Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Produkt bohužiaľ nie je k dispozícii.

Pre viac informácií nás kontaktujte na tel. 032 658 34 65 alebo emailom na info@my-concept.sk.

PO2020 Prístroj na starostlivosť o pleť Hot&Cool

PO2020 Prístroj na starostlivosť o pleť Hot&Cool

Prístroj pre starostlivosť o pleť Hot & Cool Concept PO2020 PERFECT SKIN; Pre všetky typy pleti; Striedanie chladu a tepla; Vibrácia; Kozmetická terapia; Chcete si užiť relaxačnú kozmetickú terapiu v pohodlí svojho domova? Prístroj Hot & Cool PO2020 je

Výrobca
Starostlivosť o pleť
Kód

po2020

 

    Podrobnosti o produkte

    Prístroj pre starostlivosť o pleť Hot & Cool Concept PO2020 PERFECT SKIN

    Pre všetky typy pleti

    Striedanie chladu a tepla

    Vibrácia

    Kozmetická terapia

    Chcete si užiť relaxačnú kozmetickú terapiu v pohodlí svojho domova? Prístroj Hot & Cool PO2020 je skvelým pomocníkom pre vašu dennú starostlivosť o pleť. Vďaka striedaniu chladu a tepla uvoľňuje a upokojuje pokožku a zároveň napomáha k lepšiemu vstrebávaniu kozmetických prípravkov. Stlačením jedného tlačidla zmeníte za pár sekúnd teplotu na pracovnej ploche zo 6 °C na 42 °C. V kombinácii s vibračnou technológiou, ktorú je možné aktivovať v režime Hot aj Cool, si môžete dopriať príjemnú masáž a zlepšiť krvný obeh v oblasti tváre. Prístroj je vhodný pre každodenné používanie a pre všetky typy pleti. Doprajte si luxusné ošetrenie s týmto šikovne vymysleným prístrojom a získajte zdravšiu a žiarivejšiu pokožku.

    Pôsobenie tepla

    Tepelná terapia prináša blahodarné účinky pre vašu pleť a mala by začínať pravidelnou starostlivosťou o pokožku tváre. Prístroj Hot & Cool PO2020 sa za okamih zahreje na 42 °C. Teplo napomáha k otvoreniu pórov, zvyšuje krvný obeh v oblasti tváre a uvoľňuje tvárové svaly. Na odlíčenú pokožku naneste váš obľúbený krém alebo sérum. Aktivujte režim Hot nebo Hot + vibrácie pre príjemnú masáž, a jemne prechádzajte prístrojom po tvári a krku. Otvorené kožné póry lepšie absorbujú dôležité látky z kozmetických prípravkov. Výsledkom bude krásne uvoľnená a hĺbkovo vyživená pokožka. Pokiaľ potrebujete pleť dôkladne vyčistiť, doprajte si tepelnú terapiu pred použitím čistiaceho prístroja.

    Pôsobenie chladu

    Chlad má upokojujúce účinky, a preto sa režim Cool odporúča používať ako záverečný krok ošetrenia pleti. Prístroj sa za okamih ochladí na 6 °C, čo vedie k stiahnutiu kožných pórov. Rýchle schladenie napomáha k udržaniu prirodzenej vlhkosti a pružnosti pokožky, eliminuje kruhy pod očami a podporuje detoxikáciu pleti. Je vhodný tiež pre osoby s citlivou pokožkou, ktorá má sklony k začervenaniu. Pôsobenie chladu pokožku upokojí a navráti do normálneho stavu.

    Funkcia automatického vypnutia

    Prístroj pre starostlivosť o pleť Hot & Cool PO2020 je vybavený funkciou automatického vypnutia, vďaka ktorej sa vypne po 2 minútach prevádzky. Postráži vám teda optimálnu dobu potrebnú k ošetreniu pleti a zároveň bráni pred nechceným vybitím.

    Kvalitné spracovanie

    Prístroj je ľahký a perfektne padne do ruky. Je vybavený kvalitnou integrovanou Li-Ion batériou s indukčným nabíjaním cez USB kábel. Svetelný indikátor vám poskytuje prehľad o nastavenom režime a zároveň vás upozorní na nutnosť dobitia.

    Luxusný design

    Prístroj pre starostlivosť o pleť Hot & Cool PO2020 je spracovaný v luxusnom bielom prevedení, ktoré je doplnené o elegantné prvky vo farbe rosegold. Je súčasťou designovo zladenej rady Perfect Skin, ktorá zahŕňa najvyššie modely pre starostlivosť o vašu pleť.

    Technické parametre:

    • Relaxačná kozmetická terapia
    • Striedanie chladu a tepla
    • Uvoľňuje, upokojuje, napomáha k vstrebávaniu prípravkov na starostlivosť o pleť
    • 2 režimy: Hot (42 °C), Cool (6 °C)
    • Vibrácia
    • Svetelný indikátor
    • Nabíjanie: indukčná nabíjačka, USB kábel
    • Automatické vypnutie po dvoch minútach
    • Vodeodolnosť: ne
    • Napätie: 5 V
    • Príkon: 2,5 W
    • Batéria: Li-Ion
    • Doba nabíjania: 5-7 h
    • Hmotnosť: 0,14 kg
    • Rozmery: 16,5 x 5,5 x 4,5 cm
    • Farba: perleťovo biela + rosegold

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Na stiahnutie

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: