Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Produkt bohužiaľ nie je k dispozícii.

Pre viac informácií nás kontaktujte na tel. 032 658 34 65 alebo emailom na info@my-concept.sk.

VR3205 Robotický vysávač s mopom 3 v 1 PERFECT CLEAN Laser UVC Y-wash

Robotický vysávač s mopom Laser UVC Y-wash 3 v 1 Concept VR3205 PERFECT CLEAN; EXTRA výkon; Vysáva a umýva; UVC sterilizačný režim; Garancia 60 dní na vrátenie peňazí; Vyhrajte nad upratovaním. Nákupom tohto vysávača v období od 1.3. do 31.5.2022 získa...

Výrobca
Vysávače
Kód

vr3205

 

    Podrobnosti o produkte

    Robotický vysávač s mopom Laser UVC Y-wash 3 v 1 Concept VR3205 PERFECT CLEAN

    EXTRA výkon

    Vysáva a umýva

    UVC sterilizačný režim

    Laserová navigácia zaistí dokonalú orientáciu a rýchlejšie upratovanie

    Robotický vysávač VR3205 je vybavený vyspelou laserovou navigáciou LaserTec 2.0, ktorá podrobne naskenuje vašu domácnosť a vytvorí presnú mapu pre plánovanie upratovania. Výsledkom je, že sa robot s maximálnou presnosťou orientuje v priestore, neprechádza opakovane už upratané miesta, a tým skracuje dobu upratovania. Perfektne si poradí so všetkými podlahovými krytinami aj s členitými priestormi. Vďaka veľkým kolesám a silnému motoru prekoná dverné prahy a iné prekážky do výšky až 1,8 cm. Po dokončení upratovania sa automaticky vráti do nabíjacej stanice.

    Zbaví vás vírusov a baktérií

    Chcete sa doma cítiť naozaj bezpečne? VR3205 je ďalší z radu pomocníkov, ktorí vám pomôžu s bojom proti vírusom a baktériám. Jednoducho pridajte do zásobníka na vodu vhodný dezinfekčný prostriedok a vypustite robota vytierať. Vaše podlahy budú dokonale čisté a dezinfikované.

    Vysáva a umýva

    Robot je vybavený dvoma zásobníkmi, vďaka ktorým si ľahko poradia so suchým i mokrým upratovaním. Prvý zásobník s kapacitou 600 ml slúži pre klasické upratovanie na sucho. Po nasadení druhého zásobníka 2 v 1, môžete vysávať aj vytierať naraz. Kombinuje totiž klasickú nádobu na prach s elektronicky riadeným zásobníkom na vodu, takže v rekordnom čase docielite dvoch upratovaní naraz. Prietok vody môžete pomocou aplikácie nastaviť na nízku, štandardnú alebo vysokú úroveň podľa miery znečistenia. Zásobník na vytieranie je osadený textíliou z mikrovlákna, ktorá na seba viaže nečistoty a počas upratovania podlahu tiež vyleští. Textíliu možno ľahko zložiť a vyprať v práčke.

    Hovorí po slovensky

    Radi by ste si kúpili robotický vysávač, ale máte strach, že mu nebudete rozumieť? S robotickým vysávačom Concept VR3120 sa to nestane. Tento skvelý pomocník pre každodenné upratovanie hovorí slovensky, takže budete mať dokonalý prehľad o jeho činnosti. Naviac je v slovenskom jazyku aj mobilné aplikácia, cez ktorú ho môžete ovládať aj na diaľku.

    Y-WASH: najefektívnejší spôsob umývania

    Y-wash predstavuje vysoko efektívny spôsob umývania. V tomto režime sa robot pohybuje v "Y" trajektórii, počas ktorej každý kúsok podlahy prejde opakovane a vďaka tomu účinne odstraňuje zaschnuté škvrny, špinu a ostatné nečistoty. *

    UVC sterilizačný režim pre hygienicky čistú domácnosť

    Robotický vysávač VR3205 je vybavený UVC sterilizačnou lampou. Ovládať ju môžete cez mobilnú aplikáciu a výhradne s nasadeným prachovým zásobníkom. Počas režimu sterilizácie vysávač vypne sanie, zmenší rýchlosť pohybu na polovičný výkon a zároveň zníži otáčky hlavnej kefy aj bočných kefiek. UV lampu môžete aktivovať tiež počas štandardného upratovania. Výsledkom budú dokonale dezinfikované podlahy zbavené baktérií a vírusov.

    Výkonný motor a vysoká sacia sila

    Vysávač je vybavený digitálnym bez uhlíkovým jednosmerným BLDC motorom, ktorý má rády výhod. Je vysoko výkonný a oproti bežným motorom tichší, spoľahlivejší, energeticky úspornejší a má dlhšiu životnosť. Súčasne sa podieľa na vysokej sacej sile vysávača, ktorá dosahuje 3300 Pa. Ponúka 3 úrovne výkonu, ktoré sa menia v závislosti na spustenom režime upratovania. Sací výkon je možné nastaviť aj manuálne podľa potreby a miery znečistenia.

    Zvládne upratovanie veľkých plôch vďaka Li-Ion batérii s výdržou 250 minút

    Vysávač je napájaný veľmi kvalitnou vysokokapacitnou 5200 mAh batériou LG BYD, vďaka ktorej zvládne na jedno nabitie upratovať až 250 minút. Tieto batérie vynikajú dlhou životnosťou, vysokým výkonom, bezpečnosťou a stabilným cyklom. Vzhľadom k svojim výborným vlastnostiam sa využívajú napr. v automobilovom priemysle alebo v batériových úložiskách fotovoltaických systémov. V okamihu, keď kapacita batérie klesne pod 15%, robot sa automaticky vráti do nabíjacej stanice.

    Prispôsobí sa vašej domácnosti

    Robotický vysávač VR3205 je vybavený dvoma hlavnými kefami (CARPET a HardFloor) a dvoma bočnými kefami. Hlavné kefy je možné meniť v závislosti na povrchu, bočné kefky rozširujú záber vysávania a dokonale upracú okolo stien, nábytku, v rohoch miestnosti a v ďalších ťažko dostupných miestach.

    Kefa Carpet na všetky povrchy vr. kobercov

    Jedná sa o špirálovitú kefu, ktorá je tvorená kombináciou štetín a gumových lamiel. Je vhodná na všetky druhy podláh vrátane kobercov.

    Kefa HardFloor na tvrdé podlahy

    Táto kefa je ideálna predovšetkým pre tvrdé podlahy. Vďaka mäkkému povrchu so špeciálnymi vláknami dokáže zachytiť až 3x viac nečistôt vrátane miniatúrnych častíc. S touto kefou dosiahnete efektívneho a zároveň šetrného upratovania bez poškriabaných podláh. * *

    Maximálny výkon na kobercoch

    Funkciu Carpet turbo môžete využiť, ak máte v robote nainštalovanú kefu na koberec. Aktivuje sa v okamihu, keď vysávač nabehne na koberec. Automaticky zvýši sací výkon na maximum pre zabezpečenie naozaj efektívneho upratovania. Po návrate na tvrdé podlahy sa vráti k pôvodnému výkonu.

    Senzor proti nárazu a pádu zo schodov

    Robot je vybavený špeciálnym čidlom, ktoré zaisťuje perfektnú orientáciu pozdĺž múrov. Súčasne chráni vysávač aj nábytok pred poškodením. Čidlo rozpozná všetky prekážky, pred ktorými robot včas spomalí. Zároveň slúži k detekcii skla a čiernych stien, a preto si robot poradí s uprataním aj pozdĺž týchto plôch.

    Intuitívne ovládanie pomocou aplikácie alebo diaľkovým ovládačom

    Robota je možné ovládať cez aplikáciu Concept Robot, ktorá je zdarma dostupná v slovenčine pre iOS a Android. Pomocou aplikácie môžete naplánovať upratovanie kedykoľvek a odkiaľkoľvek a zároveň v reálnom čase sledovať, koľko toho upratal a kde sa práve nachádza. Aj keď nebudete zrovna doma, upratovanie domácnosti budete mať neustále pod kontrolou. A ak nie ste fanúšikovia aplikácií alebo nemáte šikovný telefón, môžete ho plne ovládať aj pomocou diaľkového ovládača.

    Plánovanie upratovania

    Múdra funkcia ROOMPLAN naplánuje vaše upratovanie do posledného detailu. Pomocou aplikácie môžete pre každú miestnosť alebo vyznačenú zónu nastaviť presný časový plán upratovania, režim upratovania a úroveň sacieho výkonu. O viac sa už starať nemusíte. Robot sa v nastavený čas automaticky spustí, začne upratovať a po ukončení sa vráti do nabíjacej stanice.

    Automatické pokračovanie v upratovaní po dobití batérie

    Vďaka funkcii automatického pokračovania v upratovaní Total Surface nemusíte mať strach, že si vysávač neporadí s upratovaním väčších plôch. Ak sa počas upratovania vybije, automaticky vyhľadá nabíjaciu stanicu, kde počká do plného nabitia. Potom sa automaticky vráti k upratovaniu a pokračuje tam, kde prestal.

    Kompletný režim pre upratovanie celej domácnosti

    Tento režim slúži pre upratovanie celej domácnosti. Robot prehľadá a vygeneruje mapu, ktorú si následne rozdelí na menšie zóny. Jednotlivé oblasti následne jednu po druhej dôkladne vysaje pozdĺž stien a potom v líniách povysáva zvyšné priestory. Po dokončení upratovania sa automaticky vráti do nabíjacej stanice.

