Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Robotický vysávač s mopom 2v1 PERFECT CLEAN Laser VR3350

Robotický vysávač s mopom 2v1 Laser Concept VR3350 Perfect Clean; Ultra SLIM 7,6 cm; Automatické vysypávanie prachu; Vysáva a vytiera; Garancia 60 dní vrátenia peňazí; Nákupom tohto vysávača do 30. júna 2024 získavate šancu otestovať si ho v pohodlí vá...

Výrobca
Vysávače
Kód

VR3350

Dostupnosť
Dostupnosť po pobočkách
DPH
20%
Vaša cena s DPH
379.00 EUR
11 417.63 SKK
Konverzný kurz
 EUR  =  30.1260  SKK
Objednať
Hodnotenie produktu
Hodnotené 0x
 

    Podrobnosti o produkte

    Robotický vysávač s mopom 2v1 Laser Concept VR3350 Perfect Clean

    Ultra SLIM 7,6 cm

    Automatické vysypávanie prachu

    Vysáva a vytiera

    Garancia 60 dní vrátenia peňazí

    Nákupom tohto vysávača do 30. júna 2024 získavate šancu otestovať si ho v pohodlí vášho domova, a to po dobu až 60 dní. Ponúkame vám čas na jeho dôkladné vyskúšanie, aby ste zistili, či spĺňa vaše očakávania. V opačnom prípade, pokiaľ s vysávačom nebudete z akéhokoľvek dôvodu spokojní, môžete ho do 60 dní od nákupu vrátiť a my vám pošleme peniaze.

    Chcete akciu využiť? Zaregistrujte sa do 14 dní od nákupu vysávača na našich stránkach " Šikovne vymyslené výhody ".

    Ultra SLIM s výškou iba 7,6 cm

    Hlavnou prednosťou robotického vysávača s mopom 2v1 Laser Concept VR3350 Perfect Clean je jeho extra nízky profil. Oproti bežným laserovým modelom má tento model laserovú hlavu umiestnenú vo vnútri tela, kde je chránená pred poškodením a vonkajšími nečistotami. Vďaka tomuto konštrukčnému riešeniu dosahuje výšku iba 7,6 cm, takže pohodlne odstráni prach a nečistoty aj pod nízkym nábytkom.

    Samostatné upratovanie na niekoľko mesiacov

    Nabíjacia základňa s automatickým vysypávaním prachu pomáha robotickému vysávaču VR3350 k úplnej samostatnosti. Eliminuje potrebu manuálneho vyprázdňovania prachovej nádoby a umožňuje dlhšiu bez údržbovú prevádzku. Robot automaticky vysype prachový zásobník do vrecka, ktorý je umiestnený vo vnútri stanice. Toto vrecko dokáže pojať 3,5 l nečistôt, takže vám vydrží až na dva mesiace bežného upratovania (v závislosti od početnosti upratovania a miery znečistenia). Nemusíte sa o nič starať. Robot sa vyprázdni aj s nasadeným mopovacím nástavcom. V okamihu, keď je vrecko naplnené, rozsvieti sa kontrolka na stanici, ktorá vás upozorní na nutnosť výmeny.

    Laserová navigácia s TOF senzormi

    Kombinácia laserovej navigácie a TOF (Time-of-Flight) senzorov poskytuje robotickému vysávaču VR3350 lepšiu orientáciu v priestore a presné zmapovanie domácnosti. TOF senzory pomôžu vytvoriť detailnejšiu mapu miestnosti, poskytujú informácie o vzdialenosti od okolitých prekážok a umožňujú lepšie rozpoznávať okolie. Na základe vytvorenej mapy robot naplánuje efektívne a systematické upratovanie celého priestoru.

    Vysáva a vytiera

    Robot si poradí so suchým aj mokrým upratovaním. Prachový zásobník s objemom 210 ml slúži na bežné vysávanie. Ak naň pripevníte mopovací nadstavec, môžete vysávať aj vytierať naraz. Prietok vody môžete pomocou aplikácie nastaviť na nízku, strednú alebo vysokú úroveň podľa miery znečistenia. Mopovací nadstavec je osadený textíliou z mikrovlákna, ktorá na seba viaže nečistoty a počas upratovania podlahu tiež vyleští. Textíliu je možné ľahko zložiť a vyprať v práčke.

    Automatické rozpoznanie miestností s 3D vizualizáciou

    S funkciou RoomPlan 3.0 dokáže robotický vysávač VR3350 rozpoznať jednotlivé miestnosti, čím vám ušetrí plno času aj práce s úpravou mapy. Na vás je si jednotlivé miestnosti iba pomenovať. Vytvorenú mapu si môžete v aplikácii zobraziť vo formáte 3D. Trojrozmerná mapa poskytuje detailnejšie a presnejšie informácie o priestore pre lepšiu orientáciu a vizualizáciu jednotlivých častí domácnosti. V aplikácii si môžete nastaviť presný plán upratovania pre každú miestnosť alebo vyznačiť zakázané zóny, kam robot nesmie. Robot sa v nastavený čas spustí a povysáva podľa plánu.

    Poradí si aj s viacposchodovou domácnosťou

    Robotický vysávač VR3350 je vhodný aj pre viacposchodovú domácnosť. Každé podlažie nechajte zmapovať zvlášť v aplikácii si ich pomenujte. Týmto spôsobom môžete uložiť mapy až pre 5 poschodí. Ak chcete upratovať na inom podlaží, než v ktorom sa robot nachádza, jednoducho ho preneste, v aplikácii zvoľte správnu mapu a spustite. Výhodou teda je, že robot si s upratovaním poradí bez toho, aby ste museli kupovať ďalšiu dobíjaciu stanicu.

    Výkonný BLDC motor

    Robotický vysávač je vybavený digitálnym bezkefovým jednosmerným BLDC motorom, ktorý má množstvo výhod. Je vysoko výkonný a oproti bežným motorom tichší, spoľahlivejší, energeticky úspornejšií a má dlhšiu životnosť. Súčasne sa podieľa na vysokej sacej sile vysávača, ktorá dosahuje 3000 Pa. Ponúka 4 úrovne výkonu, ktoré sa menia v závislosti od spusteného režimu upratovania. Sací výkon je možné nastaviť aj manuálne podľa potreby a miery znečistenia.

    Na kobercoch s maximálnou silou

    Vďaka funkcii Carpet turbo robot zvýši saciu silu na maximum v okamihu, kedy robot nabehne na koberec, a tým zaistí účinnejšie upratovanie. Po návrate na tvrdé podlahy sa funkcia Carpet turbo deaktivuje a robot sa vráti k pôvodnému výkonu.

    Upratovanie vždy dokončí

    Robotický vysávač VR3350 si nájde svoje miesto ako v menších bytoch, tak aj v priestranných domoch. Nezľakne sa veľkosti žiadnej plochy a naplánované upratovanie zakaždým dokončí. Disponuje kvalitnou Li-Ion batériou s kapacitou 2600 mAh, vďaka ktorej zvládne upratovať až 120 minút na jedno nabitie. V okamihu, keď kapacita batérie klesne pod 15 %, robot sa automaticky vráti do dokovacej stanice, kde sa dobije, a potom pokračuje v upratovaní tam, kde prestal..

    Senzor proti pádu zo schodov

    Robot je vybavený senzorom proti pádu zo schodov. Ide o integrovaný bezpečnostný prvok, ktorý umožňuje vysávaču detekovať schody a zabrániť jeho pádu .

    Ovládanie hlasom

    Robotický vysávač Concept VR3350 podporuje ovládanie prostredníctvom hlasového asistenta Amazon Alexa alebo Google Home. Môžete ho teda zapojiť do svojej chytrej domácnosti a ovládať hlasovými povelmi.

    Ovládanie cez mobilnú aplikáciu Concept Home

    Cez mobilnú aplikáciu Concept Home si môžete naplánovať, kedy a kde bude robotický vysávač upratovať. V stanovený čas robot začne upratovať presne podľa nastaveného plánu a bez ďalšej vašej asistencie. Robota môžete poslať na upratovanie kedykoľvek a odkiaľkoľvek a cez mobilnú aplikáciu v reálnom čase sledovať jeho trasu. Aplikácia Concept Home je v slovenčine a zadarmo dostupná ako pre iPhone, tak aj pre Android. Sťahujte tu:App Store, Google Play.

    Hovorí po slovensky

    S robotom VR3350 si budete rozumieť. Dokáže hovoriť 5 jazykmi vr. slovenčiny, pri ktorej si môžete naviac vybrať z mužského aj ženského hlasu.

    Vhodné pre alergikov

    Robotický vysavač VR3350 je vybavený trojstupňovou filtráciou s HEPA filtrom 13, ktorá zachytí až 99,9% častíc, vč. prachu, baktérií, vírusov, roztočov a alergénov. Filter je umývateľný, takže možno používať opakovane. Konštrukcia robota je navrhnutá tak, ale bolo zamedzené priamemu kontaktu užívateľa s nahromadeným prachom a alergénom. Nečistoty zásobníka sú automaticky odvedené do vrecka v stanici, ktorá sa v okamihu vysypania zatvorí, a tým zabráni úniku nečistôt späť do ovzdušia.

    SMART špecialista na robotické vysávače

    Kúpili ste si nový robotický vysávač a neviete si rady s jeho obsluhou? Alebo už robota vlastníte a potrebujete len s niečím poradiť? Obráťte sa na nášho SMART špecialistu smart@my-concept.cz, ktorý vám rád poradí s akýmkoľvek dotazom ohľadom robotických vysávačov Concept.

    Technické parametre:

    • Laserová navigácia
    • 2v1: VYSÁVA a VYTIERA
    • Prachová základňa s automatickým vysypaním prachu
    • Ultra SLIM: 7,6 cm
    • BLDC motor
    • TOF senzor
    • Sacia sila až 3000 Pa
    • Li-Ion batéria 2600 mAh - 120 minút vysávania
    • CARPET turbo
    • Aplikácia Concept Home v SLOVENČINE
    • Jazykové rozhranie: CZ, SK, EN, DE, HU, PL
    • Internetové pripojenie: WiFi, dátové pripojenie
    • Kompatibilita: iOS 9.0 a vyšší, Android 5.0 a vyšší
    • Verzie firmwaru: 1.1.1
    • ROBOT HOVORÍ SLOVENSKY (+ CZ, EN, PL, HU)
    • Ovládanie cez domáceho asistenta Amazon Alexa/Google Home
    • ROOMPLAN 3.0 - automatické rozdelenie miestností s možnosťou 3D a 2D zobrazenia
    • Upratovanie viacposchodových domácností
    • Automatické pokračovanie v upratovaní
    • VYTIERANIE - elektronicky riadené
    • Trojstupňová filtrácia s HEPA filtrom 13
    • Plánovanie upratovania
    • Tichá prevádzka: 65 dB
    • Doba nabíjania: 3 hodiny
    • Kapacita prachového zásobníka 2v1: 210 ml (na prach) + 170 ml (na vodu)

    Príslušenstvo:

    • 1x univerzálna rotačná kefa
    • 4x bočná kefka
    • 1x mopovací nadstavec
    • 2x mopovacia textília
    • 4x prachové vrecko 3,5 l
    • 2x HEPA filter 13
    • 2x penový filter
    • 1x čistiaca kefka
    • 1x diaľkový ovládač

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: