Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Produkt bohužiaľ nie je k dispozícii.

Pre viac informácií nás kontaktujte na tel. 032 658 34 65 alebo emailom na info@my-concept.sk.

VP4170 Tyčový akumulátorový vysávač 3 v 1 REAL FORCE

VP4170 Tyčový akumulátorový vysávač 3 v 1 REAL FORCE

60 dní na vyskúšanie

Výpredaj

Antibakteriálny UVC tyčový aku vysávač 3 v 1 Concept REAL FORCE; VP4170; antibakteriálna UVC hubica; Zdravá domácnosť; 3 v 1 - všestranné využitie; Garancia 60 dní na vrátenie peňazí; Vyhrajte nad upratovaním. Nákupom tohto vysávača v období od 1.3. do

Výrobca
Vysávače
Kód

vp4170

 

    Podrobnosti o produkte

    Antibakteriálny UVC tyčový aku vysávač 3 v 1 Concept REAL FORCE VP4170

    antibakteriálna UVC hubica

    Zdravá domácnosť

    3 v 1 - všestranné využitie

    Garancia 60 dní na vrátenie peňazí

    Vyhrajte nad upratovaním. Nákupom tohto vysávača v období od 1.3. do 31.5.2022 získavate jedinečnú šancu otestovať si ho v pohodlí vášho domova, a to po dobu až 60 dní. Ponúkame vám čas na jeho dôkladné vyskúšanie, aby ste zistili, či je to ten pravý parťák do vašej domácnosti a či spĺňa vaše očakávania. V opačnom prípade, pokiaľ s vysávačom nebudete z akéhokoľvek dôvodu spokojní, môžete ho do 60 dní od nákupu vrátiť a my vám pošleme peniaze. Viac informácií nájdete na stránke "Šikovne vymyslené pre upratovanie".

    3 v 1

    Antibakteriálny UVC tyčový aku vysávač VP4170 vám pomôže s rýchlym a efektívnym uprataním celej domácnosti. Využijete ho ako klasický vysávač, ručný vysávač a vďaka špeciálnej hubici s UVC lampou tiež ako čistič matracov a čalúneného nábytku. Je vybavený kvalitnou Li-Ion batériou, ktorá ponúka komfortné vysávanie bez kábla.

    Antibakteriálna UVC hubica

    Vysávač je opatrený špeciálnou hubicou s UVC lampou. Počas upratovania vysiela ultrafialové žiarenie, ktoré spoľahlivo ničí až 99,9 % vírusov, baktérií, plesní, mikroorganizmov a roztočov, u ktorých naviac poškodzuje ich schopnosť množenia. To všetko bez použitia chemických prostriedkov, takže je vhodný pre alergikov a astmatikov. Využitie nájde nielen na matracoch a čalúnení, ale tiež na posteľnej bielizni, kobercoch aj tvrdých podlahách. Pre maximálnu efektivitu upratania je táto hubica opatrená vlastným pohonom. Dosiahnete tak zdravšie a čistejšie prostredie pre svojich najbližších.

    Vždy pripravený

    Vysávač VP4170 je opatrený kvalitnou Li-Ion batériou s kapacitou 2000 mAh, vďaka ktorej môžete vysávať až 50 min. na jedno nabitie. Táto batéria sa vyznačuje vyšším výkonom a dlhšou životnosťou. Súčasne netrpí tzv. pamäťovým efektom, kedy nesprávnym nabíjaním môže počas pár desiatok nabíjacích cyklov dôjsť k skokovému a trvalému poklesu kapacity akumulátora. Vysávač disponuje 2 režimami prevádzky: ECO prevádzka pre bežné vysávanie a TURBO prevádzka s maximálnym výkonom pre naozaj dokonalé upratovanie.

    Motorizovaná turbokefa - špecialista na koberce

    Vysávač je vybavený motorizovanou turbokefou, ktorá si perfektne poradí so všetkými typmi kobercov. Ocenia ho predovšetkým rodiny s domácimi miláčikmi a malými deťmi. Vďaka vysokej sacej sile dosiahnete dokonalý poriadok za kratšiu dobu, takže ušetríte čas aj peniaze. Údržba turbokefy je veľmi jednoduchá, stačí ju jednoducho rozobrať, vyčistiť a zase zložiť.

    Nič mu neunikne

    Želáte si mať upratané v každom kúte vášho domova? Vďaka 3 LED svetlám, ktorými je vysávač VP4170 osadený, vám už nič neunikne. Dokonale vám posvieti aj na tie najtemnejšie miesta vašej domácnosti, takže budete mať stále perfektne čisto.

    Ručné vysávanie

    Vysávač VP4170 je naozaj všestranný pomocník. Disponuje odnímateľnou jednotkou pre ručné vysávanie, ktorú oceníte predovšetkým pri vysávaní omrviniek na stole, kuchynskej linke, klávesnice alebo kufri auta. Vďaka štrbinovej hubici s ním povysávate aj ťažko dostupné miesta.

    Nabíjací stojan

    Po ukončení práce alebo v prípade vybitia vysávač jednoducho postavte do nabíjacej stanice, kde sa opäť dobije a bude v plnej sile pripravený na upratovanie. Nabíjacia stanica naviac disponuje úložným priestorom pre malé príslušenstvo.

    Nezaberie žiadne miesto ani čas s údržbou

    Aj pri údržbe sme mysleli na vaše pohodlie. Ručná jednotka vysávača je ľahko rozoberateľná a jednoducho ju vyčistíte. Pre ľahké uskladnenie je vysávač vybavený sklopným držadlom, takže vám nezaberie takmer žiadne miesto.

    Objavte silu čistoty

    Real Force je spojenie extrémneho výkonu a moderných technických vychytávok. Všetky kúsky z tejto rady sú TOP vo svojej kategórii a nemajú takmer žiadnu konkurenciu. Nechajte sa oslniť ich silou a dokonalou čistotou. Výsledkom bude perfektne uprataná domácnosť.

    Technické parametre:

    • 3 v 1 - vysávač, ručný vysávač, antibakteriálny UVC vysávač
    • Typ batérie: Li-Ion
    • Kapacita 2000 mAh
    • Napätie: 25,2 V
    • Doba prevádzky: 50 min ECO prevádzka
    • Doba prevádzky: 25 min TURBO prevádzka
    • Doba nabíjania: 4-6 hodín
    • Objem prachovej nádoby: 0,5 l
    • DC motor
    • Príkon: 125 W
    • 3x LED svetlo
    • Umývateľný EPA filter 11
    • Tlačidlo pre ľahké vyberanie nádoby
    • Sklopné držadlo
    • Hlučnosť: 84 dB

    Príslušenstvo:

    • 1x malé príslušenstvo
    • antibakteriálna UVC hubice
    • Adaptér
    • Nabíjací stojan

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: