Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Produkt bohužiaľ nie je k dispozícii.

Pre viac informácií nás kontaktujte na tel. 032 658 34 65 alebo emailom na info@my-concept.sk.

CP2100 Parný mop Perfect Clean

Parný mop Concept CP2100; Zničí až 99 % baktérii; Na tvrdé podlahy i koberce; Akčný rádius 6,5 m; Zničí až 99 % baktérií; Parné čistenie je založené kombináciou tlaku a vysokej teploty okolo 100 ° C. horúca para dokáže zahubiť až 99% baktérií, ktoré sa

Výrobca
Parné čističe
Kód

cp2100

 

    Podrobnosti o produkte

    Parný mop Concept CP2100

    Zničí až 99 % baktérii

    Na tvrdé podlahy i koberce

    Akčný rádius 6,5 m

    Zničí až 99 % baktérií

    Parné čistenie je založené kombináciou tlaku a vysokej teploty okolo 100 ° C. horúca para dokáže zahubiť až 99% baktérií, ktoré sa v domácnosti bežne vyskytujú. Prístroj vytvára z vody paru, ktorá je hnaná vysokým tlakom von. Má takú silu, že rozpustí Všetky nečistoty. Upratovanie pomocou pary je rýchly, vysoko účinný a zároveň šetrný k životnému prostrediu, pretože nevyžaduje použitie chemických prostriedkov. Uprataný povrch je dokonale čistý a dezinfikovaný. Parné čističe navyše nevíria prach po domácnosti, takže sú vhodné pre rodiny s malými deťmi, alergikov a astmatikov.

    Rýchle a efektívne

    Parný mop CP2100 vám rýchlo a jednoducho pomôže k dokonale čistej domácnosti. Stačí naplniť 330 ml nádržku destilovanou vodou a zapnúť. Do 30 sekúnd mop premení vodu v nádržke na horúcu paru, s ktorou môžete upratovať po dobu až 18 minút. Po nahriatí si môžete zvoliť intenzitu produkovanej pary (nízku, strednú alebo vysokú). Vďaka akčnému rádiu 6,5 m ponúka tento mop široký dosah a pohodlne s ním upracete aj priestranné miestnosti, bez toho aby ste museli neustále meniť zásuvku.

    Perfektní voľba na tvrdé podlahy

    Parný mop CP2100 je vhodný na všetky tvrdé podlahy. K upratovaniu slúžia čistiace textílie z mikrovlákna, ktorá výborne absorbuje nečistoty. Čistiacu textíliu možno ľahko zložiť a vyprať v práčke.

    Poradí si aj s kobercami

    Na čistenie kobercov je mop CP2110 vybavený špeciálnym nástavcom, vďaka ktorému navrátite každému kobercu jeho zašlú krásu. Horúca para oživí farby, pozdvihne vlákna a zničí baktérie.

    Technické parametre:

    • Kapacita nádoby na vodu: 330 ml
    • Doba nahriatia: 30 s
    • Doba používania: 18 min.: 18 min.
    • Kontrolka nahriatia
    • Príkon: 1300 W
    • Dĺžka kábla: 6 m
    • Akčný rádius: 6,5 m
    • Farba: biela + šedá

    Príslušenstvo:

    • 1x čistiaca textília
    • 1x kobercový klzák

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: