Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Rúry na pečenie

Rúry na pečenie

Vstavané rúry

Vstavané rúry sú nepostrádateľným spotrebičom každej domácnosti. Vďaka rúre sa vašou kuchyňou bude ľanúť vôňa pečeného mäsa alebo pečiva. Pozrite sa, ako si takého pomocníka vybrať.

Elektrická vstavaná rúra

Elektrické vstavané rúry patria medzi najpredávanejšie a najobľúbenejšie rúry, pretože svojimi funkciami uspokoja každého užívateľa. Elektrické rúry dokonca disponujú nízkou spotrebou energie a veľkým objemom.

Parná vstavaná rúra

Parná rúra ETV8960bc ponúka zdravý a rýchly spôsob prípravy pokrmov. Ponúka ako funkcie elektrickej rúry, tak aj aktiváciu parného režimu, ktorý je možné dávkovať v 3 intenzitách. Jedlo pripravené v pare si uchováva vitamíny, minerály a ďalšie dôležité živiny. Pokrmy sú diétne, pretože počas varenia v pare nepotrebujete žiadne tuky.

Vnútorný objem

Vstavané rúry Concept majú jednotný objem, a to 70 l. Pár z nich disponujú objemom o 72 l pre pohodlnejšiu prípravu pokrmu.

Ovládanie

  • Dotykové ovládanie je buď na paneli alebo na dvoch gombíkoch, na ktorých pomocou dotyku volíte stupne, program aj čas.
  • Manuálne ovládanie je funguje pomocou gombíkov, ktoré sú aj často zatláčanie, čo je vhodné pre ľahkú údržbu a zároveň pre bezpečnosť pri pečení, kedy nemôžete omylom zatočiť gombíkom a zmeniť program či teplotu.

Programy rúry

  • Parné pečenie
  • Air Fry
  • Rozmrazovanie
  • Spodný ohrev
  • Spodný a horný ohrev
  • Horný a spodný ohrev s ventilátorom
  • ECO funkcia
  • Grill ohrev
  • Grill ohrev a horný ohrev
  • Grill ohrev s ventilátorom a horný ohrev
  • Kruhový ohrev s ventilátorom
  • Pizza program
  • Kysnutie cesta
  • Sonda na pečenie
  • Predhriatie

Bližšie sa o programoch rúr dočítate v našom článku Ako na funkcie rúry , kde ich bližšie predstavujeme.

Čistenie rúry

Niektoré rúry sú vybavené samočistiacimi funkciami, ktoré užívateľovi uľahčia upratovanie spotrebiča. Rúry Concept ponúka 4 spôsoby čistenia:

Ďalšie funkcie rúr

  • Tlmené dovieranie dverí bez buchnutia
  • Detský zámok zamedzí detský ručičkám rúru spustiť alebo prenastaviť počas pečenia
  • Oneskorený začiatok pečenia vám umožní si štart pečenia posunúť na dobu, ktorú budete chcieť
  • Ochladzovací ventilátor dverí zaisťuje bezpečnú teplotu povrchu rúry
  • Časovač
  • Vnútorné osvetlenie

Príslušenstvo

  • Teplotná sonda sa stane vašim pomocníkom pri pečení mäsa či pečiva. Zmeria vám presnú teplotu vo vnútri pokrmu, vďaka ktorej zistíte, či už je hotový alebo nie. Viac sa dozviete v našom článku Teplotná sonda dovedie vaše pokrmy k dokonalosti.
  • Teleskopické výsuvy vám zaistí bezpečné pečenie. Vďaka teleskopickým pojazdom si ľahko vysuniete plech pred priestor rúry a nemusíte do nej už siahať. Výsuv je vyberateľný, takže si ho môžete premiestniť do akejkoľvek úrovne potrebujete.
  • Fritovací kôš hlavnou prednosťou fritovacieho koša je jeho perforované dno, cez ktoré nepretržite prúdi horúci vzduch. Pokrmy sú teda rovnomerne prepečené bez nutnosti ich obracania. Vo fritovacom koši pripravíte hranolky a ďalšie obľúbené chrumkavé pochúťky zdravšie so žiadnym alebo minimálnym množstvom oleja.
  • Pizza kameň slúži na prípravu domácej pizze ako z kamennej pece. Rozpálený kameň rýchlo odsaje vlhkosť zo spodnej časti cesta a postupne ju uvoľňuje späť do priestoru. Vďaka tomu je korpus perfektne chrumkavý. Je vhodný aj na prípravu domáceho chleba, koláčov alebo sušienok.
  • Plytký a hlboký plech
  • Rošt
  • Plánovač kuchyne

    plánovač kuchyne v ktorom môžete modelovať svoj sen. Vyberať môžete z dizajnových línií, materiálu a farby kuchynských skriniek, pracovnej dosky, obkladov aj podlahy.

    Design

    Vzhľad vstavaných rúr je jednoduchý ale moderný, aby zapadol do každej kuchyne. Jednoducho rúru zladíte so zvyšnými spotrebičom vďaka dizajnovým radám BLACK, TITANIA, WHITE a SINFONIA.

    Ďalšie podkategórie Rúry na pečenie

    Podrobné vyhľadávanie

    Cena

    EUR
    EUR

    Zoradiť podľa

    vzestupně sestupně

    Filter skladu

    Parametrický filter

    21 produktov
    2 stránky

    Položek na stránku:

     
     

    Kombinovaná rúra KTV8050bc BLACK

    Pokiaľ riešite každé miesto v kuchyni, vstavaná kombinovaná rúra Concept KTV8050bc, ktorá zastane funkciu mikrovlnnej aj teplovzdušnej rúry, bude tou pravou voľbou. Ponúka objem 50 l a bohatú ponuku funkcií.

    699.00 EUR 

    s DPH

    Novinka

    -15% s kódom ZLAVA15

    BLACK

    Parná rúra Steam+ ETV8960bcN BLACK

    Parná rúra Concept ETV8960bcN BLACK; Parný režim; Sonda na pečenie; Parné čistenie; Zdravý a rýchly spôsob prípravy pokrmov v pare; Parná rúra ETV8960bcN prináša zdravý a rýchly spôsob prípravy pokrmov. Ponúka funkcie bežnej elektrickej rúry s možnosťo...

    649.00 EUR 

    s DPH

    Vstavaná rúra PyroPure ETV8360bcN BLACK

    Vstavaná rúra PyroPure Concept ETV8360bcN disponuje pyrolytickým čistením, 12 programami pečenia, teplotnou sondou, teleskopickými výsuvmi, extra objemom 72 l a tlmeným dovieraním dverí.

    649.00 EUR 

    s DPH

    Novinka

    -15% s kódom ZLAVA15

    BLACK

    A +

    Vstavaná rúra PYROPURE ETV8360bc BLACK

    Vstavaná rúra s pyrolýzou Concept ETV8360bc BLACK; Pyrolytické čistenie; Teplotná sonda; Bohatá výbava; Pyrolýza - čistenie bez námahy; Vstavaná rúra ETV8360bc je vybavená komfortným systémom údržby vnútorného priestoru pomocou pyrolýzy. Ide o samočist...

    649.00 EUR 

    s DPH

    Novinka

    -15% s kódom ZLAVA15

    BLACK

    A +

    ETV8760ds Elektrická multifunkčná rúra vstavaná 60 cm TITANIA

    Elektrická multifunkčná rúra vstavaná Concept; ETV8760ds; 12 funkcií pečenia; Objem 72 l; Bohaté príslušenstvo; Extra objem s nízkou spotrebou; Elektrická multifunkčná rúra ETV8760ds ponúka veľký vnútorný objem 72 l, ktorý poskytuje dostatok miesta pre

    649.00 EUR 

    s DPH

    ETV8560bc Elektrická multifunkčná rúra vstavaná 60 cm BLACK

    Elektrická multifunkčná rúra vstavaná Concept ETV8560bc BLACK; DESIGN - čierne sklo; Objem 72 l; Bohaté príslušenstvo; Extra objem s nízkou spotrebou; Elektrická multifunkčná rúra ETV8560bc vyniká veľkým vnútorným objemom 72 l, ktorý poskytuje dostatok

    569.00 EUR 

    s DPH

    Vstavaná rúra ETV8560bcN BLACK

    Elektrická rúra EVT8560bcN z dizajnového radu Black vyniká extra objemom a nízkou spotrebou. Ponúka 12 funkcií pečenia a bohatú výbavu vr. air fry koša, teleskopických výsuvov, samočistiacich dosiek a teplotnej sondy.

    569.00 EUR 

    s DPH

    Vstavaná rúra Screenknob ETV9560bcN BLACK

    Elektrická rúra Screenknob z línie Black vyniká moderným dizajnom, atraktívnym riešením ovládacieho panelu, extra objemom a nízkou spotrebou. Ponúka 11 funkcií pečenia, teleskopické výsuvy, samočistiace katalytické dosky a špeciálny fritovací kôš.

    569.00 EUR 

    s DPH

    Novinka

    -15% s kódom ZLAVA15

    BLACK

    A +

    Vstavaná rúra ETV8560whN WHITE

    Elektrická rúra EVT8560whN z dizajnového radu White vyniká extra objemom a nízkou spotrebou. Ponúka 12 funkcií pečenia a bohatú výbavu vr. air fry koša, teleskopických výsuvov, samočistiacich dosiek a teplotnej sondy.

    569.00 EUR 

    s DPH

    ETV7160 Elektrická multifunkčná rúra vstavaná 60 cm

    Elektrická multifunkčná rúra vstavaná 60 cm; etv7160; Objem 70l; Ľahko rozoberateľné dvierka; Extra objem s nízkou spotrebou; S elektrickou multifunkčnou rúrou etv7160 nakŕmite aj veľkú rodinu. Vnútorný objem 70 l Vám zaistí dostatok miesta aj na prípr...

    529.00 EUR 

    s DPH

    ETV8260ds Elektrická multifunkčná rúra vstavaná 60 cm TITANIA

    Elektrická multifunkčná rúra vstavaná Concept; ETV8260ds; Teleskopické výsuvy; Objem 72 l; Tmavý nerez; Extra objem s nízkou spotrebou; Elektrická multifunkční rúra ETV8260ds ponúka veľký vnútorný objem 72 l, ktorý poskytuje dostatok miesta pre príprav...

    529.00 EUR 

    s DPH

    Elektrická rúra ETV8260bc BLACK

    Elektrická rúra Concept ETV8260bc BLACK; Design - čierne sklo; Energetická trieda A+; Bohaté príslušenstvo; Zoznamte sa s funkciami rúry; Viete, že na rúre máte ECO program, vďaka ktorému môžete ušetriť za energie? A na čo vlastne slúžia ďalšie funkcie

    499.00 EUR 

    s DPH

    Elektrická rúra ETV8160bc BLACK

    Elektrická rúra Concept ETV8160bc BLACK; Design - čierne sklo; Energetická trieda A; Jednoduché ovládanie; Rúra, ktorá uspokojí objemom i úspornou prevádzkou; Elektrická rúra ETV8160bc ponúka veľký vnútorný objem 72 l, ktorý poskytuje dostatok miesta p...

    419.00 EUR 

    s DPH

    ETV7460ss Elektrická multifunkčná rúra vstavaná 60 cm SINFONIA

    Elektrická multifunkčná rúra vstavaná Concept; ETV7460ss; Rovnomerné pečenie; Design; Príslušenstvo; Design; Elektrická multifunkčná rúra ETV7460ss je súčasťou designovej línie Sinfonia, ktorá prepojuje veľké aj malé kuchynské spotrebiče tak, aby v kuc...

    399.00 EUR 

    s DPH

    ETV7460wh Elektrická multifunkčná rúra vstavaná 60 cm WHITE

    Elektrická multifunkčná rúra vstavaná ETV7460wh; Biele sklo; Objem 70 l; Teleskopické výsuvy; Design; Elektrická multifunkčná rúra ETV7460wh je súčasťou designovej línie White, ktorá prepája veľké aj malé kuchynské spotrebiče tak, aby v kuchyni tvorili

    399.00 EUR 

    s DPH

    ETV7360ss Elektrická multifunkčná rúra vstavaná 60 cm SINFONIA

    Elektrická multifunkčná rúra vstavaná Concept; ETV7360ss; Rovnomerné pečenie; Objem 70 l; Design; Design; Elektrická multifunkčná rúra ETV7360ss je súčasťou designovej línie Sinfonia, ktorá prepája veľké aj malé kuchynské spotrebiče tak, aby v kuchyni ...

    339.00 EUR 

    s DPH

    BESTSELLER

    -15% s kódom ZLAVA15

    SINFONIA

    A

    ETV6060 Elektrická multifunkčná rúra vstavaná 60 cm

    Vstavaná multifunkčná rúra Concept; ETV6060; Garancia rovnomerného pečenia - teplovzduch; Objem 70 l; Teleskopické výsuvy; Garancia rovnomerného pečenia; Vstavaná rúra Concept ETV6060 ponúka 9 funkcií pečenia vrátane teplovzduchu a grilu. Ventilátor, k...

    299.00 EUR 

    s DPH

    -15% s kódom ZLAVA15

    Špeciálna ponuka

    Vstavaná rúra ETV4360bc

    Vstavaná rúra Concept ETV4360bc ponúka 8 funkcií pečenia vrátane horúcozduchu, grilu, programu na pizzu a rozmrazovanie. Disponuje objemom 70 l, praktickými zatláčacími gombíkmi PUSH PULL a moderným dizajnom čierneho skla.

    299.00 EUR 

    s DPH

    Novinka

    -15% s kódom ZLAVA15

    BLACK

    A

    ETV5560 Elektrická multifunkčná rúra vstavaná 60 cm

    Elektrická multifunkčná rúra vstavaná; ETV5560; Rovnomerné pečenie; Objem 70 l; Design; Rovnomerné pečenie; Vstavaná rúra ETV5560 je vybavená 8 funkciami pečenia vrátane grilu. Vďaka ventilátoru, ktorý rozháňa horúci vzduch vo vnútri rúry, je dosiahnut...

    289.00 EUR 

    s DPH

    BESTSELLER

    -15% s kódom ZLAVA15

    A

    Vstavaná rúra Air Fry ETV5960

    Vstavaná rúra Air Fry Concept ETV5960; Air Fry funkcia; Teplovzduch; Gril; AIR FRY funkcia pre zdravé fritovanie bez oleja; Vstavaná rúra ETV5960 je vybavená úplne novou funkciou Air fry, ktorá vám v kuchyni plne nahradí teplovzdušnú fritézu. Vďaka cir...

    269.00 EUR 

    s DPH