Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Tyčový a ručný akumulátorový vysávač ICONIC Animal Flex 29,6 V VP6120

Tyčový a ručný akumulátorový vysávač ICONIC Animal Flex 29,6 V VP6120

Záruka 7 rokov na motor

60 dní na vyskúšanie

Tyčový aku vysávač 2 v 1 Iconic Animal Flex Concept VP6120 s flexibilným ohybným kĺbom ponúka vysoký sací výkon a dlhú výdrž. Je osadený vyberateľnou 29,6 V Li-Ion batériou, s ktorou môžete upratovať až 60 minút na jedno nabitie.

Výrobca
Vysávače
Kód

vp6120

Dostupnosť
Dostupnosť po pobočkách
DPH
20%
Vaša cena s DPH
249.00 EUR
7 501.37 SKK
Konverzný kurz
 EUR  =  30.1260  SKK
Objednať
Farba
Hodnotenie produktu
Hodnotené 0x
 

    Podrobnosti o produkte

    Tyčový a ručný akumulátorový vysávač ICONIC Animal Flex 29,6 V Concept VP6120

    2 v 1

    Flexibilný ohybný kĺb

    Samostatne stojaci

    Záruka 7 rokov na motor

    Predĺžte si záruku na BLDC motor na dobu 7 rokov. Viac informácií nájdete na stránke "Šikovne vymyslené pre upratovanie".

    Tyčový a ručný vysávač v jednom

    Tyčový vysávač 2 v 1 Iconic Animal Flex Concept VP6120 sa stane univerzálnym pomocníkom do každej domácnosti. Ponúka vysoký sací výkon, dlhú výdrž a maximálne flexibilné využitie. Zastane prácu tyčového i ručného vysávača a pohodlne s ním povysávate všetky tvrdé podlahy i koberce. Vďaka ľahkej konštrukcii a ergonomickej rukoväti sa dobre ovláda. Tyčový vysávač VP6120 si poradí s upratovaním doslova od podlahy po strop. Veľkou prednosťou vysávača VP6120 je šikovne spracovaná konštrukcia podlahovej hubice, ktorá zvyšuje jeho stabilitu. Pokiaľ potrebujete počas práce vysávač odložiť, nemusíte ho pokladať na zem alebo nikde opierať. Vysávač stojí sám.

    Flexibilný ohybný kĺb pre pohodlné upratovanie bez ohýbania

    Vďaka šikovne vymyslenej konštrukcii ponúka vysávač VP6120 maximálnu flexibilitu. Predlžovacia trubka s ohybným kĺbom sa plne prispôsobí vášmu pohybu. Bez námahy a ohnutej chrbtice s ním ľahko povysávate pod nízkym nábytkom a v ďalších ťažko prístupných miestach.

    Výkonný BLDC motor sa podieľa na vysokej sacej sile

    Vysoký sací výkon je zásluhou BLDC motoru. Ide o novo používaný digitálny bezkefkový jednosmerný motor, ktorý má radu výhod. Zmienený motor je tichší, spoľahlivejší, energeticky úspornejší a má dlhšiu životnosť ako bežné motory.

    Motorizovaná hubica s 2 kefkami pre upratovanie tvrdých podláh aj kobercov

    S tyčovým vysávačom Iconic Aimal Flex VP6120 povysávate tvrdé podlahy i koberce. Podlahová hubica je vybavená vlastným pohonom, ktorý zvyšuje saciu silu, takže dosiahnete vysoko efektívne upratovanie za oveľa kratšiu dobu. Vyberať môžete z 2 kefiek, takže si poradí naozaj s každým povrchom. Carpet kefa je tvorená kombináciou štetín a gumových lamiel a je vhodná na všetky druhy podláh vrátane kobercov. Pokiaľ vo vašej domácnosti prevládajú tvrdé podlahy, odporúčame nasadiť HardFloor kefu. Vďaka mäkkému povrchu so špeciálnymi vláknami je veľmi šetrná k vašim podlahám a dokáže zachytiť až 3x viac nečistôt vrátane miniatúrnych častíc.