    Zónový režim pre plánovanie upratovania v jednotlivých miestnostiach

    Hlavnou prednosťou zónového režimu je, že robot nebude upratovať v celej domácnosti, ale len tam, kde naozaj potrebujete. Pomocou aplikácie môžete definovať a pomenovať až 10 zón vrátane zakázaných oblastí. V zvolenej zóne robot povysáva rovnakým spôsobom ako pri automatickom vysávaní, tzn. že vysaje pozdĺž stien a následne v líniách povysáva zvyšné priestory. Veľkou výhodou zónového režimu je možnosť vyznačenia zakázaných zón, kde robot upratovať nebude. Oceníte to napríklad počas umývania, kedy nechcete, aby vám robot šiel na koberce. Ak chcete zvýšiť efektivitu upratovania, môžete využiť prídavné funkcie: DOUBLE, kedy robot po dokončení bežného upratovania zopakuje upratovanie v líniách naprieč svojej prvotnej dráhy a TURBO, ktorá zvýši sací výkon na najvyšší stupeň.

    Lokálny režim pre upratovanie menších plôch

    Lokálny režim slúži pre upratovanie menších plôch. Spustiť ho môžete priamo na tele vysávača, kedy robot na stredný sací výkon vykoná dvojaké upratovanie v oblasti 2 x 2 m so stredom vo svojej štartovacej polohe. S cieľom dosiahnuť prísnejšie upratovanie môžete pomocou aplikácie určiť bod na mape a aktivovať upratovanie v TURBO režime. Robot automaticky prejde na určené miesto, ktoré určí ako stred, a vykoná dvojité upratovanie s maximálnym výkonom v oblasti 1,5 x 1,5 m.

    Tichý režim vypne všetky hlasové oznámenia

    Ak nechcete, aby vás robot rušil pri sledovaní vášho obľúbeného programu, aktivujte tichý režim, ktorý vypne všetky hlasové oznámenia. Počas aktivovaného tichého režimu nebude robot vykonávať naplánované upratovanie.

    Vhodný i pre alergikov vďaka vysoko účinnému HEPA filtru 13

    Robotický vysávač VR3205 je ideálny pre alergikov. Disponuje totiž pokročilým filtračným systémom TripleAirClean. Ide o trojstupňovú filtráciu s HEPA filtrom 13, ktorý dokáže zo vzduchu odstrániť až 99,9% častíc, vrátane baktérií a vírusov. Váš domov tak bude perfektne čistý a bez zbytočných škodlivín.

    <

    Ako vybrať vhodný robotický vysávač?

    Robotický vysávač predstavuje skvelého pomocníka, ktorý vám dokáže ušetriť veľa času. Každá domácnosť je však iná a tiež nároky ich majiteľov sú rozdielne. Ako teda vybrať ten správny model, ktorý bude svojimi parametrami vyhovovať práve vám? To sa dozviete v našom videu.

    * Tento režim je nastavený ako predvolený spôsob umývania, počas ktorého je nutné vypnúť vysávanie, aby sa predišlo možnému vniknutiu vody do motora.
    * * Nasadením HardFloor kefy sa automaticky aktivuje režim TURBO.

    Technické parametre:

    • Navigačná technológia LaserTec 2.0
    • 3 v 1: VYSÁVA, UMÝVA, STERILIZUJE
    • ROBOT ROZPRÁVA SLOVENSKY
    • BLDC motor
    • Sacia sila 3300 Pa (3 úrovne)
    • Batéria LG BYD 5200 mAh - až 250 minút
    • UVC lampa
    • Y-wash (špeciálny spôsob umývania pre dosiahnutie maximálnych efektívnych výsledkov)
    • TOF senzor
    • CARPET turbo
    • Aplikácia Concept Robot v slovenčine
    • ROOMPLAN - rozdelenie miestností, druhy upratovania, zakázané zóny
    • Total Surface
    • 3 režimy upratovania (kompletné, zónové, lokálne)
    • 3 funkcie (TURBO, DOUBLE, tichý režim)
    • Elektronicky riadené UMÝVANIE
    • 2x vymeniteľný zásobník
    • Kapacita prachového zásobníka: 600 ml
    • Kapacita zásobníka 2 v 1: prachový 350 ml/na vodu 300 ml
    • Trojstupňová filtrácia s HEPA filtrom 13
    • Plánovanie upratovania
    • Doba nabíjania 4 - 5 hodiny
    • Hlučnosť: 60 - 70 dB

    Príslušenstvo:

    • Nabíjacia stanica - dĺžka kábla 150 cm
    • CARPET hlavná kefa
    • HARDFLOOR hlavná kefa
    • Modul mopu
    • 2x mopovacia textília
    • 3x HEPA filter 13 + penový filter
    • Diaľkové ovládanie
    • Čistiaca kefa

    Dokupiteľné príslušenstvo:

    • VRP0010 Sada bočných kief 4 ks
    • VRP0020 Sada HEPA filtrov 2ks

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: