobu. Nastavíte si dĺžku programu alebo vám ju program ponúkne sám, po dovarení sa hrniec vypne.

Varný robot INSPIRO

V sortimentu kuchynských robotov je možné si tiež vybrať už spomínaný multifunkčný varný robot RM9000, ktorý zastane prácu hneď niekoľkých spotrebičov - robot, parný hrniec, ryžovar, food procesor, sekáčik, mixér alebo váhu. Ponúka tiež bohatú databázu receptov, ktoré si môžete na dotykovom displeji prelistovať a vybrať si ten, ktorý chcete s INSPIREM uvariť. Robot vás potom krok po kroku prevedie celým procesom. Viac sa o ňom dozviete na stránke INSPIRO

Podrobné vyhľadávanie

Cena

EUR
EUR

Zoradiť podľa

vzestupně sestupně

Filter skladu

Parametrický filter

1 produkt
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Multifunkčný tlakový hrniec s WiFi CK8001

Multifunkčný tlakový hrniec Concept CK8001; Multifunkčné využitie; Automatické programy; Mobilná aplikácia; Jeden hrniec - nespočetne možností; Multifunkčný tlakový hrniec Concept CK8001 s WiFi pripojením predstavuje moderný spôsob varenia. S objemom 5...

119.00 EUR 

s DPH