    Nič mu neunikne vďaka LED osvetleniu na hubici

    Podlahová hubica je osadená LED osvetlením, vďaka ktorému vám žiadna smietka nezostane skrytá. Dokonale vám posvieti aj na tie najtemnejšie miesta vašej domácnosti, takže budete mať stále perfektne čisto.

    Malá turbokefa je špecialista na zvieracie chlpy

    Jedinečná konštrukcia a prispôsobená veľkosť tejto kefy odstráni každý chlp z čalúneného nábytku a zo všetkých miest, kam sa s veľkou kefou nedostanete. Je ideálna pre upratovanie po vašich chlpatých miláčikoch. Účinný HEPA filter 13 naviac zachytí nežiadúce baktérie a alergény.

    Ručný vysávač pre drobné upratovanie v domácnosti aj v aute

    Tyčový vysávač 2 v 1 Iconic Animal Flex Concept VP6120 disponuje odnímateľnou ručnou jednotkou, ktorú oceníte predovšetkým pri drobnom upratovaní. Vďaka praktickému príslušenstvu v podobe dlhej a krátkej štrbinovej hubici s kefkou upracete interiér auta, pohovku, kuchynskú linku alebo napríklad klávesnicu. S použitím teleskopickej trubky povysávate pohodlne aj pavučiny na strope.

    3 režimy vysávania umožnia reguláciu výkonu podľa povrchu a typu znečistenia

    Vyberať môžete z 3 režimov výkonu: Low, Normal a High. Saciu silu môžete podľa typu vysávaného povrchu pohodlne regulovať priamo na rukoväti vysávača. Nižší výkon je vhodný na tvrdé podlahy, vysoký na silne znečistené plochy alebo koberce s vyšším vlasom.

    Vyberateľná batéria s dlhou výdržou pre upratovanie celej domácnosti

    Tyčový aku vysávač VP6120 vám poskytne úplnú voľnosť pohybu počas upratovania. Počas práce vás nebude obťažovať žiaden kábel, takže môžete upratovať bez obmedzení. V tele vysávača je umiestnená vyberateľná Li-Ion batéria s kapacitou 2500 mAh, ktorá sa vyznačuje veľkou výdržou a dlhou životnosťou. Na jedno nabitie môžete upratovať až 60 minút, takže s ním pohodlne povysávate celý byt.

    Rýchla a jednoduchá údržba

    Prachová nádoba disponuje objemom 0,5 l a jej čistenie je veľmi rýchle. Po jej naplnení stačí jednoducho stlačiť tlačidlo pre uvoľnenie, nádobu vybrať z tela vysávača, otvoriť a vysypať. Vďaka kvalitnému HEPA filtru 13 je vysávač vhodný aj pre alergikov. Pre zachovanie vysokej účinnosti vysávania odporúčame všetky kefy pravidelne kontrolovať a čistiť.

    Technické parametre:

    • 2 v 1: tyčový vysávač a ručný vysávač
    • Vysoko účinný na všetkých podlahových krytinách
    • BLDC motor
    • Príkon: 450 W
    • Flexibilný ohybný kĺb
    • Vyberateľná Li-Ion batéria
    • Kapacita batérie: 2500 mAh
    • Napätie: 29,6 V
    • Doba prevádzky: max. 60 minút
    • Doba nabíjania: 4-5 h
    • 3 režimy vysávania: Low, Normal, High
    • Podlahová motorizovaná hubica Stand Alone s dvoma kefkami (Hardfloor pre tvrdé podlahy + Carpet na koberce)
    • LED osvetlenie
    • HEPA filter 13
    • Kapacita zásobníka na prach: 0,5 l
    • Hlučnosť: 82 dB
    • Hmotnosť: 3,2 kg (ručná jednotka 1,65 kg)

    Príslušenstvo:

    • Malá turbokefa
    • Krátka štrbinová hubica s kefkou
    • Dlhá štrbinová hubica
    • Držiak na stenu

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: