Doprava ZDARMA na objednávky nad 50€

Produkt bohužiaľ nie je k dispozícii.

Pre viac informácií nás kontaktujte na tel. 032 658 34 65 alebo emailom na info@my-concept.sk.

VP5243 Bezvreckový vysávač RADICAL Animal 800 W

Bezvreckový vysávač RADICAL Animal 800 W Concept VP5243; Expert na všetky typy podláh; PET kefa - špecialista na srsť; Stály sací výkon; Garancia 60 dní na vrátenie peňazí; Vyhrajte nad upratovaním. Nákupom tohto vysávača v období od 1.3. do 31.5.2022 ...

Výrobca
Vysávače
Kód

vp5243

 

    Podrobnosti o produkte

    Bezvreckový vysávač RADICAL Animal 800 W Concept VP5243

    Expert na všetky typy podláh

    PET kefa - špecialista na srsť

    Stály sací výkon

    Garancia 60 dní na vrátenie peňazí

    Vyhrajte nad upratovaním. Nákupom tohto vysávača v období od 1.3. do 31.5.2022 získavate jedinečnú šancu otestovať si ho v pohodlí vášho domova, a to po dobu až 60 dní. Ponúkame vám čas na jeho dôkladné vyskúšanie, aby ste zistili, či je to ten pravý parťák do vašej domácnosti a či spĺňa vaše očakávania. V opačnom prípade, pokiaľ s vysávačom nebudete z akéhokoľvek dôvodu spokojní, môžete ho do 60 dní od nákupu vrátiť a my vám pošleme peniaze. Viac informácií nájdete na stránke "Šikovne vymyslené pre upratovanie".

    Tichý silák

    Bezvreckový vysávač Radical Animal VP5243 je spojením vysokej sacej sily a nízkej spotreby. Je veľmi tichý, maximálna hlučnosť dosahuje len 72 dB. Vďaka akčnému rádiu 10 m disponuje naozaj širokým záberom, takže s ním jednoducho povysávate aj veľké miestnosti. Perfektne si poradí s upratovaním tvrdých podláh aj kobercov.

    Sila cyklónu

    Bezvreckový vysávač je osadený vysoko účinným ECO motorom s príkonom 800 W, ktorý má dostatočný výkon pre perfektné upratanie celej domácnosti. Saciu silu môžete jednoducho upraviť vďaka elektronickej regulácii. Systém cyklónu spočíva v odstredivej sile pôsobiacej pri rotácii vysávaného vzduchu na nečistoty a ich následné odstredenie do zbernej nádoby. Hlavnou výhodou cyklónových vysávačov je absencia vrecka a ich nemenný výkon pri vysávaní. Naviac počas upratovania nedochádza k víreniu prachu. Umývateľný HEPA filter 13 zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice, takže je vhodný aj pre alergikov a astmatikov.

    Ľahká údržba

    Cyklónový vysávač VP5243 nevyužíva klasické vrecká, ale zbernú nádobu s objemom 2,5 l. Nemusíte teda vrecká neustále dokupovať, čím ušetríte nemalé peniaze. Plnú nádobu stačí jednoducho stlačením tlačidla uvoľniť, vysypať a opäť nasadiť.

    PET kefa - špecialista na srsť

    Súčasťou základnej výbavy je aj šikovne vymyslený nástavec na šetrné ošetrenie kože a srsti vášho domáceho miláčika. Hlavnou výhodou je, že jedným ťahom vyčešete a zároveň i povysávate všetky prebytočné chlpy bez zbytočného neporiadku. Vášho zvieracieho parťáka zbavíte nečistôt, škodlivín a alergénov. Dômyselná konštrukciia kefy naviac pôsobí stimulačne na funkciu kože.

    Univerzálna podlahová hubica

    S univerzálnou ECO podlahovou hubicou dokonale povysávate všetky koberce, predložky, behúne alebo čalúnený nábytok. Po prepnutí klapky a vysunutí štetín šetrne uprace aj tvrdé podlahy.

    Parketová hubica

    Parketová hubica je určená pre upratovanie všetkých tvrdých podláh, ktoré v domácnosti máte. Je špeciálne navrhnutá pre šetrné upratovanie, aby ste si podlahu nepoškriabali alebo inak nepoškodili.

    Štrbinová hubica s prachovou kefkou

    Súčasťou základnej výbavy vysávača je i špeciálna hubica 2 v 1, ktorá je spojením štrbinovej hubice a prachovej kefky. Môžete ju využiť ako samostatnú štrbinovú hubicu na upratanie ťažko prístupných miest (radiátory, zásuvky, priestor medzi matracmi a čalúnením a pod.) alebo priklopiť prachovú kefku a šetrne odstrániť prach z nábytku, žalúzií, parapetu, kníh alebo klávesnice.

    Elegantný a praktický

    Vysávač VP5243 je spracovaný v elegantnom šedom designe, ktorý je doplnený o čierne a chrómové prvky. Jeho kompaktný tvar a nízka hmotnosť sú zárukou ľahkej obsluhy. O plynulý a všestranný pohyb vysávača sa stará predné, plne otočné koliesko. Mäkčené zadné kolesá sú šetrné ku každému povrchu, takže nemusíte mať strach z poškriabania. Vysávač ponúka 2 parkovacie polohy a 2 možnosti ukotvenia podlahovej hubice. Je vybavený praktickou rukoväťou pre jednoduché prenášanie, ktoré po stlačení slúži ako tlačidlo k navíjaniu prívodného kábla.

    Technické parametre:

    • Príkon: 800 W
    • Extra tichý: 72 dB
    • Objem prachovej nádoby: 2,5 l
    • Regulácia výkonu
    • Kovové teleskopické trubky
    • Mäkké zadné kolesá
    • Predné koliesko otočné o 360°
    • HEPA filter 13
    • Dĺžka kábla: 6 m
    • Akčný rádius: 10 m
    • Vertikálna a horizontálna parkovacia poloha
    • Farba: šedá

    Príslušenstvo:

    • Podlahová hubica
    • Parketová hubica
    • PET kefa na zvieraciu srsť
    • Štrbinová hubica s kefkou 2 v 1

    Poslať info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Našli ste chybu?

    Popis vady
    Váš e-mail

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: