Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Tyčový vysávač 3v1 ICONIC Smart Aqua 21,6 V VP6025

Tyčový vysávač 3v1 ICONIC Smart Aqua 21,6 V VP6025

Záruka 7 rokov na motor

60 dní na vyskúšanie

Extra ľahký tyčový vysávač s mopom 3v1 Iconic Smart Aqua je kombináciou tyčového vysávača, ručného vysávača a mopu. Ponúka 3 režimy vr. automatického navýšenia výkonu. Disponuje kvalitným BLDC motorom a vyberateľnou 21,6 V Li-Ion batériou.

Výrobca
Vysávače
Kód

vp6025

Dostupnosť
Dostupnosť po pobočkách
DPH
20%
Vaša cena s DPH
169.00 EUR
5 091.17 SKK
Konverzný kurz
 EUR  =  30.1260  SKK
Objednať
Farba
Hodnotenie produktu
Hodnotené 0x
 

    Podrobnosti o produkte

    Tyčový vysávač 3 v 1 Iconic Smart Aqua 21,6 V Concept VP6025

    Vysáva a vytiera

    BLDC motor

    Motorizovaná kefa

    Tyčový vysávač, ručný vysávač a mop v jednom

    Hľadáte vysávač, ktorý vám nezaberie príliš miesta a budete ho mať neustále po ruke na rýchle upratovanie? Tyčový vysávač 3v1 Iconic Smart Aqua Concept VP6025 je jasná voľba. Ide o kombináciu tyčového aku vysávača a mopu. Môžete s ním vysávať, vytierať alebo spojiť obe činnosti dohromady a skrátiť čas upratovania. Perfektne si poradí na všetkých podlahových krytinách. Na drobnejšie upratovanie môžete využiť odnímateľnú ručnú jednotku, ktorú naplno využijete nielen v domácnosti, ale na upratovanie v aute.

    Extra nízka hmotnosť - s ľahkosťou upratuje celá rodina

    Veľkou prednosťou tyčového vysávača VP6025 je jeho veľmi nízka hmotnosť iba 2,3 kg. Vďaka ľahkej konštrukcii, ergonomickej rukoväti a pohyblivému kĺbu hubice sa veľmi ľahko ovláda, takže si ho obľúbi celá rodina. Pohodlne si ho prispôsobíte na upratovanie celej domácnosti doslova od podlahy po strop.

    Vysáva a vytiera v jednom ťahu, takže upratovanie zvládnete za polovicu času

    S tyčovým vysávačom VP6025 vysajete aj vytrite všetky tvrdé podlahy jedným ťahom, takže upratovanie zvládnete za polovicu času. Stačí naplniť nádržku destilovanou vodou a nasadiť ju na hubicu turbokefy. Čistiacu textíliu možno ľahko zložiť a vyprať v práčke.

    Záruka 7 rokov na motor

    Získajte predĺženú záruku na BLDC motor na 7 rokov. Stačí sa len zaregistrovať. Viac informácií nájdete na stránke "Šikovne vymyslené pre upratovanie".

    Výkonný BLDC motor zvyšuje saciu silu vysávača

    Vysoký sací výkon je zásluhou BLDC motora. Jedná sa o novo používaný digitálny bezkefový jednosmerný motor, ktorý má množstvo výhod. Spomínaný motor je tichší, spoľahlivejší, energeticky úspornejší a má dlhšiu životnosť ako bežné motory. Ak sa chcete dozvedieť o BLDC motore viac, prečítajte si náš článok "BLDC motor a jeho výhody".

    Motorizovaná hubica zvyšuje účinnosť vysávania

    Vysávač si skvele poradí nielen na tvrdých krytinách, ale aj na kobercoch. Podlahová hubica vysávača je vybavená vlastným pohonom, ktorý zvyšuje saciu silu. Vďaka tomu dosiahnete vysoko efektívne upratovanie za oveľa kratšiu dobu. Kefu odporúčame pravidelne kontrolovať a čistiť, aby nedochádzalo k zníženiu sacieho výkonu.

    3 pracovné režimy s automatickým prispôsobením sacej sily

    Vysávač disponuje 3 režimami: Low, Auto a High, ktoré môžete meniť podľa typu vysávaného povrchu priamo na rukoväti vysávača. Nízky výkon je vhodný na tvrdé podlahy, vysoký na upratovanie kobercov. V automatickom režime si vysávač sám rozpozná mieru znečistenia a tomu prispôsobí sací výkon.

    LED osvetlenie

    Prajete si mať upratané aj na miestach, kam svetlo nedosiahne? Vďaka 3 LED svetlám, ktorými je VP6025 osadený, vám už žiadne smietka neunikne. Dokonale vám posvieti aj na tie najtemnejšie miesta v domácnosti, takže budete mať stále a všade perfektne čisto.

    Ručný vysávač na drobné upratovanie v domácnosti aj v aute

    Tyčový vysávač 3v1 Iconic Smart Aqua Concept VP6025 disponuje odnímateľnou ručnou jednotkou, ktorú oceníte predovšetkým pri drobnom upratovaní. Vďaka praktickému príslušenstvu v podobe dlhej a krátkej štrbinovej hubice s kefkou vyčistíte interiér auta, pohovku, kuchynskú linku alebo napríklad klávesnicu. Využiť môžete tiež flexibilnú hadicu, s ktorou sa lepšie dostanete do každého úzkeho a ťažko prístupného miesta. S použitím dlhej sacej hubice vysajete pohodlne aj pavučiny pri strope. Veľmi praktickým doplnkom je držiak na stenu, do ktorého umiestnite nielen vysávač, ale aj drobné príslušenstvo, ktoré tak budete mať neustále po ruke.

    Vyberateľná batéria s dlhou výdržou na upratovanie celej domácnosti

    Tyčový aku vysávač VP6025 vám poskytne úplnú voľnosť pohybu. Počas práce vás nebude obťažovať žiadny kábel, takže môžete upratovať bez obmedzenia. V tele vysávača je umiestnená vyberateľná Li-Ion batéria s kapacitou 2500 mAh. Na jedno nabitie môžete upratovať až 30 minút. Plné dobitie trvá 3-4 hodiny.

    Rýchla a jednoduchá údržba

    Celé telo vysávača je plne rozložiteľné a umývateľné. Prachová nádoba disponuje objemom 0,6 l a jej čistenie je veľmi rýchle a hygienické. Po jej naplnení stačí jednoducho stlačiť tlačidlo, nádoba sa otvorí a nečistoty jednoducho vysypete. Vysávač je vybavený účinným HEPA filtrom 13, čo ocenia najmä alergici a rodiny s malými deťmi. Vďaka senzoru znečistenia filtra budete presne vedieť, kedy je nutná jeho výmena, aby vám vysávač dlho a spoľahlivo slúžil.

    Technické parametre:

    • 3 v 1: tyčový, ručný vysávač + mop
    • Vysoko účinný na všetkých krytinách
    • BLDC motor
    • 3 režimy výkonu: Low, Auto, High
    • Kapacita nádoby na prach: 0,6 l
    • Vyberateľná Li-Ion batéria
    • Kapacita batérie: 2500 mAh
    • Sací výkon: 70 aW
    • Napätie: 21,6 V
    • Doba vysávania: 30 minút (v režime Low)
    • Doba nabíjania 3-4 h
    • Prachový senzor (aut. navýšenie výkonu)
    • Senzor znečistenia filtra
    • Indikátor stavu batérie
    • Mopovací modul
    • Hlučnosť: 80 dB
    • Príkon: 265 W
    • Hmotnosť: 2,3 kg (ručná jednotka 1,5 kg)

    Príslušenstvo:

    • Flexibilná hadica
    • Štrbinová hubica
    • Štrbinová hubica s kartáčkemkefkou
    • 2x mopovacia textília
    • Napájací adaptér
    • Držiak na stenu/Držiak na príslušenstvo

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: